ماهان شبکه ایرانیان

توضیحات سخنگوی قوه‌قضاییه درباره پرونده فساد در فوتبال

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه‌قضاییه، در نشست خبری خود در مورد پرونده فساد در فوتبال توضیحاتی ارائه کرد و بر رسیدگی دقیق و قانونی به این پرونده تاکید کرد. وی همچنین دلیل تاخیر در صدور حکم نهایی را تشریح کرد.

سخنگوی قوه‌قضاییه توضیح داد که پرونده فساد در فوتبال برای رفع نقص به دادسرا عودت داده شده و این مسئله در مسیر صدور رأی نهایی پرونده تاخیر ایجاد کرده است.

به گزارش فوتبال 360، اردیبهشت‌ماه سال جاری بود که پرونده فساد در فوتبال علنی شد و با توجه به اتفاقات رخ داده در باشگاه مس رفسنجان، پرونده‌ای ویژه پیرامون اتفاقات مرتبط با سال صعود تیم فوتبال مردان این باشگاه به لیگ برتر، تشکیل شد. بعد از انجام تحقیقات گسترده، برای 21 نفر از متهمان پرونده کیفرخواست صادر شد و در آذرماه بود که از سوی سخنگوی قوه‌قضاییه اعلام شد قرار است صدور حکم نهایی پرونده فساد در فوتبال تا 2 ماه آینده صادر شود.

مسئولان ارشد و تصمیم‌گیر در ساختار مدیریتی فدراسیون از جمله رئیس کمیته داوران و رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ از چهره‌هایی بودند که پای‌شان به پرونده فساد باز شد و علیه‌شان کیفرخواست تنظیم گردید. بعد از پایان ضرب‌الاجل 2 ماهه، خبری از صدور حکم نهایی پرونده فساد در فوتبال نشد و حالا امروز (چهارشنبه)، در نشست خبری اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه‌قضاییه، بحث پرونده فساد در فوتبال مطرح شد و جهانگیر پیرامون چرایی عدم صدور حکم نهایی پرونده توضیحاتی را ارائه کرد.

پرونده در دادسرا در جهت رفع نقص در حال بررسی است

اصغر جهانگیر سخنگوی قوه‌ضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده فساد در فوتبال، گفت: «طبق برآورد دادگستری استان کرمان تا پایان دی ماه حکم این پرونده صادر می‌شود اما در روند رسیدگی به پرونده، قاضی پرونده با نواقصی در تحقیقات مواجه شد که پرونده را برای رفع نقص به دادسرا عودت داد و در حال حاضر پرونده در دادسرا در جهت رفع نقص در حال بررسی است. به محض اینکه نواقص برطرف شود برای ادامه رسیدگی به دادگاه ارسال می‌شود».

روند رسیدگی به پرونده‌ها مانند مسابقه فوتبال نیست

جهانگیر در تکمیل صحبت‌های خود پیرامون این پرونده گفت: «مردم و اصحاب رسانه مطمئن باشند که دستگاه قضایی در رسیدگی به پرونده‌های مختلف مطابق مُر قانون عمل می‌کند و در این خصوص هیچ تعللی نمی‌کند، اما روند رسیدگی به پرونده‌ها مانند مسابقه فوتبال نیست که در 90 دقیقه به پایان برسد. در پرونده‌ها ممکن است موارد جدیدی مطرح شود و با افراد و ادله جدید روبرو شود و لازم است این موارد بررسی شود، زیرا حقوق و حیثیت مردم و حفظ مال مردم جزو خط قرمز‌های دستگاه قضایی است که در روند رسیدگی به پرونده‌ها باید به تمام این موارد توجه کرد».

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان