ماهان شبکه ایرانیان

شتاب‌بخشی به حرکت صنایع پیشران، اولویت بانک صادرات ایران در سال جهش تولید است

به گزارش اقتصادآنلاین، امیر یوسفیان در مراسم افتتاحیه چهاردهمین نمایشگاه تخصصی نفت‌، گاز و پتروشیمی در شیراز گفت: مجموعه‌های تولیدی بزرگ برای پیشبرد اهداف و طرح‌های توسعه‌ای و تولیدی خود نیاز به حامی و همراه مالی در کنار خود دارند. بانک صادرات ایران نیز به عنوان یک موسسه معظم مالی، همواره حامی و در کنار صنایع و مجموعه‌های بزرگ تولیدی برای اجرای پروژه‌های‌شان بوده است و در شرایط دشوار امروز، این همراهی بیش از گذشته وجود دارد.

وی با اشاره به شرایط دشوار اقتصادی در دوران تحریم گفت: صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، از جمله صنایعی هستند که آسیب‌هایی در دوران تحریم دیده‌‌اند. البته در این شرایط سفارش انجام کار برای مجموعه‌های داخلی بیشتر شده و نیاز برای دریافت تسهیلات و اعتبارات ریالی شبکه بانکی کشور افزایش یافته است.

نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران ادامه داد: اتفاق مهم دیگر که ضرورت همکاری نظام بانکی و مجموعه‌های تولیدی را افزایش داد، کمرنگ شدن خرید اعتباری و نسیه‌فروشی در کشور است. همچنین با توجه به تورم فزاینده، تقاضای مبلغی تسهیلات نیز افزایش یافته است. در همین راستا بانک صادرات ایران با هدف احیای خرید اعتباری و افزایش میزان اعتبار، طرح طراوت را در سال ١٣٩٨ اجرایی کرده و فاز دوم این طرح نیز در سال جهش تولید رونمایی شد.

معاون سابق اعتبارات بانک صادرات ایران با اشاره به مزیت‌ها و کارکردهای طرح طراوت گفت: در قالب این طرح، خرید و فروش اعتباری و نسیه را به اقتصاد کشور بازگرداندیم. ضمن اینکه مشکل نقدینگی برای فروشنده نیز ایجاد نشده است.

وی ادامه داد: در قالب این طرح، اعتبارات اسنادی ریالی در نظام خرید و فروش احیا شده و تولیدکننده می‌تواند مواد اولیه مورد نیاز خود را یکساله خریداری کند و کالای تولید شده خود را یکساله بفروشد. ضمن اینکه هر دو طرف می‌توانند در صورت نیاز وجه اعتبار اسنادی خود را در بانک نقد کنند.

نائب رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران با اشاره به تفاهم‌نامه امضا شده این بانک با انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت ایران و امضای قرارداد ٢٥هزار میلیارد ریالی با این انجمن گفت: در قالب این تفاهم‌نامه توانسته‌ایم خدمات تسهیلاتی و تعهداتی ویژه‌ای را در اختیار اعضای این انجمن قرار دهیم.

یوسفیان طرح طراوت را احیاکننده اعتبارات اسنادی ریالی دانست و اظهار داشت: با احیای این ابزار خرید و فروش نسیه در کشور رونق می‌گیرد و چرخ صنایع با سرعت بیشتری به حرکت درمی‌آید.

وی با اشاره به اجرایی شدن طرح «طراوت٢» گفت: طرح طراوت در سال گذشته با هدف تأمین سرمایه در گردش و خرید مواد اولیه واحدهای صنعتی کشور اجرا شد و در طرح «طراوت٢» به اجرایی شدن پروژه‌ها توجه شده است. در این طرح بانک صادرات ایران برای اجرای پروژه‌ها به پیمانکاران اعتبارات اسنادی ارائه می‌دهد و پس از تأیید صورت وضعیت، پیمانکار می‌تواند به بانک مراجعه کرده و پول خود را به ساده‌ترین روش، بدون ضامن و به صورت نقد دریافت کند.

نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران ادامه داد: از طرفی مجری پروژه نیز می‌تواند اعتبارات اسنادی به طرف خود ارائه داده و ١٨ ماه فرصت دارد. هدف این است که با توجه به محدودیت منابع در سال جهش تولید بتوانیم با اعمال روش‌های جدید و نوین، حجم بالای اجرای پروژه‌ها را پوشش دهیم.

امیر یوسفیان در حاشیه برگزاری این نمایشگاه با مدیران شرکت‌های پیدک، پالایش نفت لاوان، پالایش نفت شیراز، فرآورده‌های دیرگداز آریان، سد و عمران پارس گستر و سامانه‌های نوین افرا دیدار و گفت‌وگو کرد و با تشریح محصولات و خدمات نوین بانک صادرات ایران بر آمادگی این بانک برای تأمین مالی و توسعه فروش شرکت‌ها تأکید کرد.

نائب رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران در جلسه‌ جداگانه‌ای با حضور کارکنان مدیریت شعب بانک صادرات ایران در استان فارس با ابراز خرسندی از افزایش منابع این بانک گفت: امیدوارم با تلاش تمامی کارکنان شبکه بانک صادرات ایران در سال جاری شاهد جهش قابل توجه عملکردی بانک در سطح کشور باشیم.

وی با بیان اینکه قطار بانک صادرات ایران بر روی ریل صحیحی قرار گرفته، افزود: همچنان لازم است مواظب باشیم تا در آینده دچار مشکل نشده و این روند بهبود به صورت مداوم ادامه داشته باشد.

یوسفیان با بیان اینکه با رونمایی از طرح «طراوت٢» ظرفیت‌های جدیدی در واحدهای تولیدی عملیاتی شده، خاطرنشان کرد: خدمات متنوع‌تری برای توسعه و تقویت زیرساخت‌های اقتصادی کشور فراهم شده است.

وی با تآکید بر اینکه در ارائه هر طرحی باید جامعه هدف را شناسایی کرد، از همکاران خواست تا اطلاعات خود را در خصوص طرح‌های متنوع بانک افزایش دهند.

نائب‌رئیس هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران ادامه داد: طرح همیان سپهر، از محصولات جدید بانک برای حمایت از واحدهای صنعتی تعریف شده که با اعطای تسهیلات به منظور پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان، حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده را موجب خواهد شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان