سوتلاچ تنوری یک نوع دسر خوشمزه ترکیهای بوده که رسپی ویژها ی دارد. شما در ادامه با طرز تهیه سوتلاچ تنوری آشنا خواهید شد. این دسر مخصوص با فر تنوری می شود.

طرز تهیه سوتلاچ تنوری یک نوع دسر ترکیه ای:
این دسر مخصوص و خوشمزه طعم فوق العاده ای داشته و بر پایه برنج و شیر است .شما در ادامه مراحل آماده سازی این دسر را آموزش می بینید. طرز تهیه دسر موس انبه و دسر انجیربا رسپی های دیگر را در این قسمت آموزش خواهید دید.
مواد اولیه:
- برنج: 1 پیمانه
- شکر: 3 پیمانه
- آب: 10 پیمانه
- عصاره وانیل: 1 قاشق چای خوری
- شیر: 1 لیتر
- نشاسته: 1 قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ: 1 عدد
- کره: 1 بسته
- سرشیر: 150 گرم
طرز تهیه:
این دسر مخصوص و خوشمزه طعم فوق العاده ای دارد. آماده سازی آن نیز بسیار ساده بوده و یکی از محبوب ترین دسرهای ترکیه است. این دسر ترکیه ای را می توانید با شیر برنج آماده کنید.

ابتدا برنج را پاک کرده بشورید و درون قابلمه به همراه دستتان آب بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار داده تا پخته شود. وقتی آب برنج نسبتاً کشیده شد و برنج ها کمی نیم پز بود باید به آن مقدار شیر اضافه کنید. مواد را هم بزنید و سه استکان شکر را اضافه نمایید.
کاسه ای دیگر باید مقداری نشسته و یک استکان شیر را با یکدیگر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا نشاسته باز شود. زرده مرغ و سفیده را از یکدیگر جدا کرده و فقط زرده را به آن اضافه کنید.
چند ملاقه از مواد درون قابلمه را به ظرف نشاسته اضافه کرده و به همراه آن هم بزنید تا مواد با دیگر همدمان شود. در نهایت مخلوط داخل کاسه را به قابلمه برنج اضافه کنید.
سرشیر را هم به مواد اضافه کرده و مجدد با یکدیگر ترکیب نمایید تا مواد یکدست شود. توجه کنید که در زمان افزودن برنج به ظرف نشاسته باید مدام آن را هم زده تا با دیگر هم دما شود و مواد بریده نشود.

درست هم زدن این دسر در جا افتاده شدن دسر و طبخ آن تاثیر زیادی دارد. قابلمه را از روی حرارت بردارید و کره را به آن اضافه کرد و هم بزنید تا کره درون مواد باز شود.
حالا نیاز به سوفله های تک نفره دارید. مقداری از مواد را درون سوفله ها ریخته و روی آن را یک قاشق غذاخوری شیر بریزید. کاسه ها را درون فر قرار داده و در کنار سینی مقداری آب بریزید تا دسر خشک نشود. دسر را در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.
در این مرحله از طرز تهیه سوتلاچ تنوری دسر شما آماده بوده و می توانید از درون فر خارج کنید و نوش جان نمایید. این دسر در واقع همان شیر برنج بوده که در فر تنوری می شود و طعم متنوعی دارد. این دسر تک نفره مخصوص طعم فوق العاده ای داشته و یک دسر مخصوص است.
روی این دسر را می توانید با مقداری شیر پر چرب بپوشانید. این دسر را می توانید با مقداری پودر پسته و کمی نارگیل دیزاین کنید که طعم فوق العاده ای به دسر می دهد.