ماهان شبکه ایرانیان

استاد دانشگاه تهران در گفت وگو با ایرنا:

چین و هند، آمریکا را در تهدید علیه ایران همراهی نمی کنند

چین و هند، آمریکا را در تهدید علیه ایران همراهی نمی کنند
به گزارش ایرنا ، وی افزود : چنین بنظر می رسد که این دو کشور خرید نفت خام خود از ایران را افزایش دهند البته ژاپن و کره جنوبی ممکن است برغم نگرانی از افزایش قیمت در بازار به کاهش واردات نفت از تهران ناگزیر شوند.
ترامپ در 8 می گذشته (18 اردیبهشت) از برجام خارج شد و درصدد گسترش تحریم ها علیه ایران در ماه نوامبر آینده ( آبان ) است.
وزارت امور خارجه آمریکا در اواخر ماه ژوئن( تیرماه) ،اعلام کرد که درصدد تحریم و جلوگیری از صادارت نفت ایران است اما در پی آن ، افزایش قیمت و اینکه عربستان سعودی و روسیه نیز نمی توانند صادرات ایران را در بازار جبران کنند، واشنگتن مجبور به عقب نشینی در مواضع خود شده است.
اسکریبانو نوشت : «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا پیشتر اعلام کرد که برخی از متحدان از کاهش واردات نفت ایران معاف هستند اما این معافیت ها ، مشروط و موقت خواهند بود.
وی افزود: جنگ لفظی بین ترامپ و روحانی رییسان جمهوری آمریکا و ایران بلافاصله در بازار انرژی تاثیر گذاشت و قیمت هر بشکه نفت در روز دوشنبه 23 ژوئیه (اول مرداد) افزایش یافت.
اما نکته مهم ، امید ایران به اروپا است و تهران اصرار دارد که برای ماندن در برجام و جبران تاثیر تحریم های آمریکا ، اتحادیه اروپا یک بسته اقتصادی ارایه دهد که شامل تضمین معاملات بانکی‌ و واردات نفت‌ است.
اتحادیه اروپا نیز در حمایت و حفظ برجام قاطع بوده و حتی پیشنهاد استفاده از یک سپر ضد تحریمی برای حمایت قانونی از شرکت های اروپایی در مقابل تحریم های آمریکایی را ارایه داده است البته اجرای آن و ایستادگی در برابر واشنگتن آسان نیست.
اسکریبانو در پایان گفت: همچنین اتحادیه اروپا می‌ تواند مساله تحریم های جدید علیه ایران را از طریق شورای امنیت سازمان ملل پیگیری کند.
شبس**اروپام *5*491** 1917
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان