ماهان شبکه ایرانیان

آدیداس کفش Futurecraft ۴D را معرفی کرد؛‌ محصول دیگری با پرینت سه بعدی

آدیداس به تازگی از کفش Futurecraft ۴D پرده برداشته است، محصولی که در ساختش از پرینترهای سه بعدی کمک گرفته شده و البته به شکل قابل توجهی نسبت به مدل های مشابه پیشتر ساخته شده بهبود یافته است.

آدیداس کفش Futurecraft 4D را معرفی کرد؛‌ محصول دیگری با پرینت سه بعدی

آدیداس به تازگی از کفش Futurecraft 4D پرده برداشته است، محصولی که در ساختش از پرینترهای سه بعدی کمک گرفته شده و البته به شکل قابل توجهی نسبت به مدل های مشابه پیشتر ساخته شده بهبود یافته است.

شرکت سازنده محصول جدید را طوری طراحی کرده که تولید انبوه آن ساده تر باشد، بر همین اساس انتظار می رود تا پاییز امسال 5000 جفت از آنها را به فروش برساند و آمار فروش محصول تا پایان سال 2018 به 100 هزار جفت برسد.

هرچند هنوز قیمت محصول تازه مشخص نیست، اما با توجه به برچسب 333 دلاری نسل پیش، نباید توقع قیمت چندان اقتصادی را داشته باشید.

شرکت آلمانی کفش جدید را در همکاری با Carbon طراحی کرده که در سیلیکون ولی روی پرینت سه بعدی کار می کند. این استارتاپ در حقیقت به دنبال روش هایی است که تولید انبوده محصولات تجاری با پرینترهای سه بعدی را ممکن کند و با این ایده به راحتی موفق شد 200 میلیون دلار سرمایه ی مورد نیاز خود را جمع آوری نماید.

استارتاپ آمریکایی برای این منظور روشی به نام Digital Light Synthesis را مورد استفاده قرار می دهد که پرینت کردن اشیای سه بعدی را نسبت به راه های مرسوم فعلی 10 درصد سریع تر می کند.

اگر طرز کار پرینترهای سه بعدی را دیده باشید، شی به شکل لایه لایه از بالا به پایین چاپ می شود، اما Carbon این کار را به شکل یک روند پیوسته و بدون انقطاع و از پایین به بالا انجام می دهد.

تفاوت دیگر هم در این است که در چاپ محصول به جای مواد مورد استفاده در پرینترهای معمولی از رزین مایع استفاده می شود و بر همین اساس محصول نهایی می تواند به مراتب انعطاف پذیر و نرم تر باشد.

ضمناً نام این روش سنتز با نور دیجیتالی معنا می دهد، به این دلیل که رزین با تابیده شدن نور دیجیتالی از پایین سفت می شود و شئ مورد نظر را شکل می دهد.

نکته ی جالب اینکه در این روش شئ در حال چاپ هرگز سطح پرینتر را لمس نمی کند و به آن نمی چسبد، چرا که عمل پرینت از طریق تاباندن نور انجام می شود و همواره لایه ی نازکی از هوا بین دستگاه و جسم در حال چاپ وجود دارد.

این روش به تولید کنندگان امکان می دهد ایده هایی که با استفاده از مواد اولیه پیشین امکان پذیر نبود را به راحتی پیاده سازی و روانه ی بازار نمایند، یعنی درست همان کاری که آدیداس می خواهد در همکاری با شرکت کربن محقق کند.

در پایان از شما دعوت می کنیم ویدیوی رسمی معرفی این کفش آینده نگرانه مشاهده فرمایید. البته توجه داشته باشید که فقط بخش زیرین این کفش با پرینتر سه بعدی ساخته شده است، اما پیچیدگی فرم همین بخش به خوبی نشان می دهد پرینت سه بعدی از نظر طراحی محصول نسبت به دستگاه های سنتی چه برتری هایی دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان