به گزارش ایسنا، امیرعباس آسمند افزود: امسال تولید و چاپ 33 عنوان کتاب در قالبهای شعر، پژوهش، نمایشنامه، فیلمنامه و زندگینامه و خاطرات شهدا در دستور کار ادارهکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد که از این تعداد، سه مورد کتب صوتی هستند .
وی با بیان اینکه زنان کهگیلویه و بویراحمد در هشت سال دفاع مقدس همچون مردان، مردانه ایستادند و نسل انقلابی را تربیت کردند، اظهارکرد: این استان سه بانوی شهیده دارد که برگی زرین برای بانوان این دیار محسوب میشود. کتاب صوتی برگرفته از زندگینامه این زنان شهیده در واحد بانوان این ادارهکل تولید و در اختیار علاقهمندان به فرهنگ ایثار و شهادت قرار میگیرد. سال گذشته نیز کتابهای صوتی «رؤیای کودکانه» با موضوع شعر کودک و «دری به کوچه آیینه» با موضوع شعر بزرگسال توسط واحد ادبیات این ادارهکل تولید شد .
وی با اشاره به اینکه اسناد و مدارک باقیمانده از دفاع مقدس پایه و اساس دانشنامه استانی جنگ هستند و باید هرچه سریعتر جمعآوری شوند، ادامه داد: براساس برنامهریزیهای انجام شده پیشبینی میشود که دانشنامه استانی دوران دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد در سال 98 تدوین شود .
آسمند با بیان اینکه دانشگاه یاسوج بهعنوان دانشگاه تدوینکننده دانشنامه استانی دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شده است، اظهار کرد: پس از محتواسازی و جمعآوری اسناد شهدا، پرونده علمی تشکیل و در اختیار دانشگاه یاسوج قرار داده میشود تا بر اساس اسناد ارائه شده مقالات علمی در موضوعات مداخل نوشته شود و در نهایت بتوانند دانشنامه دوران دفاع مقدس استان را تدوین کنند .
آسمند از احداث مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان در زمینی به مساحت 13 هزار مترمربع خبر داد و بیان کرد: احداث این مرکز با هدف ترویج فرهنگ غنی و ارزشمند ایثار و شهادت و تقویت روحیه ولایتپذیری مردم استان و نشان دادن نقش و عملکرد استان در دوران دفاع مقدس ضروری است.