صبح یک روز گرم تابستان به قصد بازدید از مجتمع فرهنگی و توانبخشی بقیه الله الاعظم(عج) از خیابان های مختلف گذر میکنیم تا به کوی روشن در زعفرانیه تهران میرسیم که در انتهای آن تابلویی قرار دارد و ما را به سمت آسایشگاه جانبازان بقیه الله که اکنون آخرین روزهای مراحل تکوین خود را به سمت تبدیل شدن به مرکزی مجهز و پیشرفته برای یادگاران روزهای آتش و خون می پیماید راهنمایی میکند.
وارد محوطه میشویم، اثری از بنای قبلی این ساختمان که قدمت آن به سال 1340 میرسید نیست و به جای آن بناهای جدیدی ساخته شده است که هیچ شباهتی به فضای گذشته این آسایشگاه که سالها پذیرای جانبازان قطع نخاعی جنگ تحمیلی بود ندارد.
در گروهی که برای بازدید از این پروژه بزرگ آمدهاند چهرههای آشنایی حضور دارند از جمله منصور میرمرادی مدیرکل توسعه بنیاد و نادر نصیری، مدیرکل بنیاد شهید تهران بزرگ، فرصت را مغتنم شمردیم و درباره وضعیت پروژه با مدیر کل بنیاد تهران به گفتوگو نشستیم.
به گزارش ایسنا،نصیری درباره ساخت این پروژه میگوید: ساخت این مجمتع به جای ساختمان قبلی آن که حدود 57 سال قدمت داشت، از سال 1391 در زمینی به مساحت 33 هزار متر مربع و با زیر بنای 27 هزار مترمربع در قالب چهار ساختمان اصلی آغاز شده و تا امروز بخشهای زیادی از آن به بهره برداری رسیده است.
وی افزود: ساختمان شماره یک این مجتمع در چهار طبقه به مساحت 5075 متر مربع شامل کلینیکهای تخصصی از جمله مشاوره، ارتز و پروتز، فیزیوتراپی، هیدروتراپی است و نمازخانه، استخر پارکینگ، تاسیسات، رستوران و آشپزخانه در ساختمان شماره دو با مساحتی نزدیک به 14 هزار و 320 متر قرار دارد.
نصیری ساخت سالنهای ورزشی چند منظوره، تیراندازی و بدنسازی در بلوک 4 این پروژه را طرحی بسیار مناسب برای جانبازان دانست و اظهار کرد: ایجاد فضای مناسب برای فعالیتهاهی ورزشی و فرهنگی جانبازان با توجه به محدودیتهای جسمانی این عزیزان، کار بسیار مهمی است که بخش بزرگی از این فضای ورزشی در زمینی به مساحت پنج هزار و 645 متر مربع، در ساختمان شماره 4 تعبیه شده است.
مدیرکل بنیاد شهید تهران با تاکید بر اینکه هدف اصلی طراحی و ساخت این پروژه ارائه خدمت به جانبازان و ایثارگران است اظهار کرد: کار ساخت بیش از 80 درصد این مجتمع به اتمام رسیده است و امیدواریم با رفع موانع اعتباری در ساخت 10 درصد باقیمانده تسریع شود.