به گزارش ایسنا، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان در این مراسم اظهار کرد: این دوره زبانآموزی به همت بنیاد سعدی از دوازدهم تیرماه در دانشگاه علامه طباطبایی تهران به مدت یک ماه آغاز شده است و 144 زبانآموز از 44 کشور دنیا در این دوره حضور دارند.
مصطفی جوادیمقدم افزود: شرکتکنندگان در این دوره فشرده علاوه بر کلاسها و دورههای آموزشی مختلف زبان و ادبیات فارسی، از اماکن فرهنگی و تاریخی شهرهای تهران و کاشان نیز دیدار میکنند.
او افزود: زبانآموزان در تور گردشگری از خانههای تاریخی این شهر، مجموعه جهانی باغ فین، تپههای سیلک و مجموعه باستانی شهر زیرزمینی نوش آباد به عنوان برگی از تاریخ و تمدن کهن از ایران اسلامی دیدن کردند.
همچنین رییس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری کاشان گفت: امیدواریم شرکت کنندگان در این همایش، سفیران فرهنگی امینی برای معرفی و شناساندن تاریخ و تمدن ایران اسلامی و منطقه فرهنگی کاشان باشند.
محمدعلی فرجی اظهار کرد: کاشان از دیرباز مهد پرورش مفاخر و مشاهیر بزرگی بوده است و ظرفیتهای بالایی در تولید صنایع دستی و معماری فاخر خانههای تاریخی دارد که تلاش میکنیم در قالب برنامهها و نشستهای فرهنگی به جهان معرفی کنیم.
او افزود: هدف از این همایش، تقویت زبان فارسی و آشنایی زبانآموزان خارجی با فرهنگ و اصالت کاشان به عنوان برگی از فرهنگ و تمدن باشکوه ایران است.
رییس مرکز ارتباطات و امور بینالملل شهرداری کاشان افزود: هشتاد و چهارمین دوره دوره دانش افزایی زبان و ادبیات فارسی، با همکاری شهرداری کاشان، بنیاد سعدی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان، دانشگاه کاشان و اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کاشان برگزار شد.