محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی، سیدمصطفی میرسلیم رئیس شورای مرکزی حزب موتلفه و اسدالله بادامچیان نایب رئیس شورای مرکزی در نشستی به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار حضور یافتند.
محمدنبی حبیبی در این مراسم گفت: در حزب موتلفه یک اعتقاد راسخ درباره تعمیق و توسعه تحزب در کشور وجود دارد. ما معتقدیم که یکی از لوازم مهم تحقق جمهوریت نظام توسعه و تحقق تحزب است. در شرایط فعلی آنچه برای نهادینه شدن تحزب نیاز است برآورده نشده است. برآورده شدن این نیاز هم برعهده ما و هم برعهده شما اصحاب رسانه است که تمام تلاشمان را به کار ببریم.
حبیبی با اشاره به برگزاری انتخابات در کشور گفت: فعالیتهای انتخاباتی چه در ریاست جمهوری و چه در شوراها و قوه مقننه رقابت بین اشخاص و الفاظ است در حالی که این رقابت باید یک تغییر ماهیت بدهد و ما تغییر مطلوب را به جای رقابت در بین اشخاص و الفاظ رقابت در برنامهها و مدیرانی که میخواهند آن را اجرا کنند میدانیم.
دبیرکل حزب موتلفه تاکید کرد: چنین هدفی کار حزب است و هیچکس به تنهایی توان نهادینه کردن آن را ندارد. انتخابات بهگونهای که امروزه برگزار میشود هیچ ضمانتی به وعدههایی که داده شده ندارد و اگر وعدههایی که گفته شده تحقق پیدا نکرد کسی پاسخگو نخواهد بود اما اگر حزب نهادینه شود احزاب پاسخگو هستند اگر حزبی برنده اکثریت باشد ولو برای تداوم حیات خود باید برای تحقق آن وعدهها تمام تلاش خود را به کار بگیرد.
این فعال سیاسی با اشاره به مسائل داخلی کشور خاطرنشان کرد: بنده و حزب موتلفه اسلامی معتقدیم که باید از کیان دولت در هر صورت حمایت کرد. یعنی از رئیسجمهوری که با رای اکثریت انتخاب شده و با تنفیذ رهبری مشروعیت یافته است. این رئیسجمهور و دولت باید دارای پشتیبانی اصولی مردم و احزاب باشد در نتیجه ما چوب لای چرخ دولت گذاشتن را کاری سخیف میدانیم.
وی با بیان این پرسش که آیا ضرورت پشتیبانی اصولی این است که سوءمدیریتها چشمپوشی شود، گفت: چنین چیزی مدنظر نیست. ما با صراحت میگوییم که گرچه بنایمان بر این است که باید از دولت پشتیبانی شود اما تیم اقتصادی دولت را ناموفق میدانیم که این نابسامانیهای اقتصادی هم به نظام اقتصادی و بخش بیشتری از آن به مجریان این نظام اقتصادی برمیگردد.
ما معتقد به تغییر قابل توجه در تیم اقتصادی دولت هستیم و حال اینکه این تیم موفق نبوده و در مملکت هم قحطالرجال نیست. باید به رئیسجمهور کمک کرد که این مشکلات حل شود.
حبیبی با اشاره به پیشنهاد ترامپ مبنی بر مذاکره بیقید و شرط با ایران گفت: آقای ترامپ چند هفته پیش از این گفته بود اینقدر باید به ایران فشار بیاوریم که پای میز مذاکره بیایند. آنها اگر دروغ نمیگویند که بدون قید و شرط میخواهند مذاکره کنند مدعای آنها درباره مذاکره هیچ تغییری نکرده است. آنها میخواهند اقتدار منطقهای و دفاعی ما و بسیاری از اجازههایی که ما به عنوان معاهدات بینالمللی پایبندیم از دست برود. در کدام معاهده بینالمللی گفته شده که ما حق استفاده از دانش صلحآمیز هستهای را نداریم.
حبیبی گفت: آمریکا چند بار باید ثابت کند که دشمن ملت ماست و چقدر باید معطل شویم که این سابقه 40 سالهای که آمریکا علیه ما از قبل از انقلاب داشته به ذهنها نفوذ دهیم.ترامپ به صورت یکجانبه از برجام خارج شد و حال باید اعلام کند که اشتباه کرده است؛ هرچند که این برجام همهاش به نفع ما نبوده است و برد برد نبوده. هم گل زدهایم و هم گل خوردهایم. ترامپ برای اینکه اثبات کند باید بگوید که ما برجام را قبول داریم و اگر این تغییر مشی را ندهد به هیچوجه قبول نخواهیم داشت و فایدهای برای ملت ایران ندارد.
اثر اقدامات روانی آمریکا طراحی همچون آتش توپخانه قبل از حمله است
سید مصطفی میرسلیم در مراسم گرامیداشت روز خبرنگار با بیان اینکه خبرنگاری شغلی خطیر و سخت محسوب میشود، گفت: نظام ما از سال 1392 پیشبینی بدسگالی و بدعهدی آمریکا را کرده بود و در نتیجه سیاستهای اقتصاد مقاومتی را تدوین و ابلاغ کرد.
وی با بیان اینکه اولین تحریمها به سال 85 بازمیگشت، اظهار داشت: از آن تاریخ این تحریمها تغییر چندانی پیدا نکرد، اگرچه در نهایت منتهی به برجام شد اما تحریمهای جدید وارد صحنه شد و رییسجمهور جدید آمریکا هم روی کار آمد.مهمترین رفتارهایی که ما شاهد آن بودیم، کنارهگیری یکطرفه و قلدرمآبانه آمریکا از برجام بود که تحریمهای همهجانبه اقتصادی و تحریمهایی که علیه ایران مطرح شد. همزمان با آن ستاد ویژهای در خزانهداری آمریکا تشکیل دادند و در آن ستاد از تمام ابزارهایی که در طول 12 سال گذشته استفاده کرده بودند و کارآیی آن ثابت شده بود برای اثربخشی تحریمهای جدید مجددا استفاده کردند.
میرسلیم ادامه داد: در نتیجه برخی از اقداماتشان خیلی سریعتر به نتیجه میرسد برخی از این اقدامات علنی و برای همه روشن است اما یک پشتیبانی ویژه هم دارد که تحت عنوان پشتیبانی عملی و روانی از آن یاد میشود که شکل آن مرموز است و صحنه عملکرد آن به ویژه در فضای مجازی وجود دارد. اثر این اقدامات روانی که از طرف آمریکا طراحی شده است اثر آتش توپخانه قبل از حمله است که شامل مجموعهای از تهدیدات و شایعهپراکنیها و تطمیعها میشود.
وی با بیان اینکه این شگردها قبل از این هم توسط آنها صورت میگرفت، تصریح کرد: این شگردها امروز دقیقتر انجام میدهد و توقع ما در حزب موتلفه از جامعه خبرنگاری این است که از این شگردها غفلت نشود و نسبت به این شگردها انفعال نداشته باشیم و در جهت خنثی کردن آنها هوشیارانه و با دقت دست به عمل بزنیم که آن عمل موثر به تقویت روحیه عمومی مردم خواهد شد چیزی که امروز متزلزل شده است. انسجام میهنی و جلوگیری از تضعیف اتحاد ملت و جلوگیری از بروز اختلافات داخلی یعنی آن اقتدار مردمی که دارای سابقه 40 ساله است، ضایع نشود.
میرسلیم ترفندهای بکار گرفته شده از سوی دشمنان ایران را ترساندن مردم با تهدیدهای تحریم اقتصادی، تبلیغ کردن درباره آثار سوء تهدیدهای جدید برای تضعیف روحیه عمومی، شایعه کردن شرایط جنگ به گونهای که اغلب مردم صحبت از جنگ کنند، سست کردن اعتماد مردم به نظام با بدنام کردن مسوولان سه قوه، مایوس کردن مردم از خود و دستاوردهای پس از انقلاب، مطرح کردن دروغین باز بودن باب مذاکره بیقید و شرط با هدف تطمیع برای کسانی که گرایش سازش داشته باشند و ایجاد اختلافات داخلی و متلزلزل کردن حاکمیت به مفهوم اتفاق مردم و حکومت نام برد و خاطرنشان کرد: امیدوارم این توقع ما نابجا نبوده باشد و به خوبی از پس آن برآیید و این مرحله تا آخر امسال به طول خواهد کشید با قوت هوشیاری بتوانیم سپری کنیم.
214214