سخنگوی قوه قضائیه:

یک جاسوس سیا به اعدام محکوم شد/ شهرام جزایری به ۱۲سال حبس محکوم شد

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از انتخاب، اسماعیلی در ابتدای این جلسه گفت: در مجموعه کشور و قوه قضائیه قوانین ابزار اصلی تحقق عدالت است و نیازمند قانون خوب و مجری شایسته و قاضی عادل و فرهیخته هستیم.

وی افزود: در دوره جدیده قوه قضائیه در جهت اصلاح قوانین مورد نیاز یکی از معاونت‌های فعال که معاونت حقوقی بوده در 5 ماه اخیر با بسیج همه امکانات 15 لایحه دستورالعمل و آئین نامه مورد نیاز را تهیه کرده است.

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد این طرح‌ها و لوایح ابلاغ شده و برخی لوایح مهم مانند تامین کرامت و امنیت زنان به دولت ارسال شده است.

اسماعیلی ادامه داد: از جمله دیگر لوایح مهم بحث ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری است که تصویب آن مشکلات بزرگی را حل می کند که نهایی شده است.

وی یکی دیگر از لوایح و طرحها را موضوع نحوه اداره و بهره برداری آپارتمان ها بیان کرد و گفت:15 لایحه دیگر توسط معاونت حقوقی تدوین و مرحله نهایی را سپری می کند.

البته به گفته سخنگوی قوه قضاییه 19 لایحه دیگر در حال تدوین است که این فعالیتها بیانگر این است که با تهیه قوانین فرآیند دادرسی را تسریع کنیم.

وی تصریح کرد: در 6ماهه ابتدایی امسال 9سفر استانی از سوی رئیس قوه قضائیه انجام شده و دهمین سفر به استان هرمزگان انجام می شود که کاملا کاربردی تعریف شده است.

اسماعیلی همچنین در مورد اهتمام قوه قضائیه در تثبیت مالکیت و اعتباربخشی به اسناد رسمی و حذف به مرور معاملات عادی در مورد املاک در چرخه نقل و انتقال املاک گفت: تدوین دستورالعمل‌های جدید در دستور کار قرار گرفته است و به زودی در این مسیر اتفاقات خوبی خواهد افتاد.

وی گفت: اجرای قانون حدنگار یا کاداستر نیازمند حمایت دولت برای تامین اعتبار لازم است که پیش بینی شده ظرف 5 سال تمام اسناد تک برگی و کاداستری صادر شود که بخشی صادر شده ولی اراضی دولتی کمترین میزان صدور سند تک برگی را داشته است.

سخنگوی قوه قضاییه درخصوص‌ علت این اتفاق گفت: ما شاهد تعلل نهادهای متولی زمین و مسکن در تثبیت مالکیت هستیم که باید اسناد دولتی صادر می شد که نشده است.

وی افزود: در موضوع طرحهای عمرانی نیز همینطور بوده و در املاکی که توسط دادگاه مصادره شده بخشی سند برایش صادر شده که باعث سوء استفاده برخی ها شده و تا قبل از پایان سال باید پیگیر باشند که اسناد کاداستری صادر شود.

وی در بخشی دیگر از سخنانش گزارشی از املاک و اراضی که از دست زمین خواران خارج و به متولیهای مسکن داده شده در تهران ارایه کرد و گفت: اراضی 85 هزار متری در شهرک غرب با ارزش 5هزار میلیارد تومان به دولت و شهرداری برگشت داده شد.

اسماعیلی تصریح کرد: همچنین اسناد مالکیت برای 60 هزار متر زمین و املاک صادر شده و این در حالی است که در محله سولقان 71 هزار هکتار اراضی را مسترد کردیم.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: در منطقه 18 و در اراضی موسوم به تقی آباد 50 هزار هکتار به ارزش هزار میلیارد به سازمان اوقاف متسرد شد.

وی ادامه داد همچنین در منطقه سوهانک پلاکی از تصرف خارج شده و به میزان 15 هکتار به مسجدی پس داده شده و 300 میلیارد به منابع طبیعی بازگشت داده شد.

اسماعیلی گفت: در شمیرانات 1.5 هکتار اراضی با ارزش 50 میلیارد تومان بازپس گیری شده و تحویل داده شد.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: در بلوار آفریقا 3600 متر زمین به ارزش 65 میلیارد تومان از متصرفان پس گرفته شده و تحویل شهرداری شد.

وی با بیان اینکه بیش از 35 مورد استرداد املاک داشته ایم گفت: ارزش ریالی زمینهای استرداد شده در 6 ماه 10 هزار میلیارد تومان بوده و به صورت کلی 167 هزار هکتار از اراضی تحویل شده است.

اسماعیلی همچنین به برخی از احکام صادر شده در دادگاه های مبارزه با مفاسد اقتصادی اشاره کرد و گفت: ایوب استاد کریمی به جرم مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی به 20 سال حبس و محرومیت دائم از مشاغل و 81 میلیارد جزای نقدی محکوم شد.

وی گفت: ولی حاجی پور به جرم اخلال در نظام مالی به 8 سال حبس و محرومیت دائمی از مشاغل دولتی و همچنین باز پس دهی 5 میلیون و 800 یورو محکوم شده است.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: امیر موسایی به 6سال حبس و محرومیت دائم از مشاغل دولتی و جزای نقدی 5400 یورو محکوم شده است.

وی همچنین خاطرنشان کرد فردی به نام اشرفی به 10 سال حبس و پرداخت 95 هزار دلار جزای نقدی محکوم شده است و این در حالی است که دادگاه شهرام جزایری را هم به 12 سال حبس و پرداخت 45میلیارد ریال و همچنین 29458 دلار و 7800 دلار دیگر محکوم کرده است.

به گفته اسماعیلی تیر بهادری نیز دیگر مفیدی است که به 10 سال حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم شده و حمزه قنبری هم به 8 سال حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم شده است.

سخنگوی قوه قضاییه همچنین به صدور حکم برای تعدادی از جاسوسان اشاره کرد و گفت: علی نفریه به جرم جاسوسی به نفع سازمان سیا به 10 سال حبس و استرداد 55هزار دلار محکوم شده است.

وی افزود فردی به اسم امیرنسب به جرم جاسوسی برای کشور انگلیس به 10سال حبس محکوم شده است.

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد محمد باباپور به جرم جاسوسی برای آمریکا از سوی دادگاه به 10 سال حبس و استرداد 55هزار دلار محکوم شده است.

به گفته اسماعیلی فرد دیگری هم که برای آمریکا جاسوسی کرده از سوی قاضی دادگاه به اعدام محکوم شده ولی با توجه به درخواست متهم برای فرجام خواهی پرونده به دادگاه تجدیدنظر فرستاده شده است.

 این خبر در حال تکمیل است...

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان