ماهان شبکه ایرانیان

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس مطرح کرد

اراده‌ قوی برای برقراری صلح در جهان وجود ندارد

مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گفت: صلح تنها یک واژه صرف نیست بلکه مفهومی بسیار ارزشمند، گرانقدر و فراتر از یک واژه است که البته اراده قوی برای برقراری صلح وجود ندارد.

اراده‌ قوی برای برقراری صلح در جهان وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه دفاع مقدس، مدیرعامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در پنل دوم این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعین حرم و حادثه تروریستی اخیر در اهواز اظهار کرد: دشمن در دوران دفاع مقدس به دنبال تحمیل صلح خود خواسته از طریق تحمیل جنگ 8 ساله به جمهوری اسلامی ایران بود اما با رشادت رزمندگان و درایت امام خمینی (ره) حتی ذره ای نیز از خاک کشور به دست دشمنان نیفتاد.

وی افزود: 70 درصد مفاهیم مشترک ادبیات جهان به نوعی با مفهوم صلح درآمیخته است و بیش از 36 سال است که سازمان ملل متحد با اختصاص روز 21 سپتامبر به نام صلح سعی در بیان اهمیت این پدیده در جهان دارد، اما درست همین زمان اوج شدت جنگ‌ها را نیز در دنیا شاهد هستیم و مشخص است که اراده‌ای قوی برای برقراری صلح وجود ندارد.

جعفری با ارائه آمارهایی ادامه داد: شمار بی خانمان‌های دنیا در پایان سال 2016 به بیش از 5/65 میلیون نفر رسیده که نشانگر روند در حال افزایش این جمعیت است. همچنین مطابق آمارهای منتشر شده از طرف بنیاد «کودکان را نجات دهیم» شمار کودکان در حال زندگی در مناطقی که در آنها جنگ در جریان است 75 درصد افزایش داشته که بیش از 30 درصد این کودکان نیز در منطقه خاورمیانه و کشورهای مسلمان زندگی می‌کنند.

جعفری تصریح کرد: به طور کلی صلح در 3 وضعیت مطرح می شود: 1- توازن قدرت: در این حالت صلح پایدار نخواهد بود که مثال آن پاره کردن قرارداد 1975 الجزایر به دست صدام به دنبال به هم خوردن توازن در منطقه در سال 1359 بود. 2- سود و منفعت: در این حالت صلح دستاویزی است برای کسب منفعت قدرتها و طبیعتا در چنین حالتی نیز صلح پایدار نخواهد بود. مثال بارز آن نقض برجام و خروج آمریکا از پیمان منع گسترش گازهای گلخانه ای دنیاست که چون آنها را در تضاد با منافع خود می دید آنها را زیر پا گذاشت. 3- باور و اعتقاد: تنها در حالتی صلح پایدار برقرار می شود که صلح در باورهای دینی، اعتقادی و ایدئولوژیکی ملتها ریشه داشته باشد؛ همانند مبانی اعتقادی دین اسلام و جمهوری اسلامی ایران.

در پایان جعفری ضمن تقدیر از مجمع جهانی صلح اسلامی به خاطر تولید و نشر ادبیات صلح طلبی ایران اظهار امیدواری نمود که نشست عمومی این مجمع در اسفندماه سال جاری با شکوه هر چه تمام برگزار شود و دستاوردهای مثبتی را در عرصه های ملی و بین المللی برای کشور به همراه داشته باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی