ماهان شبکه ایرانیان

بازاریابی پارتیزانی با ۴۸ ترفند خلاقانه که توجه همه را برمی‌انگیزاند

بازاریابی پارتیزانی یا بازاریابی چریکی چیست؟ این بازاریابی به زبان ساده نوعی بازاریابی نامتعارف و خلاقانه است که شرکت‌هایی که بودجه‌ی کمی برای تبلیغات دارند برای مطرح شدن و حمله به رقبا از آن استفاده می‌کنند

بازاریابی پارتیزانی با 48 ترفند خلاقانه که توجه همه را برمی‌انگیزاند

بازاریابی پارتیزانی با 48 ترفند خلاقانه که توجه همه را برمی‌انگیزاند

بازاریابی پارتیزانی یا بازاریابی چریکی چیست؟ این بازاریابی به زبان ساده نوعی بازاریابی نامتعارف و خلاقانه است که شرکت‌هایی که بودجه‌ی کمی برای تبلیغات دارند برای مطرح شدن و حمله به رقبا از آن استفاده می‌کنند. موفقیت بازاریابی پارتیزانی به خلاقیت و قانون‌شکنی‌های آن بستگی دارد. طراحی این برنامه‌ی بازاریابی به‌گونه‌ای است که گاه به‌صورت پنهانی روی مخاطبان اثر می‌گذارد. اگر کسب‌و‌کار کوچکی دارید یا نمی‌توانید هزینه‌ی زیادی بابت تبلیغات و بازاریابی صرف کنید، این مقاله را بخوانید تا ایده‌هایی ناب از بازاریابی پارتیزانی را با شما به اشتراک بگذاریم.

ترفندهای بازاریابی پارتیزانی

1. پول‌تان را ابزار تبلیغات‌تان کنید

اگر سایت کسب درآمد آنلاین دارید، به‌جای اینکه پول‌تان را صرف تبلیغات کنید، آن را به‌عنوان تبلیغ به مخاطب‌تان بدهید! تنها کاری که باید بکنید این است که یک مهر سفارش بدهید و روی آن بنویسید: «این یکی مال تو، اما اگه می‌خوای صدتا دیگه از این اسکناس درآمد داشته باشی، به سایت ما بیا!» بعد مهرتان را روی اسکناس‌ها بزنید و به بازار هدف‌تان تقدیم کنید.

2. برگه‌های چسب‌دار

این برگه‌ها همه‌جا قابل مشاهده هستند. البته در ایران استفاده از این نوع بازاریابی پارتیزانی تا حدی آزاردهنده شده است، اما اگر از طراحی خلاقانه‌ای استفاده کنید می‌تواند توجه را جلب کند.


حتما بخوانید: تراکت تبلیغاتی چیست و چه کاربردی دارد؟

3. نامه بفرستید

یک پاکت نامه‌ی عجیب‌وغریب انتخاب کنید و گیفت یا توضیحات تبلیغاتی خود را به هزاران مخاطب بالقوه ارسال کنید. با توجه به اینکه این روزها مردم نامه‌های کمتری دریافت می‌کنند، اگر خلاقیت شما زیاد باشد احتمال جلب توجه را بالا می‌برد. حتما داخل نامه هدیه‌ای قرار بدهید تا ارزشمند شود.

4. در نمایشگاه‌ها خدمات‌رسانی کنید

بازاریابی پارتیزانی: در نمایشکاه‌ها خدمات‌رسانی کنید

در آینده‌ی نزدیک نمایشگاهی مرتبط با کسب‌و‌کار شما در راه است؟ اگر می‌خواهید بازاریابی پارتیزانی موفقی داشته باشید، به ایده‌ای فکر کنید که کار بازدیدکنندگان را راحت کند. برای مثال یک پاکت رایگان به آنها بدهید تا بتوانند تمام هدایا و تبلیغاتی را که دریافت می‌کنند در آن بگذارند. روی پاکت اطلاعات شرکت خود را بنویسید و ترجیحا وعده‌ی یک چیز رایگان بدهید. هر بازدیدکننده به تبلیغ سیاری برای شما تبدیل خواهد شد.

5. پول دیگران را حساب کنید

زمانی که در صف بلیت سینما هستید، پول نفرات بعدی را حساب کنید و به صندوقدار بگویید به‌جای گرفتن هزینه، کارت ویزیت شما را به آنها بدهد. این روش نسبت به سایر روش‌های تبلیغاتی بسیار ارزان‌قیمت است و حتی اگر نفرات بعدی‌تان به مشتری شما تبدیل نشوند، لااقل می‌تواند تبلیغات دهان‌به‌دهان زیادی برای‌تان به ارمغان بیاورد.


حتما بخوانید: تکنیک های تبلیغات؛ 13 تکنیکی که مخاطب را میخکوب می‌کند

6. خودشیفتگی در تبلیغات پارتیزانی ایرادی ندارد

می‌توانید جلوی مغازه‌تان از خودتان تعریف کنید. مثلا روی دیوار بنویسید: «غذای اینجا عالیه» یا «کار این مغازه خیلی درسته». خجالت نکشید! مطمئن باشید خیلی‌ها متوجه نمی‌شوند که این نوشته‌ها کار خودتان است! این روش در دنیای مجازی خیلی باب است. کامنت‌ها نقش دیوار مجازی را بازی می‌کنند که می‌توانید در آنها خودتان را با نام‌های ناشناس تحویل بگیرید.

7. مهمان سایر وبلاگ‌نویسان شوید

اگر نویسنده یا وبلاگ‌نویس هستید، مهمان وبلاگ‌های معروف شوید و یکی از نوشته‌های ناب‌تان را در دید عموم بگذارید. به‌طور مستقیم با آنها ارتباط برقرار کنید. خیلی از افراد نیمه‌معروف در دنیای مجازی از طریق نوشته‌های سایر نویسندگان معروف شده‌اند و از پیگری شما استقبال خواهند کرد. حتی می‌توانید در بخش کامنت‌ها عرض‌اندام کنید و برای خودتان مخاطب جذب کنید.


حتما بخوانید: 3 گام اساسی برای راه‌اندازی یک سایت فروشگاه آنلاین

8. کارت ویزیت و ایده‌ی کتابخانه‌ای

بازاریابی پارتیزانی: کارت ویزیت خود را داخل کتاب‌های کتابخانه‌ها بگذارید

این روش بازاریابی پارتیزانی بسیار خلاقانه و جذاب است. منظور ما از کارت ویزیت ایده‌ی تکراری پخش آن بین مردم نیست. به کتاب‌فروشی‌ها و کتابخانه‌ها بروید و بخشی را که مرتبط با کسب‌و‌کارتان است، پیدا کنید. تمام کتاب‌ها را باز کنید و یک کارت ویزیت داخل آنها بگذارید. این کار شما را دقیقا به بازار هدف‌تان می‌رساند و هزینه‌اش هم فقط چاپ کارت ویزیت است.

9. برچسب‌های ماشینی

پشت شیشه‌ی ماشین خود برچسب برندتان را بزنید. می‌توانید این کار را در تمام قسمت‌های ماشین خود یا مشتریان‌تان انجام بدهید. کارواشی در تهران با علامت ستاره‌ی زرد و مشکی این ایده را انجام داده و پشت شیشه‌ی عقب ماشین مشتریانش برچسب برند خود را زده است. فکر می‌کنم خیلی از شما این علامت را دیده‌اید و اثر آن را به‌طور ملموس احساس کرده‌اید.

10. تتوی موقت کنید

یک ایده‌ی عجیب برای بازاریابی پارتیزانی این است: روی قسمت‌های قابل مشاهده‌ی بدن‌تان مانند دست، پیشانی، گردن و… لوگو یا اسم برند خود را تتو کنید. این تتوها اصولا به‌مدت 7 تا 10 روز باقی می‌مانند و برای حضور در نمایشگاه‌ها فوق‌العاده هستند. در عصر دیجیتال امروزی، ممکن است عکس‌های زیادی از شما گرفته شود و دست‌به‌دست بچرخد.

11. از کسب‌و‌کارهای خانگی حمایت کنید

کسب‌کارهای خانگی سعی می‌کنند خود را از مقامات پنهان کنند. به اتاق بازرگانی شهر خود بروید و پیشنهاد تشکیل کمیته‌ی کسب‌و‌کارهای خانگی بدهید. در این شرایط به مجموعه‌ی افراد فعال در خانه دسترسی پیدا خواهید کرد که می‌توانید میان آنها به تبلیغات بپردازید.


حتما بخوانید: تبلیغات خلاقانه؛ 44 ایده بکر تبلیغاتی با تکنیک‌های منحصربه‌فرد

12. چیز دیگه‌ای لازم ندارید؟

بازاریابی پارتیزانی و ترفندهای فروشگاهی

این جمله درست زمانی که مشتری در حال پرداخت هزینه است، باعث می‌شود کمی بیشتر فکر کند و شانس شما برای اینکه او را با دستی پُرتر راهی خانه کنید بالا می‌رود.

13. 10 دلیل برای اینکه ما را انتخاب کنید

به‌جای پخش کردن کار ویزیت بین اطرافیان یا فرستادن ایمیل‌های تبلیغاتی، فهرستی تهیه کنید که توضیح بدهد به چه دلایلی نسبت به رقیبان‌تان سَرتر هستید. تمام موارد را صادقانه بنویسید و کمی شوخ‌طبعی چاشنی آن کنید تا در ذهن مخاطبان‌تان بماند.

14. خود را به نمایش بگذارید

کسب‌و‌کارتان خدماتی است؟ مغازه‌ای را که مرتبط با خدمات شما باشد (مثلا مغازه‌ی لوازم نقاشی، اگر معلم نقاشی هستید) پیدا کنید و با آنها برای نمایش یک نسخه‌ی نمایشی از کارتان قرارداد ببندید. یا اگر مغازه‌ی غذای بیرون‌بر دارید، به مغازه‌های اطراف‌تان اطلاعیه بدهید تا به مشتریان بدهند. در این اطلاعیه بنویسید که در فلان روز و ساعت، در این مکان فلان غذا در حضور مشتری طبخ و رایگان عرضه می‌شود. هزینه‌ی غذای رایگان ممکن است بالا برود اما شلوغی جلوی مغازه‌ی شما می‌تواند برای‌تان شهرت کسب کند.

15. سالنامه هدیه بدهید

این روش بازاریابی پارتیزانی در ایران خیلی باب است. در طراحی سالنامه‌ی خود خلاقیت داشته باشید تا احتمال استفاده از آن بالا برود. محصولات، نام سایت، شعارتان یا گواهینامه‌هایی را که دارید در اولین صفحه‌ی هر فصل یا ماه قرار بدهید. اگر تصاویر جذاب باشد، مشتریان از آنها استفاده خواهند کرد و اطرافیان آنها هم شما را خواهند شناخت.

16. چراغ ترمز نصب کنید

یک چراغ ترمز برای داخل ماشین‌تان تهیه کنید و روی آن برچسبی بزنید تا هنگام ترمز آدرس سایت و لوگوی شرکت‌تان با نور قرمز برای ماشین‌های پشتی جلب توجه کند.


حتما بخوانید: جذاب‌ترین و بهترین شعارهای تبلیغاتی دنیا کدام‌ها هستند؟

17. در قرعه‌کشی‌ها حضور پیدا کنید

بازاریابی پارتیزانی و قرعه‌کشی‌

برخی از سرویس‌ها مانند فست‌فودی‌ها، هفته‌ای یک‌بار در رستوران‌شان قرعه‌کشی دارند. به این‌صورت که سر هر میز می‌روند و از حضار می‌خواهند یک کارت از درون کاسه بیرون بکشند و شانس خود را امتحان کنند. از صاحب مغازه بخواهید یکی از کارت‌ها را به شما اختصاص بدهد و مهمانان را با یک خدمت رایگان از طرف شرکت‌تان خوشحال کنید. حتی می‌توانید از صاحب مغازه بخواهید تمام کارت‌های پوچ را هم به شما بدهد. به این شکل احتمال بیش‌تری برای معروف شدن‌تان وجود دارد.

18. اسپانسر یک رویداد شوید

این روش خیلی هزینه‌بر است، اما اثرگذاری خیلی بالایی هم دارد. تأثیر آن را در اسپانسرهای برنامه‌های شبکه‌ی نسیم مشاهده می‌کنید. روند کار این‌گونه است که نام و توضیحات کسب‌و‌کار شما در تمام مراحل آن رویداد عنوان خواهد شد. اگر شخصا در این رویداد شرکت کنید، می‌توانید با مهمانان وارد بحث شوید و آنها را راهنمایی کنید.

19. کارت تبریک بفرستید

برای مشتریان‌تان در اعیاد کارت تبریک، ایمیل یا پیامک بفرستید و برایشان تعطیلاتی خوش آرزو کنید. به‌خصوص اگر فعالیت B2B انجام می‌دهید، این روش باعث می‌شود مدیریت شرکت مشتری شما، نام شما را بهتر از سایر رقیبان‌تان به‌خاطر بسپارد.

20. به خیریه‌ها کمک کنید

ترفند بازاریابی پارتیزانی در خیریه‌ها

به‌عنوان یک روش انسان‌دوستانه‌ی بازاریابی پارتیزانی، بخشی از سود ماهانه‌ی خود را به خیریه اهدا کنید و این را به مشتریان خود نیز اعلام کنید. این کار باعث می‌شود در گزارش خبرگزاری‌ها نام شما عنوان شود. مشتریان شما هم احساس خواهند کرد که با خرید از شما به‌طور غیرمستقیم در امر خیر کمک می‌کنند.

21. یک مسابقه برگزار کنید

این مسابقه می‌تواند 1 الی 10 برنده داشته باشد تا به تبلیغات دهان‌به‌دهان کمک کند. جایزه باید چیزی باشد که هرکسی دلش بخواهد داشته باشد. اگر اسامی برندگان را در مقاله‌ای در سایت‌تان اعلام کنید راحت‌تر دست‌به‌دست می‌شود.


حتما بخوانید: بهترین راههای تبلیغات برای جذب مشتری؛ خریداران را میخکوب خود کنید

22. تی‌شرت بزنید

این روش بهترین کاری است که می‌تواند شما یا هرکسی که این تی‌شرت‌ها را می‌پوشد به بیلبورد متحرک تبدیل کند. می‌توانید این تی‌شرت‌ها را به‌عنوان هدیه یا جایزه بین مشتریان‌تان توزیع کنید. لازم نیست با نوشته‌ها و تبلیغات زیاد کاری کنید که مشتریان‌تان از آنها استفاده نکنند. یک اسم کوچک از برندتان کافی‌ است. مهم ایجاد علاقه در مشتریان برای تبلیغات دهان‌به‌دهان است.

23. با سایر کسب‌و‌کارها مشارکت کنید

شرکت‌تان کار طراحی وب‌سایت انجام می‌دهد؟ دوست دارید به مشتریان بالقوه‌ی بیشتری دسترسی داشته باشید؟ با یک شرکت وب‌هوستینگ مشارکت کنید. شرکت لوله‌بازکنی دارید؟ با یک شرکت خدمات نظافتی همکاری کنید! هر مشارکتی که به دو طرف سود برساند ایده‌‌ای عالی است.

24. به اهدای خون کمک کنید

اگر برای‌تان مقدور است با هلال‌احمر هماهنگ کنید و مکان خود را برای اهدای خون در اختیار آنها قرار بدهید. با روزنامه‌ها و شبکه‌های خبری تماس بگیرید تا از این رویداد باخبر شوند. همه دوست دارند به آسان‌ترین شیوه به هم‌وطنان خود کمک کنند. پوشش خبری می‌تواند برای نام شرکت‌تان غوغا کند. به‌علاوه فرصتی دارید تا اهداکنندگان را با کسب‌و‌کار خود بیشتر آشنا کنید.

25. مراسم قدردانی از مشتریان معجزه می‌کند

مراسم قدردانی از مشتریان در بازاریابی پارتیزانی

مشتریان/ کاربران قدیمی خود را به مراسم قدردانی دعوت کنید و اجازه بدهید هریک از آنها 2 مهمان دعوت کنند. کاری کنید در این مراسم به همه بی‌نهایت خوش بگذرد. مطمئن باشید وفاداری مشتریان/ کاربران شما صدبرابر خواهد شد. این کار کمک می‌کند که عده‌ای به مشتری جدید شما تبدیل شوند. این راهکار بازاریابی پارتیزانی حساب خود را پس داده است.

26. با نشانه‌های محیطی مخاطبان را کنجکاو کنید

تا به حال شده زمانی که دارید در پیاده‌رو راه می‌روید، روی زمین درگیر تبلیغات آرایشگاه مردانه یا جای پایی به رنگ سفید در نزدیکی یک مغازه شوید؟ این روش می‌تواند به شما هم کمک کند. یک عکس‌برگردان جذاب که بتواند نگاه‌ها را جلب کند، انتخاب کنید. می‌توانید در هر عکس پیغام خاصی را برسانید که عکس قبلی را تکمیل کند.


حتما بخوانید: تاثیر تبلیغات بر رفتار مصرف کننده چگونه است؟

27. تبلیغات انبوه هیچ اشکالی ندارد

مردم همیشه عاشق معاملات درست‌وحسابی هستند، مخصوصا اگر برای‌شان هزینه‌ای در بر نداشته باشد. پس اگر به‌طور انبوه برای تمام مخاطبان احتمالی‌تان یک ایمیل تبلیغاتی بفرستید و عنوان آن را طوری انتخاب کنید که نشان از یک منفعت بالا و باورکردنی داشته باشد، می‌توانید مخاطب جذب کنید. می‌توانید داخل ایمیل بروشور کاری خود را قرار بدهید و یک پیشنهاد خوب به آنها ارائه بدهید.

28. از روزنامه‌ها استفاده کنید

برای مجلات خبر یا مقاله بنویسید و لابه‌لای مطلب نام شرکت خود را بگنجانید.

29. مجلات هم همین‌طور!

روش بالا را می‌توانید در مجلات هم به‌کار بگیرید.

30. اتوبوس‌ها را دریابید

بازاریابی پارتیزانی از طریق موبایل مارکتینگ

در اتوبوس‌ها موبایل مارکتینگ انجام بدهید. خیلی از موبایل‌های این روزها به اپلیکیشن خواندن کدهای کیو.‌آر (QR) مجهزند. کد QR شرکت، شماره‌ی تماس و اطلاعات تکمیلی خود را در اتوبوس‌ها پخش کنید.

31. کارت پستال بفرستید

به‌جای ارسال نامه که به پاکت احتیاج دارد، کارت پستال بفرستید که مخاطب به محض دریافت آن بدون اینکه برای باز کردن پاکت به زحمت بیفتد بتواند محتوای آن را بخواند.

32. کتاب الکترونیک بنویسید

خیلی از روش‌های بازاریابی پارتیزانی شامل خدمات‌رسانی رایگان یا ارزان به مشتریان است. کتابی که به درد بازار هدف‌تان بخورد بنویسید و نام شرکت خود را پس‌زمینه‌ی صفحات کتاب درج کنید. این کتاب را رایگان به مشتریان عرضه کنید یا هزینه اندکی دریافت کنید تا از درآمد آن برای سایر روش‌های بازاریابی پارتیزانی استفاده کنید.


حتما بخوانید: تبلیغات اینترنتی چیست؛ آشنایی با انواع مختلف آن

33. خیرات کنید!

محصولات یا خدمت خود را به رایگان میان افراد پخش کنید. چه کسی از چیز رایگان بدش می‌آید؟

34. وارد مسابقات کسب‌و‌کار شوید

شرکت در مسابقات کسب‌و‌کار در بازاریابی پارتیزانی

در مسابقات مرتبط با حرفه‌ی خود شرکت کنید. فرقی نمی‌کند که مسابقه‌ای کوچک یا جهانی باشد؛ درصورتی‌که مقام بیاورید، علاوه بر اینکه نام‌تان در برخی اخبار آورده می‌شود، می‌توانید آن را در سایت و دفتر کارتان به‌عنوان یک افتخار به نمایش بگذارید.

35. بازاریابی ویروسی کنید

می‌توانید در وب‌سایت‌هایی که مخاطبان‌شان بازار هدف شما هستند درباره‌ی موضوع خاصی یک مطلب غنی تهیه و نام یا لینک شرکت خود را داخل این مقاله هایپرلینک کنید. امروزه تمام وبسایت‌ها از این روش‌های بک‌لینک استفاده می‌کنند. گاهی این روش از تمام روش‌های دیگر تبلیغاتی نتیجه‌ی بهتری می‌دهد.

36. مزایای بیشتری پیشنهاد بدهید

در بازاریابی پارتیزانی برای جذب مشتری باید از جان مایه بگذارید. اگر طراح سایت هستید، به‌عنوان خدمات اضافه عنوان کنید که خرید دامین و نصب هاستینگ را هم انجام می‌دهید. اگر آرایشگاه دارید، بعد از پیرایش ابرو، موهای زائد پیشانی را هم رایگان بردارید. اگر کار کیترینگ انجام می‌دهید، دسری ارزان‌تر از سایر رقبا پیشنهاد بدهید. ایده‌های خدمات فوق‌العاده، بی‌نهایت هستند. اگر تمام آنها را به مشتریان خود پیشنهاد بدهید، دیگر دلیلی ندارد به رقبای شما مراجعه کنند.

37. یک دیوار اجاره کنید

یک پروژکتور بخرید و با جایی (مانند یک رستوران) قرارداد ببندید تا هر شب تصاویر جذابی را مرتبط با کسب‌و‌کار خود روی دیوار به نمایش بگذارید و نام خود را بین مشتریان جا بیندازید.

38. در ایستگاه اتوبوس تبلیغ کنید

تبلیغات در ایستگاه اتوبوس نسبت به سایر انواع تبلیغات هزینه‌ی کمتری دارد. با این‌ کار می‌توانید نگاه‌های مسافران منتظر را برای خود بخرید.


حتما بخوانید: تبلیغات بنری چیست و چه جایگاهی در بازاریابی اینترنتی دارد؟

39. در تئاترها تبلیغ کنید

تبلیغ در تئاتر نسبت به تبلیغ در فیلم‌های سینمایی یا تلویزیونی ارزان‌تر است. گرچه هزینه‌ی این نوع تبلیغ به‌طورکلی بالاست، اما اگر تئاتر مناسبی را انتخاب کنید می‌توانید به‌راحتی به بازار هدف خود دسترسی پیدا کنید.

40. مجله‌های کلینیک‌های پزشکی

بازاریابی پارتیزانی در مطب پزشک

مجله‌های کلینیک‌ها یکی از ترفندهایی است که کمک می‌کند بیماران مدت زمان انتظار را طاقت بیاورند. اگر توانایی مالی تبلیغ در این مجلات را ندارید، می‌توانید به این مکان‌ها مراجعه کنید و کارت ویزیت یا برگه‌ای از مزایای خدمات یا محصول خود را داخل این مجلات قرار بدهید.

41. پشتیبان بی‌خانمان‌ها شوید

یک راه نسبتا عجیب برای بازاریابی پارتیزانی این است که به بی‌خانمان‌های خیابانی کمک کنید و از آنها بخواهید روی برگه‌ای بنویسند «شرکتِ … (نام شرکت شما) 80 درصد هزینه‌های من را پرداخت کرده است. برای تهیه‌ی 20 درصد باقی‌مانده به من کمک کنید». این کار هم جنبه‌ی خیرخواهانه دارد، هم به‌طور غیرمستقیم بر اذهان عمومی اثر می‌گذارد.

42. اسپانسر هنرمندان گمنام شوید

به هنرمندانی که استطاعت درخشش ندارند کمک کنید تا نمایشگاهی راه‌اندازی کنند و بنرهای خود را در آن نمایشگاه قرار بدهید. همچنین می‌توانید کمک کنید وبسایت خود را راه‌اندازی کنند و در عوض در وبسایت‌شان تبلیغات رایگان انجام بدهید.

43. روی صفحات 404 وبسایت‌ها تبلیغات کنید

با وبسایت‌های دیگر تماس بگیرید و از آنها بخواهید طوری کدنویسی کنند که در صورت بالا آمدن صفحه 404، تبلیغ وبسایت شما نمایش داده شود و در عوض شما هم در وبسایت خود همین کار را برای آنها انجام بدهید.

44. هدیه‌های شخصی‌سازی شده بفرستید

هدیه‌هایی با نام شرکت یا تشکر از مشتریان طراحی کنید و برای آنها بفرستید. برای مثال افراد خارجی در سایت اسمارتیز M&M می‌توانند اسمارتیزهای شخصی‌سازی شده خودشان را طراحی کنند و از آن به نفع جذب مشتری استفاده کنند.

45. پچ‌پچ‌های آرایشگاه‌های مردانه و زنانه را مال خود کنید

بازاریابی پارتیزانی در آرایشگاه‌ها

چقدر حرف در این سالن‌ها ردو‌بدل می‌شود؟ چرا شما همان کسب‌و‌کاری نباشید که در این مکان‌ها درباره‌اش صحبت می‌شود؟ به صاحبان و آرایشگران این مکان‌ها بُن‌های سرویس رایگان ارائه بدهید و در عوض از آنها بخواهید با مشتریان‌شان درباره‌ی خدمات شما صحبت کنند.

46. مطبوعات را به سمت خود بکشانید

سعی کنید با یک خبرنگار قرار ملاقات بگذارید تا به‌عنوان یک فرد خلاق، موفق یا کارآفرین با شما مصاحبه کند.


حتما بخوانید: 7 استراتژی خلاقانه‌ بازاریابی برای وقتی که بودجه‌ شما محدود است

47. مسافران هواپیما را از قلم نیندازید

بازاریابی پارتیزانی برای تبلیغات به نقطه‌ی صفر هم فکر می‌کند! بررسی کنید که در آینده‌ی نزدیک در کدام شهر درباره‌ی حرفه‌ی شما نمایشگاه برگزار می‌شود. روز و ساعت را تعیین کنید و بعد، یک دانشجو با هزینه‌ای اندک استخدام کنید تا علامتی به‌دست بگیرد و در بخش تحویل چمدان بایستد. روی این علامت آدرس سایت و شعار خود را بنویسید. افراد در ابتدا فکر می‌کنند که این فرد برای پیدا کردن یک مسافر آنجا ایستاده و به همین دلیل به نوشته توجه می‌کنند.

48. اجازه بدهید مردم درباره‌تان حرف بزنند

به‌عنوان آخرین تکنیک، برای شما پیشنهاد ساده‌ای داریم. بسیاری از افراد فهرستی از دوستان و آشنایان‌شان تهیه می‌کنند و به آنها سفارش می‌کنند تا درباره‌ی کسب‌و‌کارشان با دیگران صحبت کنند. اما شما می‌توانید به افرادی که آن‌قدرها هم دوست‌تان نیستند اندکی پول بدهید و از آنها بخواهید درباره‌‌ی شما با دیگران حرف بزنند. در انتخاب این افراد دقت کنید و کسانی را برگزینید که دوستان زیادی دارند و قادر به گرم گرفتن با غریبه‌ها هم هستند.

برگرفته از: creativeguerrillamarketing

فروش خود را در هر شرایطی افزایش دهید

42000تومان 12000تومان

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان