ماهان شبکه ایرانیان

استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار

استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار مواد لازم : برای ۴ نفر -*-گوشت گاو (گوساله) ۴ تکه، هر کدام ۱۸۰ گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده))-*-دانه فلفل (مخلوط (فلفل سیاه، سبز، قرمز)) ۱/۴ فنجان-*-روغن گیاهی (با طعم ملایم

آشپزی

استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار

مواد لازم : برای 4 نفر


-*-گوشت گاو (گوساله) 4 تکه، هر کدام 180 گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده))


-*-دانه فلفل (مخلوط (فلفل سیاه، سبز، قرمز)) 1/4 فنجان


-*-روغن گیاهی (با طعم ملایم. مانند طعم بادام) 2 قاشق سوپخوری


-*-خامه (پر چرب) 1 فنجان


-*-آب (داغ) 1 فنجان


-*-سس دمی گلیس 3 قاشق سوپخوری


-*-کره بدون نمک 1 قاشق سوپخوری


-*-دانه فلفل (جهت تزئین) 1/4 فنجان

-*-سس دمی گلیس (نوعی سس قهوه ای فرانسوی، مخلوطی از سس قرمز و سس ورستر شایر)

طرز تهیه :


1. با استفاده از یک وردنه، 1/4 فنجان دانه ی فلفل را لای یک دستمال تا شده له بکوبید.
2. چربی اضافی را از استیک ها جدا کنید. با نمک و دانه های فلفل کوبیده شده مزه دار کنید.

3. یک ماهیتابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید. داخل آن روغن بریزید و روی شعله ی زیاد هر طرف استیک ها را به مدت 4 دقیقه بپزید تا به حالت نسبتاً نیم پخته دربیایند.
4. چربی را از ماهیتابه بیرون بریزید.

5. سس دمی گلیس و آب داغ را اضافه کنید. هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
6. خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس آنقدر غلیظ شود که از پشت قاشق نریزد.

7. کره را بریزید و هم بزنید. طبق ذائقه با نمک مزه دار کنید.

هنگام سرو:


روی هر ظرف گرم شده یک تکه استیک از وسط برش خورده قرار دهید. سس را با ملاقه روی استیک ها بریزید و دانه های فلفل خیس خورده را یکدست روی تمام قسمت ها پخش کنید.

نکته:
استیک برش نیویورکی بین استیک های پرچربی مانند استیک گوشت دنده و استیک های خیلی نازک مانند استیک سیرلیون (راسته) یا استیک فیله، غذای متعادل تری است. رگه های چربی در آن به مقدار بسیار مناسبی وجود دارد و این استیک برای گریل کردن عالی است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان