خبرگزاری تسنیم: حضور میهمان جمعه شب برنامه خندوانه واکنشهایی را در محافل رسانهای و فضای مجازی به دنبال داشته است. آقای میهمان علاوه بر این که همسر یکی از مدعوین هفتههای گذشته این برنامه بوده، یکی از نامزدهای رقابتهای انتخاباتی انجمن دندانپزشکی ایران نیز است!
پیش از این نیز یکی از میهمانان خندوانه با سؤاستفاده از آنتن رسانه ملی و کسب شهرت اقدام به برگزاری کنسرتهایی کرد که حتی رامبد جوان نیز به آن واکنش نشان داد.
این که چگونه فردی در آستانه یک رقابت درونگروهی امکان حضور در برنامه پرمخاطبی مانند خندوانه را مییابد، سئوالی است که شورای نظارت بر برنامههای صدا و سیما باید پاسخی برای آن پیدا کنند. البته میهمان مذکور در واکنش به انتقادات مطرح شده در فضای مجازی مدعی شده است که این برنامه از مدتها قبل ضبط شده است که این نیز خود سئوال دیگری را به ذهن متبادر میسازد!
رامبد جوان بهخاطر دعوت از یک مهمان در خندوانه عذرخواهی کرد!
رفتار رامبد جوان به عنوان مجری و کارگردان که علاقه به دعوت طیفهای مختلف و گفتگو با اصناف مختلف در برنامه داشته و حالا دوباره یک پزشک با گرایش و تخصص دیگری را به برنامه دعوت کرده است یک اتفاق دور از تصور نیست. دلیل دیگر آن شاید همکاری رامبد جوان با ش. خ. در اثرهای مختلف هم در مقام بازیگر و هم مقام کارگردان هم میتواند دلیل دیگری بر آشنایی رامبد جوان با میهمان مذکور باشد.
ولی آنچه قابل تامل مینمایاند، زمان پخش برنامه ضبط شده است. بارها در جریان پخش مشاهده شده یک برنامهای به سلیقه کارگردان (رامبد جوان) جا به جا شده و این هم توجیه فنی دارد! اما بیست و سوم اسفندماه انتخابات انجمن دندانپزشکی ایران برگزار میشود و جمعه هفدهم اسفندماه برنامه ضبط شده میهمان مذکور روی آنتن میرود! در این حال گفته میشود وی قرار است در این انتخابات شرکت کنند؛ اگر این اتفاق صحت داشته باشد پخش این گفتگو در این ایام چه معنایی میتواند پیدا کند؟
البته پیش از این هم چنین تبلیغات زیرپوستی روی آنتن توسط برنامههای مختلف اتفاق افتاده که معمولاً پاسخ منطقی و اصولی از سوی دستاندرکاران و عوامل این برنامهها ارائه نشد.
آنچه بیش از پیش بر آن باید تاکید کرد، خلأ نظارت در برنامههای مختلف سازمان صدا و سیما است. مسئولان این سازمان باید در این باره تدابیری اتخاذ کنند که اینگونه شائبهها برای مخاطب و رسانهها پیش نیاید چرا و به چه دلیل باید چنین افرادی به برنامههای تلویزیونی دعوت شوند که حتماً گزینههای دیگری برای گفتگو در آن تخصص وجود دارد و حداقل یک نوع سیاستهایی را برای دعوت از مهمان اتخاذ کنند تا هرکسی از روی سلیقه و نظر شخصی در برنامههای پربیننده حضور پیدا نکند.