به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان گلستان، علیرضا ساوری مدیرکل پیشگیریهای وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در جلسه پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گلستان با بیان این که تمرکز برنامههای استان بر پیشگیری از ایجاد مراکز جدید حاشیه نشینی است افزود: این طرح در 30 روستای استان گلستان به صورت پایلوت اجرا میشود.
وی گفت: در این طرح سه بخش مدیریت یکپارچه آب و خاک، حرفه آموزیهای اقتصادی و کاربردی و توسعه صنایع دستی و گردشگری به صورت همزمان دنبال میشود تا از منابع ابی و خاکی روستاها محافظت شود و هم با رونق اقتصادی از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری شود.
ساوری در ادامه به موضوع جرائم خشن هم اشاره کرد و گفت: بانکهای اطلاعاتی زیادی در کشور وجود دارد، اما به اشتراک گذاشته نمیشود و این امر کار را برای پیشگیری و برخورد با مجرمان سخت میکند.
این مقام مسئول، آگاه سازی عمومی و اختصاصی، توجیه و ارشاد، هشدار به موقع و به هنگام، سلب ابزار و وسایل ارتکاب جرم، رسانهای کردن موارد برخورد با متخلفین، افزایش خطر دستگیری و اجرای عدالت کیفری را هفت راهبرد مهم در پیشگیری از جرایم خشن عنوان کرد.
ساوری از دستگاههای مسئول خواست طرحها و راهکارها و برنامههای خود را برای پیشگیری از جرایم خشن در استان تا 10 روز آینده به دبیرخانه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان ارائه کنند تا بر اساس اولویتها تا پایان امسال در استان به اجرا در آید.