ماهان شبکه ایرانیان

نسل از دست رفته؛

هشدار یونیسف درباره سرنوشت کودکان روهینگیایی

سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد گفت: «بدون شک با خطر مواجهه با "نسلی از دست رفته" روبروییم. دیر یا زود گروه‌های زیادی از نوجوانان ناراضی روی دست ما خواهند ماند.»

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان و به نقل از گاردین، بنگلادش با جلوگیری از برپایی اردوگاه‌های ثابت در این کشور موجب محرومیت بیش از 380 هزار کودک روهینگیایی از تحصیل شده است.

سازمان ملل متحد پنجشنبه، یک سال پس از سرکوب مسلمانان روهینگیایی توسط ارتش میانمار که تاکنون منجر به فرار بیش از 700 هزار نفر از آنان از کشور شده، گفت: «کودکان پناهنده روهینگیایی که از آموزش مناسب در اردوگاه‌های بنگلادش برخوردار نیستند، می‌توانند تبدیل به "نسل از دست رفته" شوند.»
 

صندوق کودکان ملل متحد [یونیسف]اعلام کرد که زندگی و آینده بیش از 380 هزار کودک پناهنده در اردوگاه‌های بنگلادش در معرض خطر قرار دارد و صد‌ها کودک دیگر نیز در میانمار از هرگونه کمکی محروم مانده اند.

سخنگوی صندوق کودکان ملل متحد گفت بنگلادش تحصیلات رسمی را برای پناهندگان ممنوع اعلام کرده، زیرا نگران است که روهینگیایی‌های مسلمان در این کشور به طور دائم زندگی کنند.

وی با اذعان به این که امکان تحصیلات غیررسمی برای کودکان پناهنده از ابتدای بحران فراهم شده، گفت: کودکان بزرگتر احساس بیگانگی و ناامیدی بیشتری برای ادامه تحصیل و زندگی دارند.

او گفت: «بدون شک با خطر مواجهه با "نسلی از دست رفته" روبروییم. دیر یا زود گروه‌های زیادی از نوجوانان ناراضی روی دست ما خواهند ماند.»

مقامات میانمار بار‌ها اقدامات سربازان این کشور در قتل، تجاوز و آتش زدن محل سکونت روهینگیایی‌ها را که شواهد مستندی نیز دال بر آن وجود دارند، تکذیب کرده اند.

کودکان بسیاری که بدون والدین خود به بنگلادش فرار می‌کنند، یتیم می‌شوند. بیش از 6 هزار کودک در بنگلادش باید به تنهایی برای ادامه حیات مبارزه کنند.

صندوق کودکان ملل متحد اعلام کرد که سازمان‌های حمایتی کمک‌های اساسی را فراهم می‌کنند، اما بحران نسبت به گذشته به مراتب بسط یافته و پناهندگان در اردوگاه‌های پر جمعیت در معرض سیل، رانش زمین و بیماری‌های مختلف قرار دارند.
 

آکسفام، سازمان بین المللی امدادرسانی این هفته در بیانیه‌ای اعلام کرد: «هر هفته صد‌ها مورد خشونت جنسی گزارش می‌شود.» یک موسسه خیریه در تائید گزارش فوق اظهار داشت که زنان و دختران بهای زندگی و امنیت خود را از این طریق می‌پردازند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان