وبلاگ مشرق

قالیباف: باید ریشه ناکارآمدی فعلی را پیدا کرد/ حال‌گیری ناتمام از مردم!

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امروز کارنامه ما در برخی مسائل نظیر مسائل اقتصادی و معیشتی قابل دفاع نیست، گفته است: باید ببینیم ریشه این ناکارآمدی در کجاست؟!

سرویس سیاست مشرق - «وبلاگ مشرق» خوانشی روزانه در لابه‌لای اخبار و اتفاقات کشور است. ما درباره این خوانش البته تحلیل‌ها و پیشینه‌هایی را نیز در اختیار مخاطبان محترم می‌گذاریم. 7:30 هر روز با بسته ویژه خبری-تحلیلی مشرق همراه باشید.

***

سیاه‌نمایان به صحنه جرم باز می‌گردند...

حال‌گیری ناتمام از مردم!

قالیباف: باید ریشه ناکارآمدی فعلی را پیدا کرد/ حال‌گیری ناتمام از مردم!

علی ربیعی، از چپ های ستادی و از مقامات دولت شیخ حسن روحانی به تازگی در یادداشتی که اعتمادآنلاین منتشر کرد، نوشت: -در دوران خاتمی- زمانی که مردم نان داشتند، داستان داشتند و آرام آرام با زمان اکنون و با زمان حال، حال می‌کردند؛ بحران‌سازان با کوچک شمردن تحریم و اثرات آن و مانع‌سازی در مقابل احیای برجام «حال» مردم را «حال‌گیری» کردند.

او با کنایه تصریح می کند: حال‌گیری یعنی اینکه یک عده با حال کردن مردم و لذت بردن‌شان از زمان حال مشکل دارند. این را باید نوشت...[1]

*یادداشت علی ربیعی برای ما یادآور آن ضرب المثل جنایی است که می گوید: "قاتل به صحنه جرم بازمی‌گردد"!

بر خلاف مسمّای یادداشت مذکور، این آقای ربیعی و دوستان اصلاح طلبشان در دولت روحانی بودند که حال مردم را گرفتند و هرچیز سفیدی را سیاه جلوه دادند و موجبات تخریب ذهنی برخی افراد جامعه را فراهم آوردند.

ما روزهایی را به علی ربیعی یادآوری میکنیم که در شمارگان وبلاگ مشرق هشدار می دادیم که چرا مقامات دولت اعتدال با اینکه می بایست مدافع وضع موجود باشند اما مهاجم آن شده اند و بصورت علی الدوام درباره اوضاع کشور دست به سیاه نمایی می زنند.

کسی که نخستین بار گفت ایران در "َشرایط ته درّه" قرار دارد مگر اسحاق جهانگیری، فعال اصلاح طلب و معاون اول دولت شیخ حسن روحانی نبود؟!

آنکه نخستین بار تحریم را در ذهن مردم بزرگنمایی کرد مگر شیخ حسن روحانی نبود؟

آقای ربیعی آیا یادش هست که مردم می پرسیدند چرا اصلاح طلبان بر خلاف مقام معظم رهبری اثر تحریم ها را بر اقتصاد کشور زیاد می دانند؟! و پاسخ هم این بود که مردم با یک پروژه مواجه بودند!

قطع به یقین باید مشخص شود آنکه پس از اغتشاشات آبان 98 در یادداشتی نوشت "حکایت همچنان باقیست..." و از مقامات دولت روحانی هم بود چه نقشی در راهبری اغتشاشات و البته حال‌گیری از مردم داشته است؟!

آقای ربیعی حتما محمدرضا تاجیک را خوب می شناسد... و حتما نخواسته به مردم بگوید حال گیری یعنی اینکه تاجیک طی 10 سال گذشته بارها و بارها خشونت خیابانی را تقدیس کرد، جمهوری اسلامی را به کشتی تایتانیک تشبیه نمود و یا مثلا از این گفت که اغتشاشگران غائله مهسا امینی، شکارچی هستند و می خواهند نظام را شکار کنند!

بله! حتما نظام جمهوری اسلامی نیز همانند همه دیگر حاکمیت های جهان با مشکلاتی در اجرائیات کشور مواجه است. لکن بعید است که هیچ کشوری مثل ایران با قبیله ای از رجال سابق و حتی اکنون خود مواجه باشد که از بام تا شام مشغول سیاه نمایی از اوضاع کشور و تخریب ذهن مردم به قصد ایجاد "فتنه اقتصادی" باشند.

ما روزهایی که از بابت "انکسار ذهن مردم" در نتیجه فعالیت آقای ربیعی و دوستانشان، هشدار می دادیم را یادآوری و البته تأکید می کنیم که همچنان به دنبال تاریکخانه‌های "بانیان آشوب" و رسوا کردن آنها در پیشگاه نظام اسلامی و مردم خواهیم بود.

***

قالیباف: باید ریشه ناکارآمدی فعلی را پیدا کرد

قالیباف: باید ریشه ناکارآمدی فعلی را پیدا کرد/ حال‌گیری ناتمام از مردم!

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، اخیرا طی سخنانی پیرامون مسئله حکمرانی که خبرگزاری ایسنا آنها را منتشر کرد با بیان اینکه امروز کارنامه ما در برخی مسائل نظیر مسائل اقتصادی و معیشتی قابل دفاع نیست، گفته است: باید ببینیم ریشه این ناکارآمدی در کجاست و چگونه باید آن را حل کنیم.

وی با تاکید بر اینکه در کشور با انبوهی از مشکلات مواجهیم، اما در دید مسئولان مسئله نداریم، تصریح کرد: علت حل نشدن مسائل و چالش‌ها هم این است که ما می‌خواهیم فقط همان مشکلی که با آن مواجه شده‌ایم را حل کنیم در حالیکه باید ابتدا مشکل را به مسئله تبدیل کنیم تا سپس با حل مسائل، مشکلات نیز در بخش‌های مختلف حل شوند.

قالیباف همچنین با بیان اینکه ناترازی مشکل بزرگی در کشور است که در بخش‌هایی همچون بانکداری، انرژی و آب وجود دارد، گفت: باید این ناترازی‌ها را حل کنیم. البته حتما وقتی می‌توانیم ناترازی را حل کنیم که ما به عنوان دولتمردان اولین تصمیم‌مان این باشد که انتفاع اصلی را باید مردم ببرند نه دولت‌ها.[2]

*در اقتفای سخنان مهم قالیباف، بیان این نکته ضروریست که قرار بود پس از انتخابات ریاست جمهوری 1400، مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم که از دوران روحانی به ارث رسیده بود، در مسیر رفع شدن قرار گیرد نه اینکه 2 سال پس از روی کار آمدن دولت؛ با افزایش مشکلات، افزایش گرانی و افزایش شیب تورم مواجه باشیم، وعده ها اجرا نشوند و مردم هنوز شنوای تقاصیر دولت سابق باشند!

این در حالی است که اگرچه همه می دانیم مجلس در اجرائیات کشور نقشی ندارد لکن انتظار عمومی این بوده و هست که مجلس درباره ناکارآمدی ها و اجرائیات ضعیف قوانینی مثل کالابرگ، واردات خودرو، قانون جوانی جمعیت، اخذ مالیات از خانه های خالی و... که جملگی تأثیر شگرفی در معیشت مردم دارند، توضیحات کامل و شفافی به افکار عمومی بدهد تا سهمش در ناکارآمدی ها مشخص بشود.

انتفاع مردم اینگونه محقق خواهد شد!

***

1_khabaronline.ir/xkr2P

2_isna.ir/xdPBrv

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر