به گزارش ایسنا؛ طبق برنامه اعلام شده، ارسال این ناو به مدار برای نخستین بار با موشک سایوز-2.1آ در 22 اوت از سکوی پرتاب شماره 31 پایگاه کیهانی بایکونور صورت خواهد گرفت.
پرواز ناو کیهانی سایوز ام.اس-14 در حالت بدون سرنشین صورت میگیرد اما این سفینه یک ربات به نام "فدور" و محموله وسایل و تجهیزات مورد نیاز فضانوردان ساکن ایستگاه را با خود به مدار میبرد.
یوگنی میکیرین سرمهندس شرکت تجهیزات فضایی انرگیا طی مصاحبهای اعلام کرد، در سایوز ام.اس-14 از فناوریهای نوین منطبق بر بهره برداری از پرتابگر سایوز-2.1آ استفاده شده است. این سفینه در حقیقت به نوعی آزمایش نسل جدید ناوهای باربری بدون سرنشین پروگرس نیز به شمار میرود که نه تنها میتواند معادل آنها، بار به مدار حمل کند، بلکه در بازگشت به زمین توانایی آن را خواهد داشت که در حدود 500 کیلوگرم، نتایج آزمایشها و دیگر مواد ضروری را به زمین برساند. نسل فعلی ناوهای باربری پروگرس، به دلیل نداشتن سپر حفاظتی و برخی تجهیزات هدایتی، در زمان خاتمه ماموریت بر اثر برخورد به لایههای جو زمین از بین میروند در حالی که نسل جدید این ناو به یک سیستم کنترل حرکت پیشرفته مجهز خواهد بود.