ماهان شبکه ایرانیان

رندان تشنه لب در حوزه هنری به سوگ نشستند

همزمان با دهه سوم ماه محرم، شب شعر عاشورایی رندان تشنه لب در حوزه هنری برگزار شد.

رندان تشنه لب در حوزه هنری به سوگ نشستند

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت ماه محرم تالار سوره حوزه هنری میزبان شب شعر «رندان تشنه‌لب» شد. چهره‌های نام‌آشنا و دوست‌داشتنی شعر آیینی و همچنین شعر طنز کشور با حضور در این شب شعر عاشورایی به شعرخوانی با موضوع عاشورا و سیدالشهدا(ع) پرداختند.

در میان شاعران مطرحی که در این مراسم حضور داشتند و به شعرخوانی پرداختند می‌توان به ابولفضل زرویی‌نصرآباد اشاره کرد که پس از مدت‌ها بار دیگر با حضور در این محفل با هم‌قطاران خود دیداری تازه کرد

. وی پیش از شعرخوانی خود از حضور در این مراسم که مزین و معطر به نام اباعبدالله الحسین(ع) بود ابراز خرسندی کرد و عاشقانه شعر گفتن برای اهل بیت را مایه مباهات و برکات شعر کشور دانست.

زرویی‌نصرآباد در شب شعر عاشورایی «رندان تشنه‌لب» قصیده «دست» خود را خواند و همگان را متاثر کرد و به وجد آورد. این شعر در وصف دلاوری‌های حضرت عباس علیه‌السلام است.

در ادامه این مراسم محسن میرزاعلی که از نوادگان منقبت‌خوانان و نقالان دوره صفوی تاکنون است به اجرای نقالی از رشادت‌های حضرت علی اکبر(ع) و لحظه شهادت ایشان پرداخت و اشک را بر گونه حضار در شب شعر «رندان تشنه‌لب» جاری کرد. همچنین بامداد فلاحتی، خواننده سبک سنتی ایران، در این مراسم به اجرای آواز پرداخت.

یکی دیگر از شعرایی که علاوه بر شعرخوانی چند کلامی هم در مورد شعر خود سخن گفت یوسفعلی میرشکاک بود. وی شعری را در این محفل خواند که متناسب با اجرای تعزیه گفته شده است.

میرشکاک در این شعر خود که به شیوه دوبیتی‌های سریالی و مرتبط به هم گفته است «انار» را بهانه قرار داده تا به مقصود و هدف خود از سرودن این شعر زیبا برسد. میرشکاک در توضیحاتی انار را در فرهنگ و ادبیات ایران مقدس خواند و آن را نماد شهید و گوهری گران‌بها معرفی کرد. وی در این شعر عاشقانه و ماهرانه انار را نمادی از شهدای کربلا قرار داده که با خواندنش دل هر شنونده‌ای را به درد و لذتی عجیب به ارمغان می‌آورد. میرشکاک که تنها بخشی از این اشعار بسیار زیبا را خواند پس از خواندن یکی از این دوبیتی‌ها به شهدای جوان ایران اشاره کرد که از انقلاب اسلامی تاکنون جمع کثیری را شامل شده‌اند. وی در این بخش از اشعار خود «انار شیرین» را به کار برد که گویا به شیرینی و ارزشمندی بی‌پایان شهادت اشاره داشت.

در این مراسم شعرای بسیار دیگری از جمله اسماعیل امینی، عباس احمدی، سعید بیابانکی، امید مهدی‌نژاد، حافظ ایمانی، مجتبی احمدی، سیدجواد میرصفی، صابر قدیمی، حمیدرضا برقعی، احمد علوی، ناصر فیض و محمود حبیبی‌کسبی به شعرخوانی پرداختند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان