ماهان شبکه ایرانیان

یکی از مخاطبان نوشته: مردم اگر ببینند مسئولان کنارهم به فکرشون هستند راحت‌تر با مشکلات کنار می‌آند

جلسات همگراییِ؛ نوشدارو پس از مرگ سهراب یا اولویت امروز کشور

مخاطبان خبرآنلاین به این سوال پاسخ داده‌اند که در شرایط کنونی هم‌گرایی شخصیت‌های کشور چه تاثیری در آرامش جامعه دارد. عده‌ای این موضوع را مقدمه‌ای برای آرامش اقتصادی می‌دانند. برخی دیگر معتقدند که در شرایط کنونی اولویت اصلی اقتصاد است و عده‌ای دیگر هم بر این باورند که این ایده «نوشدارو پس از مرگ سهراب»است.

جلسات همگراییِ؛ نوشدارو پس از مرگ سهراب یا اولویت امروز کشور

خبرآنلاین روز یکشنبه 7 مرداد از مخاطبان پرسید که «هم‌گرایی شخصیت‌های کشور چه تاثیری در آرامش جامعه دارد؟ نظرشان در مورد دیدار احتمالی سران نظام با برخی چهره‌های تاثیرگذار سیاسی چیست؟و آیا برای رسیدن به آرامش داخلی برگزاری چنین جلساتی به صورت خصوصی یا عمومی ضرورت داشته و تاثیری بر ایجاد وحدت خواهد داشت یا خیر؟»(اینجا بخوانید)

به گزارش خبرآنلاین ماجرا از سخنرانی اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس جمهوری در همایش روسای نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور آغاز شد. همان سخنرانی که جهانگیری در خلال آن خبر داد «به فضل الهی در هفته های آینده شاهد بخشی از این نمایش خواهیم بود و جریانات و شخصیت های نمادین کشور در کنار هم قرار خواهند گرفت.»

چندی بعد هم الیاس حضرتی، قائم‌مقام حزب اعتماد ملی در نشست خبری این حزب در مورد اظهارات جهانگیری صحبت کرد و گفت معاون اول در پی این است که سید محمد خاتمی دیداری با سران و مقامات عالی‌رتبه نظام داشته‌باشد.

اخبار حول این «دیدار» احتمالی باعث طرح سوالاتی از این دست شد که این جلسات و دیدارها برای مردم چقدر اهمیت دارد و با نگاه مردم نه مسئولان چه تاثیری در حل مشکلاتی دارد که با آن دست به گریبان هستند.

عده‌ای از این ایده استقبال کردند و معتقد بودند که جلسات این‌چنینی تاثیر به سزایی در آرامش فضای سیاسی دارد، آرامشی که می‌تواند در فضای ملتهب اقتصادی امروز هم تاثیر مثبت ایجاد کند.

یکی از مخاطبان خبرآنلاین در پاسخ به این نظرسنجی نوشته‌است:‌«مردم اگر ببینند مسئولان با هم و کنار هم به فکرشون هستند و اختلاف ندارند راحت تر با مشکلات کنار می آند.» و مخاطب دیگری نیز معتقد است که «قطعا این موضوع می تونه به آرامش اقتصادی هم کمک کنه.»

«آرامش سیاسی مقدمه آرامش اقتصادیه.» و «به نظر من ابتدا باید این آرامش سیاسی ایجاد بشه بعد به جد با مفسدان اقتصادی در هر رده ای برخورد بشه.» نظر مخاطبان دیگری است که آرامش سیاسی را موثر در آرامش اقتصادی می‌داند و از این دیدار استقبال کرده‌ است.

تعداد دیگری از مخاطبان اما بر این باورند که گرچه این ایده می‌تواند راهگشا باشد اما نباید فراموش کرد که اولویت کنونی کشور مسائل و مصایب اقتصادی است.

«به جای این کارها اقتصاد را درست کنید خود به خود آرامش به جامعه برمیگرده» نظر یکی از مخاطبان خبرآنلاین است که تغییر شرایط اقتصادی را اولویت می‌داند و مخاطب دیگری هم در تایید این اولویت‌بخشی به اقتصاد نوشته است:‌«سه ماه حقوق نگرفتم نتونستم مرغ بخرم برای خانه مجبور شدم برم شکار یاکریم حالا همگرایی یا واگرایی افراد چه کمکی به من میکنه؟»

مخاطب دیگر خبرآنلاین هم هرم نیازهای مازلو را یادآوری کرده و گفته است: « 1-چرا باید انقدر طول می کشید فرضا که شروعش درست بود  2- هرم مازلو رو که بلدین؟ تا زمانی که ما، مردم، تو نیازهای اولیه موندیم و فکر مسکن و خوراک و پوشاکمونیم، نمی‌تونید توقع داشته باشید به مسائل انسانی فکر کنیم.»

البه عده‌ای هم بودند که نظری متفاوت از دو گروه داشتند. آنها معتقدند که طرح چنین ایده‌هایی «نوشدارو پس از مرگ سهراب» است.آنها بر این باورند که در اوضاع کنونی این دیدار و جلسات فایده‌ای دست کم برای مردم ندارد. در شرایطی که مردم فساد و رانت و ویژه‌خواری را دلایل سفره‌ّهای کوچک خود می‌دانند و به تعبیری از جناح‌ها عبور کرده‌اند، چنین مسائلی برای آنان هیچ اولویتی ندارد.

یکی ازمخاطبان خبرآنلاین به اعتراضات دی ماه اشاره کرده و نوشته‌است:‌« دیگر هیچ تاثیری ندارد. مشکلات اقتصادی کمر مردم رو شکسته و نا امیدی در کل جامعه سایه انداخته. الان دیگه اشخاص و نام هایی که امروز در خبرها خوندیم هیچ تاثیر و اهمیتی ندارند همانطور که در اعتراضات دی ماه دیدیم جمعیت معترض شعاری در حمایت از آقایون اصلاح طلب یا اصولگرا ندادن و همه معترض به شرایط ناعادلان جامعه، فساد و اختلاس، بیکاری و نا امیدی بودند.»

برخی از نظراتی که ذیل این نظرسنجی نوشته‌شده نشان می‌دهد که دغدغه‌های برخی از مردم از جریان‌های سیاسی فراتر رفته همان طور که یکی از مخاطبان برای ما نوشته‌است: «دیگه به هیچکدام از گروه‌های سیاسی اعتقاد ندارم. بنابراین همگرایی اونا برای من مهم نیست. امیدوارم زمانی رو ببینیم که رفاه مردم هدف و وظیفه باشه.» و مخاطب دیگری مساله این روزهای کشور را یادآوری کرده و گفته :« در شرایط فعلی تاثیر چندانی ندارد. سالها فرصت سوزی شده. اعتماد دوباره به حکومت فقط و فقط با عزم جدی و اقدام عملی و ملموس با فساد سیستماتیک ، قابل اعاده است.»

یکی دیگر از مخاطبان نیز تاکید داشته که ایجاد همگرایی باعث می‌شود همین میزان فسادی که هر از چندگاهی رسانه‌ای شده و جنبه قضایی پیدا می کند نادیده گرفته شود. او معتقد است:‌«شما که جدیدا نظرات بنده رو اصلا منتشر نمکنید. اما نظر من کاملا منفیه به نظرم اصلا خوب نیست همگرایی بسیار زیانباره دلیلشم خیلی ساده اس. ببینید در اصل موضوع اختلاس و دزدی از منابع بیت المال و پول نفت که شکی نیست. وقتی دو جریان همدیگه رو تخریب کنن در هنگام دزدی و اختلاس باز یکم حواسشون هست تا لو نرن شاید از دو تا اقدام به اختلاس یکیش عملیاتی بشه اما زمانی که باهم دوست باشن دیگه صد در صد اختلاسها عملیاتی میشه و همین آب و نونی هم که الان تو مملکت هست دیگه پیدا نمیشه. بنده قویا با همگرایی شخصیت های کشور مخالفم»

البته در میان نظرات، یکی از مخاطبان هم فراتر از جریان‌های سیاسی به تعامل ایران با جهان اشاره کرده و نوشته‌است «فقط همگرایی دو دولت ایران و امریکا آرامش را برمیگردونه همین.»

 

29215

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان