ماهان شبکه ایرانیان

محققان عنوان می کنند؛

شیر دادن به نوزاد احتمال ابتلای زنان به ام اس را کاهش می دهد

زنان دارای سابقه طولانی شیر دادن به نوزاد کمتر از دیگر زنان در معرض ابتلا به بیماری ام اس (مولتیپل اسکلروزیس) قرار دارند

شیر دادن به نوزاد احتمال ابتلای زنان به ام اس را کاهش می دهد

زنان دارای سابقه طولانی شیر دادن به نوزاد کمتر از دیگر زنان در معرض ابتلا به بیماری ام اس (مولتیپل اسکلروزیس) قرار دارند.

به گزارش به نقل از مهر، محققان آمریکایی حدود 400 زن مبتلا به بیماری ام اس یا وضعیت پیش هشداردهنده آن موسوم به CIS (سندرم انسداد بالینی) را با گروه مشابه سالم مقایسه کردند. میانگین سنی این زنان 37 سال بود.

انها دریافتند مادرانی که یک یا چند فرزند را در مجموع 15 ماه یا بیشتر شیر داده بودند در مقایسه با زنانی که هیچ وقت فرزندشان را شیر نداده یا در مجموع 4 ماه شیر داده بودند 53 درصد کمتر در معرض ابتلا به ام اس یا CIS قرار داشتند.

دکتر آنت لانگر گولد، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «هیچ کس تا قبل از این نشان نداده بود که شیر دادن به نوزاد می تواند فایده بلندمدتی بر سیستم ایمنی مادر داشته باشد.»

وی در ادامه می افزاید: «یافته های ما بازهم اثبات می کند که چقدر شیر دادن به نوزاد برای زنان مثمرثمر است.»

طبق اعلام بنیاد ام اس، حدود 2.5 میلیون نفر در جهان مبتلا به ام اس هستند. این بیماری خودایمنی یک بیماری علاج ناپذیر است که در آن، بدن به بافت های خود حمله می کند، اغلب باعث بیخوابی، سوزش، مشکلات روده و مثانه، مشکلات راه رفتن و مشکلات فکری می شود. بیماری ام اس در زنان در سن باروری بیش از مردان و زنان مسن شایع است.

مطالعه فعلی نشان می دهد فواید شیر دادن طولانی مدت با کاهش ریسک دیابت نوع2، سرطان های سینه و تخمدان، و حمله قلبی نیز مرتبط است.

محققان معتقدند شیر دادن طولانی موجب سرکوب و نابودی سلول های ایجاد التهاب که در ابتلا به ام اس نقش دارند، می شوند.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان