وبلاگ مشرق

تفاوت‌های شمال و جنوب یک اتوبان به روایت قالیباف/ "حسین طائب" و دشمنی ناتمام ۲ جریان خاص با رجال اطلاعاتی

طبق گزارش‌های رسمی، میزان مصرف تن ماهی به دلیل گرانی کاهش یافته. این مسئله یکی دیگر از نشانه‌هایی است که ضرورت ارائه کالابرگ دولتی به مردم را اثبات می‌کند.

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و مطالب رسانه‌های کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. 7:30 هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

نیروی هوایی یا ایران‌خودرو؛ مسئله اینست

تفاوت‌های شمال و جنوب یک اتوبان به روایت قالیباف

تفاوت‌های شمال و جنوب یک اتوبان به روایت قالیباف/ "حسین طائب" و دشمنی ناتمام 2 جریان خاص با رجال اطلاعاتی

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، روز پنجشنبه گذشته در همایش استادان و نخبگان دانشگاهی که در مشهد برگزار شد، طی سخنانی به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر مکتب امام اشاره کرد و به تبیین سه شاخصه اصلی این مکتب یعنی معنویت، عقلانیت و عدالت در اجرائیات کشور پرداخت.

به گزارش مشرق، قالیباف در این زمینه همچنین تصریح کرد:

"مثال عینی آن را زمانی مطرح کردم که به مراسم دهمین سالگرد شهادت شهید مقدم در کیلومتر 15 اتوبان تهران-کرج رفتم. شمال اتوبان ستاد نیروی هوایی و جنوب آن صنایع خودرویی ایران خودرو بود. همانجا به دوستان گفتم، ببینید هر دو در همان نظریه سیاسی حکومت اسلامی فعالیت می‌کنند. هر دو در نظام مقدس جمهوری اسلامی و هر دو در حکمرانی نظام هستند اما یکی از آنها به «ما می‌توانیم» مبتنی بر 3 اصل معنویت، عقلانیت و عدالت، به علم و رشد فکری اعتقاد دارد و 6 دانگ حواس خود را جمع کرده؛ به جوانان اعتبار داده و آنها را درست تربیت می‌کند و آموزش می‌دهد که این آموزش صرفاً ذهنی نیست و نتیجه این می‌شود که در شمال اتوبان تجهیزات خاصی ساخته می شود. برای مثال گیربکسی از لیوان کوچک‌تر می‌سازد که چند هزار دور می‌چرخد. اما کمتر از یک کیلومتر در پایین اتوبان صنایع خودرویی قرار دارد که ماشینی در آن پارک شده و مانده و وقتی می‌پرسیم مشکل چیست؟ می‌گویند پمپ برف پاک کن آن نیست."[1]

*مثال مدیریتی قالیباف یک مفهوم جالب است که در ابعاد مختلفی از زیرسیستم‌های مدیریت اقتصادی، سیاسی و حتی امنیتی کشور قابل مثال است.

توجه به این مسئله و "دیدن جنگل به جای تک تک درختان" از ضرورت‌های بهبود سیستمی و "مدیریت بهبوددهنده" است که مدیران کارا، ‌ صاحب کارنامه و نخبه‌محور بایستی به آن اهتمام داشته باشند.

گفتنیست قالیباف در سوابق خود فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران را نیز دارد فلذا انتقادات او به بحث مدیریت فنی ضمن اینکه از حیث عقلانی صحیح است، به لحاظ کارشناسی هم دارای اتقان لازم هست.

***

"کاهش مصرف کنسرو ماهی به دلیل گرانی" و ضرورت ارائه کالابرگ

تفاوت‌های شمال و جنوب یک اتوبان به روایت قالیباف/ "حسین طائب" و دشمنی ناتمام 2 جریان خاص با رجال اطلاعاتی

محمد میررضوی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران در گفت‌وگو با ایلنا، قیمت‌گذاری دستوری برای 2  محصول کنسروی تن ماهی و رب گوجه فرنگی را غیرمنطقی دانست و گفت: برای عرضه تن ماهی سقف 35 هزار تومان در نظر گرفته شده است.

وی گفت: قیمت واقعی تن ماهی حدود 44 تا 45 هزار تومان است و آنالیز قیمت نهاده‌های پایین‌ دستی مانند قوطی، در آسان باز شو، کارتون، شیرینگ و... به خوبی نشان می‌دهد که قیمتی که برای این محصول در نظر گرفته شده واقعی نیست و واحدهای تولیدی در حاشیه زیان قرار می‌گیرند.

میررضوی در پاسخ به این پرسش که تن ماهی خوراک قشر متوسط و ضعیف جامعه است که توان خرید ماهی کیلویی 100 هزار تومان را ندارند. آیا این افزایش نرخ باعث می‌شود که میزان مصرف این محصول کاهشی شود؟ گفت: بعد از افزایش نرخ یک محصول خرید آن از سوی مصرف‌کنندگان اصلی، به حاشیه می‌رود؛ در همه دنیا ماهی غذای سلامت شناخته شده است و کنسرو ماهی خوراک دانشجویان، کارگرها و  قشر متوسط و ضعیف جامعه است که بعد از افزایش نرخ این محصول میزان خرید از سوی این افراد حدود 20 تا 25 درصد کاهش پیدا کرد.[2]

*ما ضمن انتقاد به صحبت‌های آقای میررضوی در بحث غیر منطقی دانستن قیمت‌گذاری‌ها؛ قضاوت درباره آنچه که دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران گفته است را بر عهده مخاطبان محترم می‌گذاریم و تأکید می‌کنیم که گرانی موجود در بازار ایران یک گرانی بیقاعده است که از هیچ قاعده دلاری، بازاری، تحریمی و تورمی پیروی نمی‌کند.

برخی کارشناسان معتقدند فوری‌ترین و مؤثرترین راه برای حمایت از سبد معیشت خانوارها در شرایط فعلی، ارائه کالابرگ به مردم و سپس نظارت کارای دولتی بر بازار است.

***

"حسین طائب" و دشمنی ناتمام 2 جریان خاص با رجال اطلاعاتی

تفاوت‌های شمال و جنوب یک اتوبان به روایت قالیباف/ "حسین طائب" و دشمنی ناتمام 2 جریان خاص با رجال اطلاعاتی

روح‌ا... ایزدخواه، از نمایندگان مجلس اخیراً در یک استوری اینستاگرامی با کنایه به انتصاب جدید در ریاست سازمان اطلاعات سپاه و تودیع حجت‌الاسلام طائب نوشت: "عدالتخواهان! نفسی تازه کنید. دیگر شماها را در بولتن‌ها به اسم جریان انحراف دسته‌بندی نخواهند کرد. "

در همین حال، حمید رسایی، از فعالان منتسب به احمدی‌نژاد و جبهه پایداری نیز اخیراً در یک توییت پیرامون همین قضیه نوشته است:‌

"بعد از عزل حسینعلی منتظری، عزل و برکناری حسین طائب از ریاست سازمان اطلاعات سپاه، تاثیرگذارترین عزل در تحولات انقلاب و خبرسازترین عزل است. بدون شک این جراحی، سبب‌ ارتقای امنیت در کشور خواهد شد."

*این از تبعات "جهاد در گمنامی" است که مجاهدِ بی‌نام گاهی در معرض تاخت و تاز و هجمه‌های افراد بی‌کارنامه یا مسئله‌دار قرار می‌گیرد و از آنجا که گمنام بوده مظلوم می‌شود.

همانطور که امام مجتبی(ع) نیز در جهاد بصیرانه خود گمنام بود و البته مورد تاخت و تاز افراد بی‌کارنامه و حتی کسانی از خواص جامعه اسلامی آنروز قرار گرفت و مظلوم شد.

در بحث قضاوت پیرامون فعالیت‌های سازمان اطلاعات سپاه پاسداران و کارنامه ریاست آن؛ پاسخ به یک سؤال ساده همه چیز را مشخص می‌کند و آن اینکه ایران 1401 امن‌تر و قدرتمندتر از ایران یک‌دهه قبل هست یا نیست!؟

طبعا همه می‌دانیم که دلایل و استنادات پاسخ "آری" بیشتر از پاسخ "خیر" است و همین مسئله نشان می‌دهد که کارنامه حجت‌الاسلام طائب در عرصه امنیت‌سازی برای انقلاب و مردم و ایران بسی بلندبالا بوده است و سنگ‌های پرتاب شده به سمت این کارنامه هرگز به ستیغ بلند آن نخواهند رسید.

از طرفی دقت شود که طعنه‌زنندگان و مدعیان نقد نه از یک طیف صاحب کارنامه، عقلانیت‌محور و یا خوشنام که البته شوربختانه از طیفی هستند که در محافل تحلیلی جز با خوانش سوابق گروهک فرقان و فرق ضالّه نمی‌توان درباره آنها به بحث و فحص اصولی نشست.

جالب است که اساسا فروکاست کارنامه وزین، جهادی و البته گمنام حجت‌الاسلام طائب در ریاست سازمان اطلاعات سپاه به مقولات ذهنی اینان از قبیل بولتن و کانال تلگرامی و عزل و... نیز یک نمایش روحوضی برای لایک‌های محفلی یا توییتری است.

سوابق جریانات منتقد مذکور همچنین اثبات کننده بصیرت نافذ مدیریت یک سازمان اطلاعاتی کلان نیز هست. سازمانی که حکما در سمت و سویی جهاد کرده است که امروز جریانات بدنام مدعی او شده‌اند و کارنامه مدیریتش را با منتظری مقایسه می‌کنند یا به پرونده‌سازی در بولتن‌ها تقلیلش می‌دهند.

چه اینکه حتما برای حجت‌الاسلام طائب کاری نداشته با علم به ژنتیک هوچی مسلک و علاقمند به تکفیر اینان؛ مدلی را برای حرکت خود طراحی کند که رضایت عدالتخواهان تندرو و جریانات بد کارنامه هم جلب شود.

اما چنین چیزی از ساحت پاسداری و خون‌نامه‌ای که پاسداران در دفاع از انقلاب اسلامی امضا کرده‌اند بسیار دور است.

در انضمام این تحلیل البته بایستی توجه عمومی را به سمت این حقیقت نیز سوق داد که اساسا "عدالتخواهان تندرو و منحرفین" با رجال جهادی، با سپاه و با سرویس‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی دچار عداوت هستند. و این مسئله به اعوجاجات فکری آنها برمی‌گردد که در مغایرت با مانیفست انقلاب اسلامی قرار دارد.

حقیقتی که هم در قضیه حجت‌الاسلام طائب، هم در ماجرای کنار رفتن محسنی اژه‌ای از وزارت اطلاعات دولت احمدی‌نژاد و هم در چالش‌های حجت‌الاسلام حیدر مصلحی (وزیر وقت اطلاعات) با حلقه انحرافی شاهد آن هستیم و طبعا برای ریاست جدید سازمان اطلاعات سپاه نیز که در همین مسیر حرکت خواهد کرد، چنین چالش‌هایی متصور خواهد بود.

برای این قضیه باید ضمن جهاد تبیین، فکر عاجلی بشود تا مخرج مشترک‌های دشمن بیش از این نتوانند بعنوان سرعت‌گیر در روند پیشرفت‌های مختلف نظام جمهوری اسلامی ایران ایفای نقش کنند...

***

1_ mshrgh.ir/1390803

2_ https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1246042

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان