به گزارش خبرگزاری مهر، بهروز نعمتی با تاکید براینکه برای عملی شدن این مساله بحث اشتغال جوانان باید یکی از دغدغههای بزرگ مسئولان کشور باشد، ضمن بیان مطلب فوق افزود: قطعا کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در شرایط کنونی توجه و اجرای کامل اقتصاد مقاومتی است. البته باید تأکید کرد که کشور در چند سال اخیر در بسیاری از عرصهها موفق بوده، اما باید پذیرفت در عرصه اقتصاد به ویژه اشتغال مولد و تولید تلاشهای بیشتری صورت پذیرد.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس در ادامه تصریح کرد: در شرایط کنونی دولت، مجلس و نهادهای عمومی تمام تلاش خود را برای حمایت از تولید، اجرای اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال پایدار و مولد صورت دهند.
از سوی دیگر دکتر عبدالرضا عامریان کارشناس و مدیراقتصادی نیز با بیان اینکه تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند برنامهریزی و اجرای به موقع، قوی و قاطعانه است، به نقش بنیادیم دولت در این مسیر اشاره کرد و گفت: در برنامه ششم توسعه تلاش شده است تا وظایف و نقش نهادها و دستگاهها در تحقق اقتصاد مقاومتی مشخص و تبیین شود.
وی در ادامه افزود: برای ایجاد تولید و اشتغال ناشی از آن نیازمند توجه به مولفههای مختلف اقتصادی، آموزشی، صنعتی و بازرگانی هستیم.
دبیر علمی همایش اقتصاد مقاومتی، جهاد علمی و عملی، با بیان اینکه توجه به شعار «اقتصاد مقاومتی» را مهم و اساسی ذکر کرد و افزود: جامعه تولیدی از مشکل کمبود منابع رنج میبرد و حتی ارزش پول ملی به دلیل کندی روند تولید ثابت مانده و حتی روز به روز کاهش مییابد و باید برای آن اقدامی عاجل کرد.
وی همچنین تاکید کرد: سازمان مدیریت و برنامهریزی که در دوره دولت یازدهم مجددا بازسازی و احیا شد باید در اجرای برنامههای مدون سرعت بیشتری گرفته و اگر ضعفی در قوانین وجود دارد، از مجلس کمک بگیرد.
عامریان وجود نظام بانکی را از جمله موانع در مسیر رونق تولید و ایجاد اشتغال ذکر کرد و افزود: بانک ها در شرایط فعلی به عامل ضد تولید تبدیل شده و با بهره های سنگینی که از وامها میگیرند، عرصه را به تولید کننده تنگ میکنند.
وی با تاکید بر اصلاح ساختار بانکها افزود: برای رفع تولید و پس از شکل گیری اقتصاد و گردش مناسب و سالم پول در اقتصاد کشور بانکها باید اصلاح شده و در خدمت رونق تولید باشند.