شناسه : ۲۳۹۶۷۷ - چهارشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۵۴
۵ سبک اروپایی در دکوراسیون داخلی
سبک های دکوراسیون: در طول تاریخ اروپا، هنر دکوراسیون هیچگاه تغیر شکل ناگهانی نداشته است، هر سبک پیش زمینه ای بوده برای سبک بعدی و ادامه آنچه که بطور کلی در سبک های دکوراسیون اروپایی به چشم می خورد
سبک های دکوراسیون: در طول تاریخ اروپا، هنر دکوراسیون هیچگاه تغیر شکل ناگهانی نداشته است، هر سبک پیش زمینه ای بوده برای سبک بعدی و ادامه آنچه که بطور کلی در سبک های دکوراسیون اروپایی به چشم می خورد. در این سبک ها دقت همراه با وسواس طراحان در به وجود آوردن ریزه کاریهای مختلف به چشم می خورد. طراحان سعی داشته اند که زیبایی و هماهنگی را در کنار هم داشته باشند. چیدانه در این مطلب ویژگی ها و اصول 5 سبک دکوراسیون اروپایی را به شما معرفی خواهد کرد.
سبک کلاسیک در دکوراسیون داخلی
سبک کلاسیک در واقع سبک سنتی غربی است. عناصر مهم این سبک مبلمان آنتیک، گچ کاری های زیبا، وسایل چوبی تزئینی با جزئیات فراوان، پرده های لوکس با پارچه های طرح دار منگوله دار، آینه های بزرگ قدی و کلکسیون ها هستند. در این سبک اصالت به زیبایی تمام نمایان است. رنگ های به کار رفته شده در سبک کلاسیک رنگ های خنثی، بژ، کرم و خاکستری هستند. تقارن و حفظ آن یکی از اصول اساسی در دکوراسیون کلاسیک است.
مطلب پیشنهادی: طراحی دکوراسیون لوکس با ویژگی های سبک کلاسیک
سبک ویکتوریایی در طراحی داخلی
سبک ویکتوریایی یکی از مجلل ترین سبک های دکوراسیون است که طرفدار هماهنگی و تعادل در کنار زیبایی است. در فضاهایی با این سبک دیوارها با کاغذ دیواری و یا رنگی تیره تر به دو قسمت تقسیم می شود. وسایل تزئینی در این سبک به حد زیادی استفاده می شود. فضاهای عمومی و خصوصی به دقت از هم جدا می شوند و در خانه هایی به این سبک سالن پذیرائی مهمترین قسمت در دکوراسیون منزل است که با شکوه تمام آراسته شده است. شمعدان های بزرگ، چلچراغ ها و شیشه های منقوش از نشانه های سبک ویکتوریایی است. در این سبک به زیبایی بصری بسیار اهمیت داده می شود.
چیدانه در مطلب 10 سبک دکوراسیون داخلی در کشورهای مختلف جهان، شما را با سبک های کشورهای اروپایی نیز آشنا کرده است.
سبک باروک در طراحی دکوراسیون داخلی
سبک باروک ساختن فضاهای منحنی به رنگ نور و طرح های نا متقارن را به تصویر می کشد. استفاده از تزئینات زیبا، رنگ های صورتی و آبی در این سبک به زیبایی خود نمایی می کند. استفاده از مبلمان رسمی عموما با رنگ تیره از خصوصیات بارز سبک باروک است.
مطلب پیشنهادی: سبک کوچنشینی برای دوستداران وسایل آنتیک
سبک روکوکو در طراحی داخلی
این سبک ادامه سبک باروک است با این تفاوت که تزئینات به صورت مجسمه های کوچک، آینه های تزئینی، پرده های نقش دار و منسوجات لوکس اما سبک است. در سبک روکوکو بیشتر از رنگ روشن برای مبلمان استفاده می شود.
مطلب پیشنهادی: جذابیتی خاص با سبک ایتالیایی
سبک گوتیک در معماری داخلی
سبک کوتیک یکی از سبک های مذهبی است. نوع ارتباطات در آن به صورت عمودی ترسیم شده است. در این سبک الگوهای طراحی به صورت فلش های رو به بالا که نشان دهنده خداوند است طراحی شده اند. قوس های نوک تیز یکی دیگر از مشخصه های بارز این سبک است. شمع های استوانه ای همراه با شمعدان های فلزی و شومینه های سنگی نمای مذهبی سبک باروک را چند برابر می کند.
همه سبک هایی که در این مطلب به شما معرفی کردیم ریشه سنتی و کلاسیک دارند. چیدانه قبلا به شما گفته است که چگونه با نقوش سنتی خانه خود را بی نظیر کنید. سری به آرشیو مطالب چیدانه بزنید. در آن جا به راحتی می توانید ایده های خوبی متناسب با دکوراسیون منزل خود بیابید.
سوالات خود را در خصوص سبک های دکوراسیون داخلی و تغییر دکوراسیون منزل، در بخش مشاوره دکوراسیون چیدانه با کارشناسان و اهالی فن در میان بگذارید.
مطالب بیشتر: 5 سبک دکوراسیون داخلی که طرفدار سادگی اند
9 سبک مطرح برای طراحی فضای آشپزخانه
دکوراسیون خانه به سبک «جیوانی ورساچه»
سبک ساحلی خنک برای تابستان گرم
منبع: گردآوری شده در تحریریه چیدانه