به گزارش ایسنا، رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور امروز (سه شنبه) در دیدار با قدم درمندرا - سفیر هند - خاطرنشان کرد: نظام مالیاتی ایران در سالهای اخیر گامهای موثری در جهت پیادهسازی مالیات الکترونیک در کشور برداشته و هم اکنون، تلاش ها برای اجرای نظام مالیات هوشمند از طریق دستیابی به تمامی دیتاها و اطلاعات اشخاص در نزد دستگاه های مختلف ادامه دارد.
پارسا با بیان اینکه لایحه موافقت نامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف و جلوگیری از فرار مالیاتی بین دو کشور ایران و هند، در دی امسال به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده، ولی از سوی شورای نگهبان چند ایراد شکلی به آن وارد شد، عنوان کرد: امیدواریم پس از رفع ابهامات و ایرادات مذکور، اوایل سال آینده، شاهد تصویب موافقت نامه در مجلس باشیم.
وی تصریح کرد: اجرای این موافقت نامه، منجر به ارتقای مناسبات اقتصادی و تبادل تجاری بین دو کشور خواهد شد و تجار و بازرگانان دو کشور در وضعیت ایدهآلتری به تجارت خواهند پرداخت.
رئیس سازمان مور مالیاتی همچنین به موضوع اجرای قانون نصب، راه اندازی و استفاده از پایانه های فروشگاهی توسط اصناف کشور اشاره کرد و گفت: اجرای این قانون، یکی از اقداماتی است که به مدرن سازی و تحقق نظام مالیاتی هوشمند در کشور کمک قابل توجهی میکند.
طبق اعلام سازمان امور مالیاتی، سفیر هند نیز در این دیدار، با اشاره به روابط دیرینه تجاری و اقتصادی بین دو کشور عنوان کرد: ایران یکی از شرکای ارزشمند هند است و تصویب موافقت نامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف، مراودات اقتصادی دو کشور را توسعه می بخشد.
قدم درمندرا با بیان اینکه لایحه موافقت نامه اجتناب از اخذ مالیات مضاعف بین دو کشور ایران و هند به تصویب مجلس این کشور رسیده است، عنوان کرد: اجرای این موافقت نامه علاوه بر اینکه به جلوگیری از فرار مالیاتی کمک میکند، به توسعه صنعت حمل و نقل دریایی و هوایی و تقویت روابط بین دو کشور خواهد انجامید.