خبرگزاری مهر: سیدحسین نقوی حسینی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی نطق میان دستور خود، گفت: چهره ریاکارانه، سلطه گرایانه و جنایت کارانه آمریکا امروز بر هیچ کسی پوشیده نیست.
وی افزود: ملت ایران انواع توطئه ها، دخالت ها، نفوذها، خیانت ها و تحریم های ظالمانه آمریکا را دیده اند و هرگز این اقدامات را فراموش نخواهند کرد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در شرایطی که آمریکا از چپاول نفت و سرمایه های کشورهای اسلامی سخن می گوید، لایق مذاکره نیست و بنده در عجب هستم که برخی از افراد بحث مذاکره با آمریکا را مطرح می کنند.
نقوی حسینی با بیان اینکه نتیجه مذاکره با آمریکا، ذلت و خواری ایران است، اظهارداشت: اقتصاد مقاومتی، مقاومت سازنده و تکیه بر توان داخلی تنها راه مقابله با آمریکاست و قوای مجریه، قضائیه و مقننه و دیگر دستگاه ها باید با پیروی از منویات مقام معظم رهبری، مقاومت قهرمانانه را در دستور خود قرار دهند.
وی با اشاره به سخنان امروز رئیس جمهور در یزد مبنی بر اینکه اقتصاد مقاومتی و مقاومت به مذاکره ختم می شود، گفت: این اظهارات رئیس جمهور اشتباه است و وی باید بداند که مقاومت ما به پیروزی ختم می شود.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: مبارزه با مفاسد اقتصادی نقش بسیار مهمی در شرایط فعلی دارد که لازم است از اقدامات آیت الله رئیسی در قوه قضائیه تقدیر و تشکر کنم.
نقوی حسینی اشاره به بخشی دیگر از سخنان رئیس جمهور در یزد مبنی بر اینکه کشاندن چند نفر به دادگاه، مبارزه با فساد نیست، تصریح کرد: آقای روحانی! شما 6 سال فرصت داشتید و می توانستید با فساد مبارزه کنید، پس چرا مبارزه با فساد در دستگاه های شما اجرا نشد؟ اگر به این مسئله اعتقاد دارید، بهتر است از برادر خودتان شروع کنید.
وی با اشاره به اینکه نهاده های کشاورزی بسیار گران شده است و کشاورزان مشکلات زیادی دارند، گفت: هزینه های دامپروران و کشاورزان 200 تا 300 برابر افزایش یافته است که باید فکری به حال آنان شود.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: برخی از راه های مواصلاتی کشور موجب قتل عام مردم شده است و علیرغم آنکه نمایندگان مجلس بارها تذکر داده اند اما دولت به حل این مشکل توجه نمی کند.
نقوی حسینی به مشکلات بازنشستگان اشاره کرد و گفت: بازنشستگان کشوری و لشکری و تأمین اجتماعی علیرغم آنکه 30 سال خدمت کرده اند، امروز مشکلات مالی متعددی دارند و گرفتار اجاره خانه، بیکاری فرزندان خود، تأمین جهیزیه، بیماری و خانه نشینی هستند و سؤال ما این است که چرا دولت اراده ای برای اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان ندارد.
وی افزود: بارها دولتمردان درباره رتبه بندی فرهنگیان مطالبی را عنوان کرده اند اما این طرح اجرا نمی شود.
نقوی حسینی گفت: آقای روحانی! ارتقای پاسپورت ایرانی، ارتقای ارزش پول ملی و توانمندسازی مردم پیشکش شما، بهتر است که جلوی افزایش قیمت ها در بازار را بگیرید و قیمت ها را تثبیت کنید.
مواضع روحانی در طراز رئیسجمهور نیست/دولت از ذخایر ارزی خبر ندارد
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: گاهی اوقات «روحانی» حرفهایی می زند که در طراز رئیسجمهور یک کشور نیست.
محسن کوهکن در جلسه علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت نظام جمهوری اسلامی دارای دو بال اسلامیت و جمهوریت است که در 40 سال پس از پیروزی انقلاب، بال اسلامیت نظام به خوبی عمل کرده است و کارآمدی نظام هم از این ناحیه است اما بحث جمهوریت مربوط به انتخاب هایی است که مردم دارند که برخی از مسئولان عملکرد مطلوبی نداشته اند.
وی افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دولت های مختلفی سر کار آمده اند که بنده، دولتی را به ناکارآمدی و نابلدی دولت روحانی ندیده ام.
نماینده مردم لنجان در مجلس تصریح کرد: رئیس جمهور گفته است که کسانی که به دولت می گویند ناکارآمد، در زمین دشمن بازی می کنند که لازم است بنده بگویم که آقای روحانی! دولت را مترادف نظام تلقی نکنید و دولت نتیجه انتخاب مردم است.
کوهکن بیان کرد: کسانی که خود را در طراز ریاست جمهوری می دانند و در زمان تبلیغات وارد صحنه می شوند و برای حل مشکلات کلید نشان می دهند، نباید فقط در دور اول کاری خود عملکرد دولت سابق را به توپ ببندند و در دور دوم کاری خود هم بگویند که ما اختیار لازم را نداشتیم.
وی با اشاره به ورود 500 هزار تن ذرت آلوده به کشور گفت: این خبر در فضای مجازی پخش شد و اگر دولت کارآمد بود، باید با عاملان این مسئله برخورد می کرد اما این دولت سکوت کرد.
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی افزود: مجمع نمایندگان اصفهان 20 نفر هستند که بارها تقاضای ملاقات با رئیس جمهور را داشته اند اما تاکنون فرصت ملاقات به آنان داده نشده است.
کوهکن خطاب به رئیس جمهور گفت: آقای رئیس جمهور بهتر است که فرافکنی نکنید و امروز باید همه ما در کنار قوه قضائیه باشیم چرا که دستگاه قضا عزم خود را برای مبارزه با مفسدان اقتصادی جزم کرده است.
وی تصریح کرد: دولتی روحانی کاملا ناکارآمد است چرا که حتی نمی دانست که ذخایر ارزی کشور چقدر است و با وجود آنکه در این زمینه اطلاعات کافی را نداشت، درباره ارز دولتی تصمیم گرفت و تمام نقدینگی در دست مردم به سمت ارز رفت.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: اگر در کنار قوه قضائیه نیستیم، حداقل اگر دستگاه قضا به سراغ خانواده و برادر ما آمد، حداقل بی طرفی خود را حفظ کنیم و به آنان برای مبارزه با چینن افرادی کمک کنیم.
کوهکن تصریح کرد: معمولا روسای جمهور در دو سال پایانی فعالیت خود به اپوزیسیون نظام تبدیل می شوند در حالی که ما در دوم اسفند، انتخابات را داریم و گاهی اوقات روحانی حرف هایی می زند که در طراز رئیس جمهور یک کشور نیست.
وی گفت: در این مدت باقیمانده باید به مردم امید دهیم و مایوس کردن آنان کار شیطان است و این روش صحیح نیست.
رئیسجمهور حداقل برای حفظ ظاهر هم که شده از مبارزه با فساد حمایت کند
نماینده دوره نهم مجلس گفت: رئیسجمهور حداقل برای حفظ ظاهر هم که شده از روند مبارزه با مفاسد اقتصادی حمایت کند.
سیدمهدی هاشمی نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: انتظار این بوده و هست که مسئولین ارشد نظام به ویژه در قوه مجریه خود مبارزه با فساد را از خودشان و اطرافیانشان شروع کنند و منتظر نمانند که قوه یا دستگاه دیگری بخواهند به موضوع ورود پیدا کند. البته این مبارزه با فساد باید از دانه درشتها آغاز شود.
وی افزود: جای تاسف دارد که آقای رئیسجمهور خودشان کار مبارزه با فساد را شروع نکرده و اطرافیان خود را مورد توجه و نظارت قرار نداده است و به همین خاطر شاهد بروز اختلافاتی در کشور بودهایم.
هاشمی خاطرنشان کرد: در قوه مجریه بیشترین امکان بروز فساد میتواند وجود داشته باشد و طبیعتا انتظار این است که مسئولین اجرایی خودشان ناظر دستگاه خودشان باشند. اما حال که قوه قضائیه کار مبارزه با فساد را شروع کرده انتظار میرود مسئولین ارشد اجرایی کشور نه تنها از این موضوع استقبال کنند بلکه حداکثر همکاری و همراهی را نیز برای مبارزه با فساد داشته باشند نه اینکه حال که مبارزه با فساد جنبه عملیاتی پیدا کرده بخواهند موضعگیری منتقدانه نسبت به موضوع داشته باشند.
وی افزود: با توجه به اینکه در آستانه انتخابات مجلس قرار داریم پسندیده نیست مسئولین ارشد اجرایی و علی الخصوص رئیسجمهور نسبت به موضوع مبارزه با فساد که مطالبه عمومی مردم بوده و هست اقدام تقابلی داشته باشند. آقای رئیسجمهور حداقل برای حفظ ظاهر هم که شده از روند مبارزه با فساد حمایت کند و در مورد اطرافیان خود ولو به صورت نمادین هم که شده کار مبارزه با فساد را شروع کند.
نماینده دوره نهم مجلس اظهار داشت: آقای رئیسجمهور باید هر چه زودتر موضع خود را نسبت به مفاسدی که اطرافیانش داشته و دارند اعم از آنها که دستگیر شدهاند و کارشان در سیر مراحل قضایی است و چه افرادی که تحت نظر و تحت بررسی هستند مشخص کند.
هاشمی خاطرنشان کرد: بعضا خبرهایی شنیده میشود مبنی بر اینکه آقای رئیسجمهور به دنبال این است تا با مفاسد مربوط به اطرافیانش با اغماض رفتار شود که این در شان یک رئیسجمهور نیست و انتظار میرود موضع خود را نسبت به این مفاسدی که نزدیکانش مرتکب شدهاند اعلام کند.