به گزارش ایسنا، فریبا نظری پورکیایی در ششمین کارگروه امور بانوان و خانواده استان مرکزی با اشاره به برخاستن یک چهارم مشاهیر و نخبگان کشور از استان مرکزی و با بیان اینکه سرآمدترین بانوی این خطه پروین اعتصامی است که در عمر کوتاه خود سبک و اندیشه خاصی ایجاد کرد، بر بزرگنمایی مشاهیر و سرآمدان تاکید کرد .
وی با بیان اینکه متاسفانه عموما رویهای عکس توجه به مسائل خاص بانوان و خانواده در پیش گرفته میشود، افزود: فردی که در حوزه بانوان فعال است در واقع فرد دغدغه مندی است و هر روز خود را با رنج و دغدغه زنان و آسیبهای اجتماعی میگذراند.
نظری پور کیایی تصریح کرد: به لحاظ سرمایه انسانی در حوزه بانوان ظرفیتهایی قوی در اختیار است که با تکیه بر آنها میتوان به جایگاه مناسب تری دست یافت، همچنین ایران از نظر آداب و رسوم، کشوری ریشه دار است و باید این داشته عظیم را احیا کرد.
وی با تاکید بر توجه به مشکلات و مطالبات زنان هنرمند و کارآفرین، خواستار نشست های تخصصی با این بانوان و طرح مسائل در حضور استاندار مرکزی شد .
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به جایگاه مطلوب استان مرکزی در انتصاب بانوان در پست های مدیریتی نسبت به استانهای بزرگی همچون خراسان رضوی و اصفهان گفت: اطلاعی ندارم که مخالفت درخصوص انتخاب فرماندار زن در این استان توسط وزیر کشور صورت گرفته یا براساس سیاست های کلی بوده است، اما نظرات موافق و مخالف در این زمینه در کشور وجود دارد. در حال حاضر ٣ فرماندار زن در کشور فعال هستند و از ٣ ماه پیش با دستور شخص وزیر شناسایی بانوان توانمند شایسته فرمانداری، بخشداری و معاونت استاندار در حال انجام است. این شناسایی گام به گام در حال انجام است و گزارشات ارائه میشود و سرسختانه پیگیر این موضوع خواهم بود.
وی با تاکید بر توجه به داشتهها در کنار نداشتهها افزود: نقدهای موجود در حوزه بانوان قابل پذیرش است، اما باید به داشته ها نیز توجه داشت.
نظری پورکیایی عنوان کرد: وزارت کشور یک مجموعه راهبردی، حاکمیتی و نظارتی است و مدیران کل بانوان نباید وارد حوزه اجرایی شوند، بلکه باید به عملکرد دستگاه های اجرایی مسئول در حوزه بانوان نظارت داشته باشند.
وی در ادامه در نظر گرفتن یک شهر دوستدار کودک و یک روستا یا منطقه به عنوان روستای پاک(عاری از اعتیاد، بی سوادی، بیکاری و دوستدار کتاب) را به مسئولان استان پیشنهاد داد.
مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در خصوص نقش زنان در حال خوب خانواده ها بیان کرد: متاسفانه گفتگوی خانواده ها امروز به ٣٠ دقیقه رسیده است و نباید این مسئله را تنها به پیشرفت تکنولوژی و فضای مجازی نسبت داد، بلکه شیوه زندگی و تفکرات تغییر کرده است.