به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای استان قزوین، سید محمد ابراهیمی معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان مرکزی قزوین گفت: بیش از 100 مورد مشاوره فردی به صورت روزانه توسط کارشناسان واحد روانشناسی زندان مرکزی صورت میگیرد.
وی افزود: روانشناسان مستقر با حضور همه روزه در کنار مددجویان از نزدیک با مشکلات آنها آشنا شده و هر مددجو که نیاز به مشاوره فردی داشته باشد، از این خدمات بهرهمند خواهد شد.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان مرکزی قزوین تصریح کرد: با توجه به اینکه اکثر افرادی که وارد زندان میشوند دارای مشکلات رفتاری هستند، انجام مشاوره میتواند در تغییر نگرش آنها به زندگی تاثیر گذاشته وفرد پس از بازگشت به اجتماع رویکرد تازهای را بکارگیرد.
وی اظهارداشت:در جهت اصلاح وتغییر رفتار زندانی، طرح درمانی به نام طرح اجتماع درمان مدار که هدف آن آموزش قانون مداری، احترام به خود، خانواده واجتماع ونیز آشنا کردن مددجویان با آسیبهای اجتماعی ورفتاری است، در زندان مرکزی درحال اجرا است.
ابراهیمی تصریح کرد: طرح اجتماع درمان مدار دارای چارت تشکیلاتی مدون بوده و فرد از بدو ورود به زندان در پایینترین گروه از نظر جایگاه قرارمی گیرد وباید با اصلاح رفتار وانجام وظایف گوناگون جایگاه خودرا ارتقاء دهد.
وی اذعان داشت: در راستای آموزش بهتر وکاربردی، یک گروه از مددجویان که از سطح رشد یافتگی اجتماعی وهوشی نسبتا خوبی برخورداربوده وبه فعالیتهای درمانی علاقه نشان میدهند با نام روان یاران تحت آموزشهای ویژه قرار میگیرند تا در هرسرا افراد نیازمند به مداخلات روانشناختی را شناسایی وبه روانشناسان هرسرا معرفی کنند.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت زندان مرکزی قزوین ابراز امیدواری کرد زندانیان، آموزشهای کسب شده را در زندگی شخصی خود به کار گرفته، تا هم برای خانواده وهم برای جامعه فرد مفیدی باشند.