به گزارش دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون)، «هوشنگ فلاحتیان» در واکنش به خواست برخی استانداران و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای افزایش اختیارات شرکت های توزیع برق بویژه در استان های فاقد برق منطقه ای، گفت: از چندماه پیش نشست های تخصصی متعددی با شرکت های توزیع و برق منطقه ای برگزار شد تا مساله بررسی شود.
وی افزود: بررسی ها نشان داد با توجه به شرایط فنی پست ها و خطوط فوق توزیع مانند اینکه برخی خطوط فوق توزیعی در کشور روی دکل های 230 و 400 کیلوولت اجرا شده است و در نتیجه لزوم هماهنگی های دوباره شرکت های توزیع با برق منطقه ای، امکان واگذاری مسئولیت راهبری پست های فوق توزیع به شرکت های توزیع وجود ندارد.
فلاحتیان اضافه کرد: دلیل دیگر که مانع واگذاری راهبری پست های فوق توزیع به شرکت های توزیع شد این بود که در برخی استان ها دانش و تجربه لازم برای اداره پست ها و خطوط فوق توزیع وجود نداشت و این مساله ممکن بود روی کیفیت کار ارایه شده در این بخش تاثیر سوء بگذارد.
این مسوول ادامه داد: نگرانی هایی نیز وجود داشت که این امر ممکن است به افزایش حجم کار شرکت های توزیع و در هم ریختگی وظایف اجرایی آنها منجر شده و کاهش توان اجرایی شرکت های توزیع را به دنبال داشته باشد.
وی گفت: با توجه به اینکه پست ها و خطوط فوق توزیع دو سوم از کل وظایف شرکت های برق منطقه ای را دربرمی گیرند، ادغام این شرکت ها با شرکت مدیریت شبکه برق ایران باعث می شود به نوعی در اجرای وظایف اصلی مدیریت شبکه که وظیفه اصلی آن راهبری شبکه و رصد بازار برق است، اخلال ایجاد شود.
معاون برق و انرژی وزیر نیرو تاکید کرد سعی می شود با تقویت امور انتقال و اعطای اختیارات بیشتر به شرکت های توزیع برق بویژه در استان هایی که فاقد برق منطقه ای هستند، انتظار نمایندگان و استانداران این استان ها را پاسخ گفت.
به گزارش ایرنا بر پایه اطلاعات تارنمای وزارت نیرو، 39 شرکت توزیع برق در استان های گوناگون کشور فعالیت می کنند.
اقتصام**9123**1961** خبرنگار: زهره دریغ گفتار** انتشاردهنده: مریم مسعود
https://t.me/irnaeco