جهانگیری: دولت تاکنون پول کسی را نخورده/ با بخش خصوصی هیچ سر و سّری ندارم

خبرگزاری فارس: اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در مراسم افتتاح هنرستان فنی و حرفه‌ای دماوند اظهار کرد: امسال ابتکار به خرج داده شده و این مراسم در شهرستان دماوند برگزار شد که کار ارزشمندی است.

وی افزود: بهتر است که این مراسم در استان‌هایی که شرایط سخت‌تری برای ایجاد فضا‌های آموزشی دارند و در بازسازی فضا‌های آموزشی عقب‌تر هستند برگزار شود و شاید تهران از این منظر جزو اولین‌ها باشد که از نظر فضای آموزشی بیشترین نیاز وجود دارد.

جهانگیری گفت: امسال کار بزرگی برای ایجاد هزار و 982 پروژه، 10 هزار کلاس درس، 16 استخر و 142 سالن ورزشی انجام شده و مجموعا بالغ بر سه هزار و 300 میلیارد تومان در این خصوص توسط بخش خصوصی و دولتی سرمایه‌گذاری است.

وی ادامه داد: کشور‌هایی که شرایط ما را داشتند و وارد چرخه توسعه شدند، بیش از این که به توسعه فیزیکی و کارخانه‌سازی فکر کنند، به آموزش و پرورش پرداختند، زیرا نسلی که در آنجا تربیت می‌شود آینده کشور را در دست دارد و می‌تواند کشور را به نقطه مطلوب برساند.

جهانگیری خاطرنشان کرد: امروز شاهد فعالیت کارخانه‌های چندهزار میلیارد تومانی در مناطق محروم هستیم که قبلا فقط در تهران و اصفهان وجود داشت؛ در اقصی نقاط کشور، پتروشیمی، آلومینیوم و فولاد ساخته می‌شود که بخشی توسط بخش خصوصی و بخشی توسط دولت صورت می‌گیرد.

وی عنوان کرد: ما راهکار‌های مختلفی در قانون بودجه داریم که منابع مورد نیاز دولتی را تأمین کند، یکی از این راهکارها، ماده 56 به جهت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

معاون اول رئیس جمهور اضافه کرد: اگر این اراده در آموزش و پرورش جدی است که تعداد 40 هزار واحد آموزشی نیمه تمام را سریع‌تر در پروسه یک ساله تکمیل کند، این موضوع، یکی از بهترین فرصت هاست که سهم دولت از محل نظام بانکی دولت گرفته و ارائه شود و در بودجه‌های سال بعد به نظام بانکی باز گردد.

جهانگیری با تأکید بر حذف مدارس ناامن گفت: ما باید اطمینان داشته باشیم که فرزندانمان در مدارس از امنیت کامل برخوردارند؛ مرحوم حافظی زحمت زیادی در این خصوص انجام دادند و یاد ایشان همیشه با این مدارس زنده خواهد بود.

وی در خصوص شهرستان دماوند تصریح کرد: دماوند منطقه‌ای در قلب شهر تهران با شرایط استثنایی، آب و هوا و کشاورزی مناسب است، چند مورد در دماوند از حساسیت بیشتری برخوردار است.

معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: دماوندی‌ها باید حساسیت ویژه‌ای داشته باشند که تهرانی‌ها، اراضی کشاورزی آن‌ها را تبدیل به ویلا نکنند، ما با ویلاسازی در جای خود مخالف نیستیم، اما گا‌ها تصرفات ناحقی اتفاق می‌افتد.

جهانگیری بیان کرد: فساد اقتصادی در دو زمینه پول و اراضی بیش از بقیه زمینه‌ها رخ می‌دهد، منابع ملی کشور و اراضی از جمله جا‌هایی است که باید حساسیت ویژه‌ای در این خصوص وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در خصوص مسأله کشاورزی نیز اصرار داریم که مسائل کشاورزان را حل‌وفصل کنیم و امیدواریم که دغدغه آن‌ها برطرف شود؛ علاوه بر این، امروز بحث کمربندی دماوند نیز مطرح شد که این موضوع حتماً موردتوجه قرار می‌گیرد.

دولت تاکنون پول کسی را نخورده است

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه از پیمانکار جاده کمربندی دماوند خواهش می‌کنیم که پروژه را تکمیل کند، عنوان کرد: دولت پول کسی را تاکنون نخورده است و بدهی‌های خود را پرداخت کرده است؛ یک ویژگی که دولت فعلی دارد این است که هم مطالبات خارجی و هم مطالبات داخلی پرداخت‌شده است.

جهانگیری با اشاره به اینکه دولت ایران خوش‌حساب است، خاطرنشان کرد: ممکن است در بعضی مواقع بدهی‌های دولت به خاطر مشکلات موجود حدود یک سال عقب بیفتد.

جهانگیری: با بخش خصوصی هیچ سر و سّری ندارم / طرفدار مدیر "متخلف، رانتخوار و فاسد" نیستم


معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر حمایت از مدیران کاربلد گفت: هیچکس طرفدار فرد متخلف، رانتخوار و آدم فاسد نیست و هر مدیری که تخلف کرده باشد باید با او برخورد شود.

به گزارش تسنیم، اسحاق جهانگیری امروز در مراسم افتتاح سه پروژه تولیدی و تحقیقاتی-دامی در شهرستان فیروزکوه با تأکید بر تقویت روحیه سازندگی در احیای واحد‌های صنعتی و تولیدی اظهار داشت: باید قدر مدیران کشور را بدانیم که اگر روحیه مدیران به خوبی حفظ شود بسیاری از مشکلات برطرف می‌شود.

وی با تأکید بر حمایت از مدیران کاربلد در کشور تصریح کرد: هیچکس طرفدار فرد متخلف، رانتخوار و آدم فاسد نیست و هر مدیری که تخلف کرده باشد باید با او برخورد شود و از سوی دیگر نباید اجازه داد نام مدیران خوب و سالم متزلزل شود که متأسفانه گاهی تحت‌تأثیر برخی فضاسازی‌ها در کشور نام مدیران سالم را هم متزلزل کنند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه کشور برای احیا و توسعه اقتصادی هیچ راهی جز ارتقا بخش خصوصی ندارد افزود: نباید روحیه بخش خصوصی در کشور را تضعیف کرد، من خودم هیچ کار خصوصی ندارم و با هیچ بخش خصوصی هم سَر و سرّی ندارم.

جهانگیری با اشاره به ضرورت حمایت همه‌جانبه از بخش خصوصی در حوزه تولید و صنعت تصریح کرد: بخش خصوصی باید میدان‌دار واقعی عرصه تولید باشد که هر جا به بخش خصوصی سپرده شده رقابت تعیین‌کننده و شاهد تحولات بسیار بودیم.

وی در ادامه با اشاره به بازدید خود از واحد‌های تولیدی در فیروزکوه گفت: باید به مدیرانی کارخانجاتی که در ابتدای راه وارد حوزه صادرات و بازار‌های بین‌المللی شده‌اند افتخار کرد که این مدیران و مدیرانی که در جنگ اقتصادی کنونی کشور را اداره کردند و ظرف مدت 2 سال شرایط را به جایی رسانند که بانک جهانی و صندوق جهانی پول با قاطعیت اعلام می‌کند که صنعت ما راه افتاده است سرمایه‌های این کشور هستند.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: تغییرات عمده‌ای در توانمندی صنعتی کشور ایجاد شده که باید قدردان این تغییر و تحولات بود.

جهانگیری سپس با اشاره به نقش دولت در حل مشکلات و تأمین سرمایه در گردش بخش خصوصی تصریح کرد: ما تلاش داریم تا در دولت از صنایعی که می‌توانند با سرمایه در گردش اشتغال و صادرات را افزایش دهند حمایت کنیم و بانک مرکزی وظیفه تأمین این سرمایه را برعهده دارد.

وی در پایان با اشاره به تعهد بانک مرکزی در پرداخت حدود 900 هزار میلیارد تومان تسهیلات به واحد‌های تولیدی و خدماتی خاطرنشان کرد: در جلسه هفته گذشته با مدیران بانک مرکزی و سایر بانک‌ها این موضوع به رئیس کل بانک مرکزی اعلام شد که علاوه بر اعتبارات روال عادی به این موضوع نیز توجه شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان