ماهان شبکه ایرانیان

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد اعلام کرد؛

آموزش، حمایت هدفمند و توسعه کیفی رسانه‌ها؛ اولویت برنامه‌های ۹۷

معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد با تاکید بر تمرکز بر محتوای رسانه‌ها در سال ۹۷، «آموزش، حمایت هدفمند و توسعه کیفی رسانه‌ها» را از مهمترین اولویت‌های این معاونت در سال آتی اعلام کرد.

آموزش، حمایت هدفمند و توسعه کیفی رسانه‌ها؛ اولویت برنامه‌های 97

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد سلطانی‌فر در نشست با دبیران مناطق 8 گانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برنامه‌های معاونت متبوعش در سال 97، تصریح کرد: نگاه واقعی ما برون سپاری و واگذاری امور رسانه‌ها به اصناف است.

وی با اشاره به اتمام انتخابات هیات مدیره خانه‌های مطبوعات در استانهای کشور، تاکید کرد: هدف ما این است که تمام امور مربوط به رسانه‌ها و خبرنگاران در استانها با محوریت خانه‌های مطبوعات انجام شود.

معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر تمرکز بر محتوای رسانه‌ها در سال 97، «آموزش، حمایت هدفمند و توسعه کیفی رسانه‌ها» را از مهمترین اولویت‌های این معاونت در سال آتی دانست و گفت: مباحث آموزشی در استان‌ها با جدیت و تقویت و توسعه دوره‌ها و با نگاه روزآمدی و کارآمدی، تداوم خواهد داشت.

وی همچنین به طرح‌های ویژه‌ای در خصوص نوسازی دکه‌های مطبوعات و ایجاد شهرهای رسانه‌ای اشاره و اظهار کرد: با توجه به ضعف در عرضه مطبوعات، این دو طرح در حال رایزنی با کارشناسان و هماهنگی با نهادهای ذیربط برای اجرا در سال آینده است.

در این نشست که با حضور دبیران مناطق 8 گانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ساختمان معاونت مطبوعاتی برگزار شد، مباحث مختلفی همچون «نظم در پرداخت یارانه‌ها، تاکید بر برگزاری جشنواره‌های استانی و پیشنهاد برگزاری رویدادی برای کانونهای تبلیغاتی، نظارت بیشتر بر دفاتر سرپرستی رسانه‌ها در استان‌ها، حمایت از راه اندازی شهرهای رسانه‌ای با هدف کیفی سازی نشریات استانی، تقویت زیرساخت‌های اجرایی در خانه‌های مطبوعات، اصلاح سازوکار توزیع آگهی‌های دولتی در استانه‌ها و برخی سازمان‌های خاص که خارج از ضوابط اقدام به توزیع آگهی می‌کنند، تسریع و تسهیل در امر صدور کارت‌های حرفه‌ای خبرنگاران، اصلاح آیین‌نامه‌های صدور مجوز دکه‌های مطبوعاتی، اختصاص اعتبارات ویژه به خانه‌های مطبوعات، مشکل سردر مغازه‌ها و اسامی بیگانه، تدوین آیین نامه تعامل دستگاه‌های مختلف با رسانه‌ها و خبرنگاران و...» مطرح شد.

در خبری دیگر از معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد سلطانی فر در دیدار با هیات رسانه‌ای کشور سوریه با اشاره به این موضوع، تصریح کرد: وزارت ارشاد و دولت بدنبال افزایش آگاهی‌های عمومی و استفاده از ظرفیت شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌های مورد قبول مردم است و در حیطه اختیارات خود موافق محدودیت و مسدودسازی نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش امنیت در سوریه و به ثمر نشستن مقاومت در این کشور، ابراز امیدواری کرد با استقرار کامل امنیت در این کشور، توسعه همکاری‌های دوجانبه و فعالیت‌های فرهنگی رسانه‌ای میان ایران و سوریه افزایش یابد.

سلطانی فر همچنین به اشتراکات دو کشور در حوزه‌های مختلف دینی، فرهنگی، اقلیمی اشاره و تاکید کرد: گسترش روابط فرهنگی و همکاری‌های رسانه‌ای به تقویت جایگاه دو کشور در منطقه و جهان کمک خواهد کرد ضمن اینکه تصویر واقعی تری از اسلام و مسلمانان را به دنیا نشان خواهد داد.

وی در همین زمینه افزود: نگاه رسانه‌ها در حوزه تامین امنیت ملی، با رای و نظر مردم یکسان است چرا که معتقدیم امنیت ملی، مقدمه پیشرفت‌های کشور در تمام زمینه‌هاست.

معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی در خصوص وضعیت رسانه‌ها، قانون مطبوعات و نظارت بر عملکرد رسانه‌ها در ایران، تصریح کرد: جز رسانه‌های تخصصی کودک و نوجوان، محدودیت خاصی برای صدور مجوز رسانه در کشور نداریم.

وی افزود: در حوزه نظارت نیز، هیاتی فراقوه‌ای کار نظارت بر رسانه‌ها را برعهده دارد که با توجه به تکلیف قانونی رسانه‌ها در قانون مطبوعات، خطوط قرمز و رعایت آن برای رسانه‌ها مشخص شده است.

سلطانی‌فر با اشاره به حضور چشمگیر بانوان در عرصه رسانه، افزود: اکنون بیش از 50 درصد تحریریه‌های رسانه‌ای در ایران را بانوان در اختیار دارند و مدیریت حدود 2 هزار رسانه نیز بر عهده زنان است.

بر اساس این گزارش، موسی عبدالنور، رئیس اتحادیه روزنامه نگاران سوریه نیز در این دیدار با تقدیر از فداکاری‌ها و همکاری‌های ایران در سوریه، گفت: با عنایت به لطف حضرت حق، مقاومت ملت و دولت سوریه و کمکهای برادران ایرانی‌مان، امیدواریم به رغم توطئه‌های گسترده امنیت کامل در سوریه برقرار شود و شاهد افزایش رفت و آمدهای رسانه‌ای و همکاری‌های دوجانبه فرهنگی باشیم.

وی از برپایی یک جشنواره رسانه‌ای در سوریه خبر داد که در صورت تفاهم، می‌تواند به صورت منطقه‌ای برگزار شود و توضیح داد: این دیدار می‌تواند مقدمه همکاری‌های آتی و استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای دو کشور در منطقه باشد.

در این نشست دو ساعته، روزنامه‌نگاران سوری نیز به طرح نظرات خود پرداختند که «افزایش همکاری‌های فرهنگی، سینمایی و رسانه‌ای، صدور مجوز به رسانه‌ها، قانون مطبوعات، نظارت بر رسانه‌ها، اطلاع رسانی در فضای مجازی، حمایت‌های اقتصادی از رسانه‌ها توسط دولت، فعالیت انجمن‌های صنفی»، از جمله مباحث و سوالات مطرح شده بود.

همچنین در پایان این نشست که با حضور 32 تن از روزنامه‌نگاران سوری از «اتحادیه روزنامه نگاران سوریه، روزنامه البعث، روزنامه الثوره، روزنامه تشرین، روزنامه العروبه حمص، روزنامه الوحده، روزنامه المسیره، خبرگزاری سانا، خبرگزاری الوحده» برگزار شد، لوح رسمی روزنامه‌نگاران اتحادیه روزنامه‌نگاران سوریه به محمد سلطانی‌فر اهدا شد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان