یکی از عمده مشکلاتی که به چیپست های موبایل مبتنی بر معماری 10 نانومتری نسبت داده می شود، دشواری فرآیند تولید و احتمال کمبود مقدار مورد نیاز برای دیوایس های پیش رو است.
طی ماه های اخیر بارها شنیده ایم یکی از دلایل تاخیر غیرمتعارف عرضه گلکسی اس 8 به عنوان یکی از نخستین موبایل های مجهز به اسنپدراگون 835 به همین سبب اتفاق افتاده است و تاریخ عرضه اکسپریا XZ Premium نیز احتمالاً زودتر از خرداد ماه نخواهد بود.
از طرفی گفته می شود محصولاتی که از چیپست مدیاتک هلیو X30 بهره می برند نیز احتمالاً از نیمه دوم سال 2017 میلادی به بعد روانه بازار خواهند شد.
با همه این تفاسیر یکی از منابع نزدیک به کمپانی تایوانی بر این باور است که «با وجود گزارش های مبنی بر ارائه ناکافی چیپ های 10 نانومتری، کوالکام تمام نیازهای توسعه دهندگان تلفن های هوشمند برای اسنپدراگون 835 را تامین خواهد کرد و این امر از نیمه فروردین ماه با رشد شگفت انگیزی همراه خواهد بود».
در همین حین به نظر می رسد کوالکام با پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری از پلتفرم اسنپدراگون 835 می تواند به خوبی از درخواست های اضافی نیز استقبال نماید.
اکوسیستم اسنپدراگون 835 از جهات مختلفی مانند انعطاف پذیری، پشتیبانی نرم افزاری و گستره اقتصادی، چیپست هلیو X30 را جا می گذارد. تردیدی وجود ندارد که این SoC نیرومند بر اغلب تلفن های هوشمند بازار در سال 2017 مسلط خواهد شد.
خبرهای بیشتر در رابطه با اسنپدراگون