مازیار دبیرسیاقی - فرزند این نویسنده، پژوهشگر و مصحح متون کهن ادبیات فارسی - با بیان اینکه وضعیت او بهتر شده است، به ایسنا گفت: پدرم در شرف 100 سالگی است و کهولت سن دارد، اما نسبت به سنش شرایط مناسبی دارد؛ میتواند راه برود، ارتباط برقرار کند و گاه حرف بزند. خدا را شکر وضعیتش بهتر شده و حدود دو ساعت پیش به بخش منتقل شد و اگر خدا بخواهد و با صلاحدید پزشکش، طی چند روز آینده از بیمارستان مرخص خواهد شد.
سیدمحمّد دبیرسیاقی (زادهٔ 4 اسفند 1298 خورشیدی در قزوین) پژوهشگر، نویسنده، شاعر، مدرس ادبیات فارسی و مصحح متون کهن پارسی است. او در سالهای 1326 تا 1334 در گردآوری لغتنامه دهخدا با علیاکبر دهخدا همکاری داشت و از نخستین دستیاران دهخداست؛ مدت 9 سال با علامه علیاکبر دهخدا در تنظیم مطالب حروف «ظ»، «ض»، «ل» و «پ» و 11 سال با دکتر محمد معین در «لغتنامه دهخدا» و در انجمن ایرانشناسی همکاری داشته است. پس از پایان تالیف لغتنامه دهخدا، بنا به وصیت علامه دهخدا در کنار دکتر معین و دکتر سیدجعفر شهیدی به بررسی و تالیف لغتنامه پرداخت. دهخدا از او به عنوان یک جوان کوشا در زمینه تنظیم لغتنامه یاد کرده است.
دبیرسیاقی تاکنون نزدیک به 80 متن ادبی و تاریخی را تصحیح و منتشر کرده است، که از میان آنها میتوان به «شاهنامه فردوسی»، «دیوان منوچهری»، «نزهةالقلوب»، «فرهنگ سُروری و سلطان جلالالدین خوارزمشاه» و «تصحیح لغت فرس اسدی طوسی» اشاره کرد.