سیدمصطفی میرسلیم گفت: مهمترین اهداف ما در قانون اساسى به صورت آرمان بیان شده است؛ یکى از آنها که در رأس همه قرار مىگیرد، عدالت اجتماعى است و کوششهاى بسیارى در کشور ما بعد از پیروزى انقلاب اسلامى صورت گرفته است تا اهدافمان محقق شود اما به دلیل اعمال خصومتها و لجاجتها و تحمیل مشکلات متعدد نگذاشتهاند تا همتمان را براى تحقق کامل و سریع اهداف صرف کنیم.
وی بیان اینکه طبیعتا اگر مشکلات و مصائب جنگ وجود نداشت و تحریمهاى اقتصادى پى در پى علیه ما اعمال نمىشد و شبیخونهاى فرهنگى انجام نمىگرفت ما به دستاوردهاى بیشتر و بهترى نائل مىشدیم، اظهار داشت: هنوز کوشش زیادى باید صرف شود تا آرمانهاى محبوبمان محقق شود رویه امام تا آنجا که من به یاد دارم از سال ١٣٤٢ تا پیروزى انقلاب و از سال ١٣٥٧ به بعد بر محور حقطلبى به صورت قاطع و با پرهیز از تندروى بود و اعتقاد داشت که باید با مداومت و پایمردى و میانه روى امور کشور را پیش برد.
میرسلیم درباره اهمیت به اجرا درآمدن گفتوگوی ملی و اینکه تا چه حد در کنترل و کاهش اعتراضهای هیجانی اثر خواهد گذاشت، گفت: گفتوگوى بین جناحهاى سیاسى کشور یعنى کسانى که اعتقاد به اعتلاى جمهورى اسلامى دارند از ضرورتها است. تمام جناحهاى سیاسى پایبند به قانون اساسى باید با هدف پیشرفت کشور به پرچمدارى رهبرى که محور یکپارچگى امت است، تعامل داشته باشند و در این صورت جایى براى هیجانات مهارنشده باقى نمىماند.
میرسلیم، افزود: کسانى که به صورت فردى یا گروهى خارج از قوارهاى که در قانون اساسى تعیین شده بخواهند اقدام کنند و حتى گروههاى اجتماعى را ابزار منویات خود قراردهند، موفق نخواهند شد ولى، هزینههاى نظام را افزایش مىدهند و موجب فرصتسوزى براى کشور مىشوند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره اعتراضهای اخیر و حضور جوانان، گفت: این که بازداشتشدگان ناآرامیهای اخیر بیشتر از جوانان بودهاند نشاندهنده آسیبپذیرى و حساسیت جوانان و نوجوانان نسبت به کاستیها و ضعفهاى موجود و این که حقایق صادقانه و به صورت شفاف به اطلاع آنها نمىرسد، است. موضوع شکاف نسلها مستقل از ناآرامی های اخیر باید بررسى شود و ریشه آن در تضعیف نهاد خانواده است و این اتفاقی است که آثار متعدد فرهنگى و اجتماعى و سیاسى دارد.
قرار است جمعبندی تلاشها برای گفتوگوی ملی را خدمت رهبری برسانیم
همچنین اعتمادآنلاین نوشت:
قاسم میرزایی نیکو عضو فراکسیون امید درباره روند پیگیری های گفتوگوی ملی در فراکسیون متبوعش گفت: بعد از طرح این موضوع آقای مازنی به دنبال ایجاد فراکسیون «گفت وگوی ملی» بودند که پیشنهاد شد به جای فراکسیون به صورت عملی کار آغاز شود. پس از آن هم دوستانی از فراکسیون امید و گروهی از دوستان اصولگرای مجلس و به تکاپو افتادند با هم جلساتی برگزار کردند.
این نماینده اصلاح طلب مجلس دهم در ادامه با تاکید بر اینکه باید این طرح را به صورت عملی پیش برد، توضیح داد: وارد عمل شدن در این است که هر چه بتوان این دو قشر را به هم نزدیک کرد و در حال حاضر هم مشترکات بین این دو گروه چیزی حدود 95 درصد است و به جمع بندی رسیده اند.
عضو فراکسیون امید درباره درخواست دیداری که گفته می شود برخی از نمایندگان با رهبری دارند، عنوان کرد: قرار شده که جمعبندی این دیدارهای فراجناحی را یا در نامه ای خدمت رهبری ارسال کنند یا اینکه وقت بگیرند و به صورت حضوری نمایندگانی از هر دو قشر جلساتی داشته باشند.
میرزایی نیکو در پاسخ به این سوال که درخواست دیدار با رهبری در چه مرحله ای است، بیان کرد: اینکه در چه مرحلهای است فکر می کنم نامه درخواست دیدار را ارسال کرده یا در حال ارسال آن هستند.
او ادامه داد: قرار است تا چالش ها و گسل های بزرگ کشور را که هر لحظه ممکن است به حرکت درآید و چیزی از مجموعه نماند را مدنظر قرار دهند که البته فکر می کنم که مدنظر قرار خواهند داد.
عضو فراکسیون امید همچنین با اشاره به مسائل مورد نظر نمایندگان برای طرح با رهبری تاکید کرد: مسائل چالشی مانند ساختار فساد، بحث های مختلف گروه ها و مسائلی از این دست که هر کدام یک بحث جدی است؛ و تا رهبری و دیگر سران نظام با یکدیگر نسبت به این قضایا حساس نشوند به نظر من این مسائل حل شدنی نیست.
میرزایی نیکو تاکید کرد: گفت وگو باید در سطح ملی باشد و اهداف ملی، امنیت ملی، آسیب های ملی، دفاع ملی و... همه را مدنظر قرار دهد.
این نماینده اصلاح طلب مجلس دهم در واکنش به برخی موضع گیری ها در مخالفت با طرح گفت و گو ملی از جانب بعضی چهره های تندرو در جناح اصولگرایان عنوان کرد: پایداریها اصلا این موارد و مسائل را قبول نمی کنند و نسبت به آن زاویه دارند. افراد خیلی خاص و خیلی تند در هر دو جناح با این طرح همراهی نمی کنند.
27215