به گزارش ایسنا، این شماره از ماهنامه با یادداشت سردبیر با عنوان «جایگاهی که فرو ریخت، حرمتی که دیگر نیست» درباره مطبوعات شروع میشود. «کتاب، واژه گمشده در ذهن کودکان رنج» درباره وضعیت تحصیل کودکان کار و «آسمان خانهام ابری است» درباره وضعیت خانه نیما یوشیج گزارشهای این مجله هستند.
پرونده نخست این شماره با عنوان «ما هول، ما نگاه و اینک هیچ!» (نگاهی به افراط در استفاده از نظریات متفکران غرب) با این مطالب همراه است: نگاهی به کتاب «شعارنویسی بر دیوار کاغذی» امیر احمدی آریان، گفتوگو با احمد آرام، گفتوگو با ناصر فکوهی، و گفتوگو با محمود حسینیزاد.
«ترازوی قدرت را مساوی کنید» (زنان و سونامی اعتراض علیه توسعه مردسالاری) نیز مقاله این شماره از مجله است.
همچنین در بخش حوالی صحنه گفتوگویی با صدرالدین زاهد - کارگردان و بازیگر تئاتر - منتتشر شده و در ادامه «از برشت تا شلیته اقدسالسلطنه» درباره رواج زنپوشی روی صحنه تئاتر.
«روایتی از دیروز» هم نگاهی کوتاه به مطبوعات گذشته است.
در پرونده دوم با عنوان «ادبیات کودک بنیانساز فردا» است این مطالب درج شده است: «ادبیات کودک در تله ناشران رانتی»، «دقه» نه، «دقیقه» و گفتوگو با رضا کاشفی خوانساری.
همچنین شعرهایی از نیما یوشیج، مهدی اخوان لنگرودی، اسماعیل شاهرودی، کارل کرور با ترجمه رضا سیدحسینی و هوشنگ طاهری و ... و داستانهای «همزاد آینه» از جمال میرصادقی، «پسری که دروغ میگفت تا کتاب بخواند» از ارنست کلائس با ترجمه کیکاووس جهانداری و... در دو بخش شعر و داستان منتشر شده است.
نگاهی به کتاب «آلمان نازی گناهکار ابدی»، گفتوگو با نسیم وهابی به بهانه انتشار کتاب «خاطرات یک دروغگو» و «موسیقی؛ روایت تاریخی و هویت ملی» دیگر مطالب این نشریه هستند.
شماره 128 ماهنامه فرهنگی، اجتماعی «آزما» با صاحبامتیازی و مدیرمسئولی ندا عابد و سردبیری هوشنگ اعلم با قیمت 6000 تومان منتشر شده است.