به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، یکی از کارگران پاکستانی که سعی داشت برای کار به عربستان برود به دام قاچاقچیان مواد مخدر افتاد و حالا در زندان منتظر اجرای حکم اعدام است اما وی تنها کارگری نیست که به این وضعیت دچار شده بلکه بسیاری از پاکستانیها که برای کار به عربستان میروند به همین وضع دچار میشوند.
از سال 2017 که «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان به قدرت رسید بازداشتها در این کشور افزایش یافت.
این بازداشتها و اجرای حکم اعدام یا حبس ابد برای برخی زندانیان مغایر با تمام استانداردهای بین المللی است.
بیشتر بازداشت شدگان کارگران پاکستانی هستند که بدون تحقیق از آنها اعتراف گرفته میشود و سرانجام به مرگ محکوم میشوند.
در حالی که برخی قاچاقچیان و گروههای مافیایی از کارگران پاکستانی برای رسیدن به اهداف خود سوءاستفاده میکنند عربستان بدون ریشه یابی مسئله با اعدام زندانیان صورت مسئله را پاک میکند.
دولت عربستان به جای ریشهکن کردن قاچاق مواد مخدر و مجازات متهمان اصلی با زندانی کردن کارگران پاکستانی خود را اتبرئه میکند.
از سال 2014 تا کنون دست کم 80 پاکستانی در عربستان گردن زده شدند که آماری بیسابقه است.
بیش از 10 هزار کارگر پاکستانی در عربستان از 9 ماه قبل تاکنون حقوق دریافت نکرده مدت اقامت آنها نیز رو به اتمام است و هیچ پولی برای اداره زندگی روزمره یا بازگشت به پاکستان ندارند از سوی دیگر در صورت اعتراض دستگیر و زندانی میشوند.
مشکل کارگران این است که سفارت پاکستان حاضر نیست در برابر عربستان از آنها دفاع کند.
سفارت پاکستان در عربستان اقدام به توزیع بسته های حمایتی شامل مقداری سهمیه پیاز، گوجه فرنگی، چای و روغن میان کارگران پاکستانی در عربستان کرد اما آنها با انتقاد شدید از این اقدام سفارت و دولت آن را مضحک دانستند.
برخی شرکت های سعودی هم در ماه های اخیر اقدام به اخراج کارگران خارجی از جمله کارگران پاکستانی خود کرده اند.