به گزارش ایسنا، این کتاب در 704 صفحه و با قیمت 110 هزار تومان توسط نشر ماهی منتشر شده است.
در معرفی آنا زگرس، نویسنده کتاب «مردهها جوان میمانند» آمده است: او نویسنده پرآوازه قرن بیستم آلمان است. در این کتاب، آنا زگرس تاریخ کشورش را از پایان جنگ جهانی اول تا پایان جنگ جهانی دوم روایت میکند. دورهای که در آن هیتلر به قدرت رسید و در نتیجه کارهای او تمام دنیا تحت تاثیر قرار گرفت. خود نویسنده نیز بسیار تحت تاثیر این دوره و کارهای هیتلر بود، بنابراین آگاهی نسبی از زندگی او به درک بهتر رمان کمک میکند. در ادامه به شکل مختصر به زندگی زگرس میپردازیم.
آنا زگرس با نام اصلی نتی رایلینگ در نوامبر سال 1900 در یک خانواده فرهنگدوست به دنیا آمد. نتی رایلینگ تنها فرزند خانواده خود بود و دوران کودکیاش بیشتر در انزوا گذشت. از همین رو، همانطور که خودش اشاره میکند: «از آن رو که تنها بودم و میخواستم برای خود دنیایی بیافرینم، داستانهای کوچکی میساختم و آن داستانها را برای خود بازگو میکردم. گاهی هم یکی دو سطر مینوشتم.» بدین ترتیب او هم مانند بسیاری از جوانان پرورش یافته در دامان خانواده بورژوایی نخست هنر را جایگزینی برای تجربه مستقیم میانگاشت و از آن برای گریز سود میجست. چیزی را در آن یافته بود که محیط پیرامونش از او دریغ میکرد.
هنگامی که آنا زگرس در سال 1919 وارد دانشگاه شد، اروپا دوران پرتبوتابی را میگذراند. جنگ جهانی اول، فروپاشی دولتهای کهن و بحرانهای اقتصادی اجتماعی در سراسر اروپا به چشم میخورد. زگرس به محافل دانشجویی راه یافت و در نشستهای خود درباره جنگ، انقلاب و هنر بحث و گفتوگو میکرد. او جهانبینی خود را بیشتر از راه ادبیات کسب میکرد و در این میان داستایفسکی در شکلگیری آگاهی اجتماعی او نقش عمدهای داشت. آنچه داستایفسکی را در چشم آنا زگرس بزرگ میکند این است که او: «از ژرفای واقعیتی غمبار، از عمق جان انسانهایی بینام و نشان، پنهانترین درامهای واقعی را آشکار میسازد.»
با به قدرت رسیدن هیتلر در سال 1933 آنا زگرس نیز مانند بسیاری از نویسندگان دیگر، ناچار شد آلمان را ترک کند. او در سال 1947 به میهن خود بازگشت و در سال 1949 رمان مردهها جوان میمانند را منتشر کرد. زگرس در ژوئن سال 1983 چشم از جهان فروبست.