ماهان شبکه ایرانیان

در دانشگاه "جان هاپکینز" صورت گرفت

شناسایی یک سیگنال مغزی که در انتخاب غذا موثر است

پژوهشگران آمریکایی موفق شدند یک سیگنال مغزی را شناسایی کنند که نقش مهمی در انتخاب غذا دارد.

شناسایی یک سیگنال مغزی که در انتخاب غذا موثر است

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، دانشمندان دریافته‌اند که یک سیگنال مغزی می‌تواند به تصمیم‌گیری در مورد انتخاب غذا کمک کند.

به گفته این پژوهشگران که روی موش‌ها آزمایش می‌کنند، ناحیه‌ای از مغز، نقش مهمی در انتخاب نوع و مقدار غذا دارد. این ناحیه موسوم به "ونترال پالیدوم"(ventral pallidum)، ساختاری در قسمت "عقده‌های قاعده‌ای"(Basal ganglia) مغز است که در پیشرفت درمان و تشویق به انتخاب غذای سالم تاثیر دارد.

متخصصان علوم اعصاب "دانشگاه جان هاپکینز"(Johns Hopkins University) آمریکا تصمیم گرفتند نحوه تصمیم‌گیری مغز در مورد نوع و مقدار غذا را بررسی کنند.

"دیوید اوتنهیمر"(David Ottenheimer)، نویسنده ارشد این پژوهش گفت: ما دریافتیم که ناحیه‌ای از مغز می‌تواند درک ما در مورد غذا را با روش قابل‌توجهی منعکس کند. این سطح از فعالیت مغزی، بسیار بیشتر از انتظارات کنونی ما بود.

پژوهشگران، به موش‌ها و نوشیدنی شیرین متفاوت دادند که یکی از آنها حاوی ساکارز و دیگری حاوی مالتودکسترین بود. موش‌ها، نوشیدنی حاوی ساکاروز را ترجیح دادند و آن را زودتر مصرف کردند. پژوهشگران برای چند روز به موش‌ها نوشیدنی دادند و از فعالیت مغز آنها نقشه‌برداری کردند.

این پژوهش، نورون‌هایی را نشان داد که هیجان را برای نوشیدنی حاوی ساکاروز و ناامیدی را برای نوشیدنی حاوی مالتودکسترین ثبت می‌کنند و آنها را به ناحیه ونترال پالیدوم در مغز موش‌ها انتقال می‌دهند.

نتایج پژوهش نشان می‌دهد که این ناحیه از مغز می‌تواند تصمیم‌هایی مرتبط با محتوا بگیرد و بهترین گزینه را برای انتخاب غذا ارائه دهد.

 اوتنهیمر افزود: داده‌های این پژوهش نشان می‌دهند که بررسی بیشتر ناحیه ونترال پالیدوم، برای درک نحوه تصمیم‌گیری در مورد غذا مهم است. این ناحیه از مغز می‌تواند دلیل هیجان‌انگیز بودن و ناامیدکننده بودن غذاها را مشخص کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان