هواوی میت 20 پرو یکی از قوی ترین پرچمدارهای امسال است که از چیپست منحصر به فرد، باتری قوی و دوربین سه گانه متمایز بهره می برد.
مزیت اصلی سری میت 20 چیپست 7 نانومتری کایرین 980 است و این در حالی است که دیگر پرچمداران دنیای اندروید در بهترین حالت از تراشه 10 نانومتری اسنپدراگون 845 بهره می برند که از نظر سرعت و مصرف انرژی روی کاغذ ضعیف تر است.
کایرین 980 با پیکربندی منحصر به فرد خود به گونه ای تنظیم شده که مصرف انرژی را در حالت بهینه حفظ کند. بدین منظور دو هسته کورتکس A76 آن از حداکثر کلاک 2.6 گیگاهرتز، دو هسته A76 دیگر از حداکثر کلاک 1.92 گیگاهرتز و چهار هسته کورتکس A55 آن با بیشینه کلاک 1.8 گیگاهرتز کار می کنند.
از دیگر مشخصات میت 20 پرو باید به رم 6 گیگابایتی و حافظه داخلی 128 گیگابایتی اشاره کرد که با پرچمدارهای دیگر چندان تفاوتی ندارد. با توجه به این نکات میت 20 پرو جایگاه خوبی را در بنچمارک ها برای خود دست و پا کرده که در ادامه به آن اشاره شده است.
گیک بنچ 4
در بخش اول این تست کارایی پردازنده میت 20 پرو در حالت تک هسته ای تست شده که نسبت به همه موبایل های اندرویدی به جز گلکسی نوت 9 بهتر بوده است.
در بخش دوم قدرت این دستگاه در حالت چند هسته ای به آزمایش گذاشته شده و همانطور که می بینید عملکرد آن به جز آیفون های جدید از دیگر رقبا مطلوب تر است.
آنتوتو
این بنچمارک گجت ها را به صورتی پیچیده و یکپارچه تست کرده و جنبه های مختلفی نظیر کارایی پردازنده، پردازشگر گرافیکی و غیره را در یک عدد واحد به نمایش می گذارد.
میت 20 پرو در بنچمارک آنتوتو بالاتر از تمامی دیوایس های اندرویدی قرار گرفته با این حال هنوز تا رسیدن به آیفون SX MAX که از تراشه 7 نانومتری بهره می برد، فاصله قابل توجهی دارد.
GFXBench
در نهایت نوبت به بنچمارک GFXBench می رسد که توان گرافیکی چیپ Mali G76 کایرین را مشخص می کند.
پردازشگر گرافیکی نسبت به مدل قبل بهبود زیادی را تجربه کرده اما بر خلاف انتظار آیفون XS، آیفون X و گلکسی نوت 9 عملکردی بهتر از Mali G76 را به نمایش گذاشته اند.
تماشا کنید: نگاه نزدیک به میت 20 و میت 20 پرو