تغییر و تحولات مهم هشتمین جشنواره بازی‌های ویدیویی ؛

جایزه ۱۰۰میلیونی برای بهترین بازی سال

جایزه 100میلیونی برای بهترین بازی سال
رشد و پیشرفت بازی‌های ویدئویی ایرانی، هدف نخست جشنواره بازی‌های ویدئویی ایران بوده و هست. بازی‌سازان با استعداد ایرانی، به سرعت در حال پیشرفتند و این جشنواره فرصتی است که استعدادها و خلاقیت‌های توسعه‌دهندگان بازی از سراسر کشور، به نمایش درآید.
در دوره‌های گذشته، سال به سال شاهد بهبود کیفی و کمّی بازی‌های ایرانی هستیم و این جشنواره امکان رقابت، یاد دادن و یادگرفتن در حوزه بازی‌های ویدئویی را فراهم کرده است.
به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، صبح امروز دوشنبه دومین نشست هشتمین جشنواره بازی های ویدیویی ایران با حضور «محمد میرزایی» دبیر جشنواره، در بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برگزار شد.
در این نشست خبری تغییر و تحولات چشمگیر جشنواره و اسامی نامزدهای نهایی اعلام و از پوستر، تندیس و کاراکتر جشنواره رونمایی شد.
میرزایی، زمان برگزاری آیین اختتامیه این جشنواره را دوشنبه آینده، 20 اسفندماه ذکر کرد و گفت: در هشتمین جشنواره برنامه‌های ویدیویی دو بخش اصلی جوایز داریم؛ یکی بخش دستاوردهای جشنواره که گروه داوری 13نفره در انتخاب آن‌ها به ما کمک کردند و دیگری، بخش دیگر بهترین بازی‌ها در قالب ژانرهای مختلف که نامزدهای آن را با کمک اعضای آکادمی که حدود40 نفر هستند، انتخاب کردیم.
وی افزود: سالهای گذشته نیز بخش انتخاب مردمی داشتیم که امسال به صورت گسترده‌تری برگزار شده است، انتخاب مردمی در دو بخش «بهترین به‌روز رسانی بازی‌های آنلاین» و «بازی‌های مورد انتظار» انجام می‌شود.
بازی‌های مورد انتظار از آن دست بازی‌هایی هستند که هنوز ساخته نشده‌اند اما ایده خوبی برای ساخت آن وجود دارد. آن‌ها برای به نمایش گذاشتن ایده‌شان با یک تیزر در جشنواره شرکت کرده‌اند. این بخش به تازگی به جشنواره اضافه شده و توانسته نظرات مردمی را به خوبی جلب کند.
میرزایی در ادامه با بالا بردن میزان جوایز نقدی جشنواره اشاره کرد و گفت: ما سعی کردیم هزینه‌های جشنواره را کاهش بدهیم و جوایز را تا 10 برابر بالا ببریم. مثلا در سال گذشته بهترین بازی سال 10میلیون تومان جایزه دریافت کرد، در حالی که امسال این مبلغ به 100 میلیون تومان هدیه رسیده است.
دبیر هشتمین جشنواره بازی‌های ویدیویی در ادامه گفت: در این جشنواره، 115شرکت کننده از 21 استان مختلف حضور دارند. بازی های کژوآل، اکشن و ماجرایی به ترتیب بیشترین سهم از بازی‌های شرکت کننده در این جشنواره را به خود اختصاص داده‌اند. اغلب بازی‌ها نیز برای سیستم عامل اندروید طراحی و ساخته شده است.
وی در ادامه گفت: امسال بخش عمده‌ای از شرکت کنندگان ما از تهران بودند و در رتبه‌های بعدی آذربایجان شرقی، اصفهان و فارس قرار دارند.
او در پایان با اشاره به این که در نظرسنجی‌ مردمی بیش از 45هزار نفر شرکت کرده‌اند، به اعلام اسامی نامزدها پرداخت.

*جوایز دستاوردها :
روایت داستان (رسانه): حکایت فراهان، انعکاس تاریکی، قارقاری نامه را باز کن
طراحی بازی: Splashtoon، درگ، O، آنسوی باران، اسکاپ، سرگذشت
هنری: آخرین داستان: فره ایزدی، سرگذشت، آریو، آن سوی باران
موسیقی: آخرین داستان: فره ایزدی، سرگذشت، رستاخیز، آن سوی باران
فنی: سرگذشت، ارباب جنگ، سپه‌سالار، رستاخیز
فرهنگی: سرگذشت، افسانه پر

*بخش ژانرها :
اکشن: شازده در برابر بیگانگان، آخرین داستان: فره ایزدی، ارباب جنگ، انتقام کرگردن
ماجرایی: جان دانا در جزیره، نور، قارقاری نامه را باز کن، سرنخ: قسمت اول
استراتژی: دفاع برای آزادی، رستاخیز، تخته‌باز، یاران بهلول
ماجرایی اکشن: به سوی پایان: خاموشی، حکایت فراهان، شاه دزد
سکوبازی: آریو، ریتبون، آن سوی باران، NewProject9
تفننی: بازم بازی، O، سفره چی، کالیموس
مسابقه‌ای: ایران دریفت 2، گشت پلیس 2، نیترو، تی‌اچ‌اس: هیجان رانندگی
معمایی: اسکاپ، Moogy Puzzle، دونامینولا، کوییزشو
کلمه‌ای و اطلاعات عمومی: ترمه، هزار داستان: شهزاد، سلطون، سرنخ

*جوایز مردمی:
بهترین بازی از نگاه مردمی: سفره‌چی، هزار داستان: شهزاد
بهترین به روزرسانی: پسرخوانده، کوییز آو کینگز
بازی مورد انتظار: تلیسمان، عملیات انهدام 3، The Tale of Bistun
*علمی*9207** 1055
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان