به گزارش "ورزش سه"، وقتی تیم ملی اسپانیا در جام جهانی موفق شد مراکش را شکست دهد با اینکه تعداد زیادی ستارهی بزرگ اروپایی و جهانی در میدان بودند یک جوان زادهی مادرید بیشتر از همه توجهها را به خود جلب کرد. اما جالب اینجا بود که اشرف حکیمی که از آکادمی جوانان رئال فارغالتحصیل شده بود نه در ترکیب لاروخا بلکه با پیراهن زادگاه پدر و مادرش مراکش مقابل اسپانیا ایستاده بود.
در آن بازی اگر گل تساویبخش اسپانیا به مراکش توسط یاگو آسپاس که در وقتهای اضافهی بازی به ثمر رسید نبود، گلی جنجالی و پر حرف و حدیث که با استفاده از VAR تایید شد، مراکش میتوانست اسپانیا را شکست دهد. اما درخشش حکیمی در این بازی وقتی بیشتر مورد نظر کارشناسان قرار گرفت که آنها متوجه شدند تعداد بازیهای ملی اشرف حکیمی کمتر از تعداد بازیهایی است که با پیراهن رئال در لالیگا انجام داده است. با اینحال، حکیمی بعد از بازگشت از روسیه امیدوار بود بتواند فصل 2018-2019 را هم در رئال مادرید بماند و تعداد بازیهایش برای این تیم را از عدد 9 بیشتر کند.
اما بعد از جدایی زینالدین زیدان، حکیمی در برنامههای کوتاهمدت و میانمدت لوپتگی جایی نداشت. به این ترتیب بود که او در ماه ژوئیه با یک قرارداد دوساله به عنوان بازیکن قرضی به بوروسیا دورتموند فرستاده شد. دورتموند بر اساس قرارداد از امتیاز خرید دائمی این دفاع وسط مراکشی برخوردار نیست ولی حکیمی تا اینجای فصل با استعداد نبوغآمیز خود برای تیم آلمانی بسیار مثمر ثمر بوده است. حکیمی در چهار بازی اول خود در بوندسلیگا یک گل به ثمر رسانده و 2 پاس گل داد ولی اوج درخشش او در چمپیونزلیگ و در بازی دورتموند و اتلتیکو مادرید اتفاق افتاد.
در آن بازی مشخص بود که اشرف حکیمی از بازی کردن مقابل حریفان اسپانیایی لذت میبرد. او از تجمع بازیکنان اتلتیکو در میانهی میدان بارها حداکثر استفاده را برد و سمت چپ اتلتیکو را عملاً به یک اتوبان تبدیل کرده بود. در بازیای که دورتموند موفق شد اتلتیکو را 4-0 در هم بشکند اشرف حکیمی سه پاس گل داد تا لوسین فاور سرمربی زردپوشان آلمانی بعد از بازی ضمن ستایش از حکیمی بگوید که او میتواند حتی درخشانتر از این بازی کند.
اشرف حکیمی با درخشش در دورتموند به رئالیها نشان میدهد که چه دارایی باارزشی را از دست دادهاند. چرا که حکیمی میتوانست همان دفاع راستی باشد که لوپتگی در اوج بحران تیمش به آن نیاز داشت.
مصدومیت دانیل کارواخال که باعث شد او سه بازی از همراهی رئال محروم شود تیر خلاص را به دوران سرمربیگری لوپتگی در رئال شلیک کرد. چرا که لوپتگی به آلوارو اوردیوزولا دفاع راستی که رئال در فصل تابستان خریده بود اعتماد نداشت و برای پر کردن جای خالی کارواخال از مهرههایی استفاده کرد که در این پست وحشتناک بازی کردند، کسانی مثل لوکاس واسکز و ناچو فرناندز. ناچو که در اصل دفاع وسط است در الکلاسیکو در سمت راست خط دفاعی به میدان رفته بود و کاملا مشخص بود با این پست ناآشنا است. بارسلونا دقیقا از همین نقطه به رئال حمله کرد و میخ آخر را بر تابوت سرمربیگری لوپتگی کوبید.
شکی نیست که سرمربی بعدی رئال با این تجربه دیگر به راحتی استعدادهای جوان باشگاه را روانهی این سو و آن سو نخواهد کرد و وقتی اشرف حکیمی در سال 2020 به مادرید بازگردد او بدون شک به یک ابرستارهی بزرگ تبدیل شده است.