ماهان شبکه ایرانیان

ناهارخوری با حال و هوای قدیم‌ها!

در میان ما افرادی وجود دارند که علاوه بر طراحی خانه‌شان به سبک مدرن، علاقه‌مند حضور مبلمان قدیمی در محیط زندگی‌شان هستند. برای رسیدن به این هدف، حتما نباید از وسایل کهنه و قدیمی استفاده کرد. آیا در مورد شیوه ای از رنگ‌آمیزی به نام «تکنیک کهنه‌کاری در پتینه» چیزی شنیده اید؟!

 مجله منزل - سمیه منوچهری: در میان ما افرادی وجود دارند که علاوه بر طراحی خانه‌شان به سبک مدرن، علاقه‌مند حضور مبلمان قدیمی در محیط زندگی‌شان هستند. همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید طراح در اینجا فضای ناهارخوری را با الهام گرفتن از این شیوه طراحی کرده است. ناگفته نماند برای رسیدن به این هدف، حتما نباید از وسایل کهنه و قدیمی استفاده کرد. اگر کمی دقیق‌تر به تصویر نگاه کنید، متوجه رنگ‌آمیزی میز و صندلی‌ها می‌شوید. این شیوه از رنگ‌آمیزی را تکنیک کهنه‌کاری در پتینه می‌نامند.
 
 ناهارخوری با حال و هوای قدیم‌ها!

ترکیب رنگی

قهوه‌ای، کرم، طلایی، سدری و خاکی، ازجمله رنگ‌هایی هستند که ما را  از گذشته‌های دور تا به امروز همراهی می‌کنند. همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌کنید، طراح برای قدیمی نشان دادن عناصر از این رنگ‌ها بهره برده است. برای هماهنگی بین صندلی‌ها، پارچه دو صندلی کهنه‌کاری شده با هوشمندی از نوع پارچه به کار رفته در دو صندلی ناهارخوری مدرن انتخاب‌شده است. رنگ آبی کمرنگ دو صندلی دیگر، بهترین مکمل در کنار این طیف رنگی است. شاید باور نکنید، ولی همین میزان از رنگ ‌آبی، آرامش لازم را به محیط القاء کرده است.

لوستر و روشنایی

در این تصویر، نورپردازی به شکل صحیحی صورت گرفته است. استفاده از یک لوستر در بالای میز ناهارخوری و به‌کارگیری دو شمع بر روی پایه‌های شکیل و زیبا، فضای غذاخوری رمانتیکی را خلق نموده است. حضور دو دیوارکوب فلزی در بالای کنسول، علاوه بر اینکه تابلو را به آغوش کشیده، نور موردنیاز این قسمت را نیز تأمین کرده است. نکته مهم در این قسمت، انتخاب روشنایی از جنس فلز است که به همراه انتخاب لامپ‌های شمعی شکل، ما را به گذشته پیوند می زند.

نقطه پیوند فضا

شاید در ابتدا نتوانید به اهمیت نقش کنسول پی ببرید، اما کمی که نگاه کنید متوجه خواهید شد که این عنصر، متصل‌کننده عناصر اصلی به یکدیگر در اتاق است. درهای کنسول، تنها عناصری هستند که تمام‌ رنگ‌های به‌کاررفته در اتاق را درون خود جا داده‌اند.

نقش تابلو

تابلو که نه! یک بوم نقاشی زیبا بر روی دیوار، خشونت حاصل از حضور آجرهای قدیمی را کم کرده است. باید یادآوری کرد که طرح روی بوم نقاشی، خلاقانه انتخاب‌ شده است. طرحی ساده با رنگ‌های اصلی از فضای اتاق، هارمونی فوق‌العاده‌ای ایجاد کرده است.

هماهنگی دیوارها و کف

استفاده از آجر در دیوارهای داخلی در دنیای مدرن پرطرفدار است، اما این شیوه از آجرکاری، ما را به دنیای گذشته سوق می‌دهد. با اولین نگاه، کهنگی آجرها احساس می‌شود. مثل این است که در خانه‌ای باستانی قدم می‌زنید. اگر کمی بادقت‌تر نگاه کنید متوجه می‌شوید که آنها کاملا نو هستند و فقط به شیوه‌ای قدیمی طراحی شده‌اند. استفاده از کف‌پوش به رنگ خاکی نیز انتخاب هوشمندانه دیگر برای دستیابی به طراحی قدیمی در اینجا بوده است. قرنیز و قاب پنجره‌ها به رنگ مشکی انتخاب‌شده‌اند که می‌توان گفت با ظرافتی باشکوه، فضا را پاسپارتو نموده و یا قاب گرفته‌اند. انتخاب پرده‌های کرکره‌ای ساده درون قاب پنجره نیز مدرن بودن اتاق را گوشزد می‌کند.

کاربرد اکسسوری

استفاده به‌جا از اکسسوری، همیشه کامل‌کننده یک طراحی خوب بوده است. گلدان‌های ساده، ولی زیبا در کنار ظرف نان بر روی میز و سبد حصیری بر روی کنسول که به‌عنوان جایگاه مناسبی برای گیلاس‌خوری‌ها در نظر گرفته‌شده است، ساده زیستی را درگذشته یادآوری می‌کند. 


 
برای تهیه مجله منزل می توانید به صورت حضوری از کیوسک های روزنامه فروشی سراسر کشور و برای خرید نسخه الکترونیک از وب سایت  taaghche.ir اقدام نمائید.

ضمنا برای اشتراک نسخه چاپی مجله منزل روی تصویر زیر کلیک کنید:

معجزه رنگ در خانه های ایرانی
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان