ماهان شبکه ایرانیان

اصغر شرفی در گفت و گو با مشرق:

تیم ملی ایران هیچکس را غافلگیر نکرد / ویتنام سطح توان ما را تعیین می‌کند

مربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: فوتبالی که از ویتنام مقابل عراق دیدیم مشخص کرد دیدار دوم تیم ملی به مراتب دشوارتر از بازی اولمان خواهد بود مگر اینکه…!

سرویس ورزش مشرق – دور دوم دیدارهای گروه D مسابقات جام ملت‌های آسیا 2019 که از شنبه هفته پیش در امارات آغاز شده است با دیدارهای تیم‌های این گروه ادامه پیدا خواهد کرد. در این چارچوب شنبه 22 دیماه و از ساعت 14:30 ویتنام و ایران در استادیوم آل نهیان ابوظبی به مصاف هم خواهد رفت. دیگر دیدار این گروه نیز بین تیم‌های یمن و عراق در استادیوم الشارجه و از ساعت 17:00 شروع می‌شود. در همین ارتباط نظر مربی تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات جام جهانی 1978 آرژانتین را جویا شدیم.

بیشتر بخوانید:

ویتنام و عراق عیار تیم ملی را مشخص می‌کنند / نگران ضربات ایستگاهی ایران هستم!
 

کی‌روش: ویتنام خیلی خطرناک است

اصغر شرفی در گفت و گو با مشرق درباره این دو دیدار و شرایط تیم ملی فوتبال کشورمان رودرروی حریفی از شرق آسیا به تحلیل وضعیت گروه D پرداخت.

متن صحبت‌های وی در ادامه می‌آید:

**حالا می‌توان یمن را شناخت!

مسابقه اول تیم‌های ایران و یمن به شدت یکطرفه بود. این ممکن نبود مگر با دو عامل مهم. یکی اینکه یا تیم ملی ایران اینقدر خوب ظاهر شده بود که یمن اجازه فکر کردن، طراحی تاکتیکی و اجرای برنامه نیافت و یا اینکه این تیم واقعاً تیم ضعیفی است که در حد و اندازه‌های این جام نیست و به درستی ما با 5 گل شکست شان دادیم. حتماً دیدار دوم با عراق عیار واقعی این تیم را مشخص خواهد کرد.

**تیم کی روش فراتر از انتظار نبود!

آنچه ما از تیم ملی مان توقع داشتیم همین بود که یمن را با گل‌های بالا شکست بدهد که داد. تیمی که ما در جام جهانی دیدیم و از بازی‌هایش مقابل اسپانیا، مراکش و پرتغال لذت بردیم کمتراز این بازی می‌کرد باید تعجب می‌کردیم. تازه این تیم بعد از جام جهانی خیلی هم اردو داشت و چند دیدار تدارکاتی هم بازی کرده بود.

**وحدت تاکتیکی تیم ملی عالی است!

آنچه باعث می‌شود تیم ملی ما یکدست، با هدف و منظم بازی کند وحدت تاکتیکی تیمی است که بین نفرات تیم می‌بینیم. ما با 9 نفر حمله می‌کنیم، با 9 نفر دفاع می‌کنیم و با 11 نفر توپ را درون میدان به گردش درمی آوریم. در حمله همیشه یک دفاع عقب زمین می‌ماند و در بازگشت تیم به عقب، یک نفر آن جلو هست. در حین بازیسازی نیز حتی دروازه بان تیم هم در این کار دخالت دارد. این وحدت، هارمونی بالایی به تیم ملی می بخشد که منجر به ارائه بازی زیبا می‌شود. حریف را هم مستأصل می‌کند.

**خط حمله نمره قبولی گرفت!

وقتی همه عناصر هجومی تیم گل می‌زنند و یا پاس گل می‌دهند یعنی وضعیت هجومی تیم بی نقص بوده است ولی باید دید آیا این بازی را مقابل ویتنام هم ارائه می‌دهند یا نه. بی گمان بازی که ما از ویتنام روبروی عراق دیدیم به مراتب بهتر از یمنی بود که رودرروی تیم ملی ما به میدان آمد.

**ویتنام عیارمان را مشخص‌تر می‌کند!

اغلب کارشناسان درباره توان و قدرت بالای تاکتیکی و فنی تیم ملی مان حرف می‌زنند ولی در دیدار عراق با ویتنام دیدیم که شرق آسیایی‌ها حسابی آنها را به زحمت انداخته بودند. برای همین در مسابقه دوم می‌توانیم عیارواقعی تیم ملی مان را بهتر بشناسیم و متوجه شویم که تیم ملی ما خیلی قوی بوده یا یمن ضعیف است.

**ویتنامی‌ها به توپ سرعت می‌دهند!

گرچه بازیکنان ویتنام سرعتی بودند و دوندگی بالایی داشتند ولی مشخصه بارز این تیم به گردش درآوردن سریع توپ در میدان بود. آنها روبروی عراق با سه، چهار ضرب توپ را به پشت محوطه 18 قدم عراق می‌رساندند و همین باعث شده بود عراقی‌ها کمی خشن بازی کنند و حتی ویتنامی‌ها را بزنند. باید عناصر توپ گیر و ارسال کننده را مهار کرد تا ارتباط این دو را قطع کنیم.

**بازی به بازی کار سخت می‌شود!

این به سود تیم ملی عراق شد که در دیدار سوم گروه به مصاف ما می‌آید. قطعاً در این مسابقات 7، 8 نفر دائم در حال آنالیز حریفان برای سرمربی تیم ملی شان هستند. آنچنان که ما هم در حال آنالیز بازی عراق و بقیه هستیم ولی این به ویتنامی‌ها کمک می‌کند که بهتر از یمن رودرروی ما به میدان بیایند. به عراق کمک می‌کند تا در دیدار سوم خیلی دقیق‌تر تیم ما را آنالیز کند. از این رو حتم دارم بازی دوم برای ما به مراتب دشوارتر از بازی اول خواهد بود گرچه ممکن است این سختی را ما برای حریفان مان بوجود بیاوریم که امیدواریم این اتفاق در نهایت به سود ما و با کسب بردی غرورآفرین همراه باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی