به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، رمضانعلی صادقزاده، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک ، با اشاره به تعامل میان سازمانها در تجمیع اطلاعات تجاری در سامانه جامع تجارت، گفت: تعاملات میان سیستم بانکی و دو وزارتخانه صنعت و اقتصاد مطلوب است.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک در ادامه با اشاره به مسائلی مانند انحصارطلبی گمرک در به اشتراک گذاشتن اطلاعات خود در سامانه جامع تجارت گفت: گمرک با مشکلات فنی و کارشناسی، از تعاملات تجاری با این سامانه عقب مانده است که با امضای تفاهمنامه میان وزارت صنعت ، وزارت اقتصاد و سیستم یکپارچه بانکی، این مشکلات رفع خواهد شد.
صدور بیش از 40 هزار گواهی اعتماد
صادقزاده در ادامه با اشاره به راهاندازی سامانه نماد اعتماد الکترونیکی کسب و کار، تشریح کرد: تاکنون بیش از 40 هزار گواهی اعتماد صادر شده و در بخش سامانه جامع تجارت نیز هم اکنون با 4 زیر سامانه شامل«انبارها،شناسه کالا،تجارت داخلی و خارجی» در حال فعالیت است.
وی با اشاره به فعال شدن شناسه کالا برای برخی اجناس گفت: در حال حاضر حوزه دخانیات و تلفن همراه مجهز به شناسه کالا و کدرهگیری شدهاند که در ماههای آتی نیز تعداد این کالا افزوده خواهد شد.
صادقزاده، همچنین با اشاره به ماموریتهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک ، اظهارداشت: با توجه به وضع موجود کسب و کارهای صنایع، این مرکز به عنوان مرکز اصلی صدور گواهی امضا و ارائه مجوز به مراکز میانی(بخش خصوصی و دولتی) جهت تبدیل معاملات کاغذی به سامانههای دیجیتالی محسوب میشود.
130 هزار میلیارد ریال معامله در سامانه تدارک دولتی ثبت شده است
صادقزاده همچنین با تشریح عملکرد سامانه تدارکات دولتی بیان کرد: این سامانه بر اساس ماده 9 قانون برنامه ششم و ماده 5 قانون احکام اداری راهاندازی شد که بر همین اساس کلیه نهادهای اجرایی کشور موطف به ثبت معاملات بالای 2.5 میلیون تومانی خود در این سامانه هستند.
وی در پایان ضمن ابراز خرسندی از عضویت 4 هزار دستگاه اجرایی در این سامانه افزود: در حال حاضر 130 هزار میلیارد ریال ثبت معامله در سامانه صورت گرفته است.