ماهان شبکه ایرانیان

رسانه‌های آلمانی: دیپلمات افغان در آلمان تقاضای پناهندگی کرد

خبرگزاری ایسنا: وزیر کشور آلمان خواستار بازگرداندن پناهجویان افغان به کشورشان شده و بر این نظر است که آن‌ها را در افغانستان خطری تهدید نمی‌کند. سخنان این وزیر در حالی است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، یکی از دیپلمات‌های افغانستان از آلمان تقاضای پناهندگی کرده است.

برمبنای تحقیقات روزنامه زود دویچه، شبکه رادیو- تلویزیونی غرب آلمان (WDR) و شبکه تلویزیونی شمال آلمان (NDR)، یک دیپلمات بلندپایه افغانستان از دولت آلمان تقاضای پناهندگی کرده است. این دیپلمات اعلام کرده به خاطر شرایط امنیتی نامناسب در افغانستان حاضر به بازگشت به کشورش نیست.

این دیپلمات اعلام کرده است که تا پایان ماه اکتبر سال جاری میلادی در یکی از نمایندگی‌های سفارت افغانستان در آلمان فعالیت می‌کرده است.

این دیپلمات پس از پایان فعالیت دیپلماتیکش به افغانستان بازنگشته و در یک مرکز پلیس آلمان تقاضای پناهندگی کرده است. گفته می‌شود که مشخصات او در مرکز اداره فدرال آلمان در امور مهاجرت و پناهندگی ثبت شده و او اکنون منتظر گفتگو با مقامات اداره مهاجرت در باره دلایل پناهندگی خود است.

بر اساس گزارش دویچه‌وله، موضوع پناهندگی یک دیپلمات بلندپایه افغانستان در آلمان البته می‌تواند جنجالی در روابط دیپلماتیک میان دو کشور آلمان و افغانستان به وجود آورد.

هورست زهوفر، وزیر کشور آلمان که یکی از مخالفان سرسخت سیاست پناهجویی آنگلا مرکل و خواستار مسدود شدن مرز‌های کشور به روی پناهجویان است، در ماه‌های اخیر با شدت بیشتری پناهجویان افغان در آلمان را که با تقاضای پناهندگی‌شان مخالفت شده، به کشورشان باز می‌گرداند.

اکنون وزیر کشور آلمان با تقاضای پناهندگی این دیپلمات، با مشکل بزرگی روبه‌رو می‌شود، زیرا در صورتی که این دیپلمات بتواند مسئولان اداره فدرال آلمان در امور مهاجرت و پناهندگی را متقاعد کند که وضعیت امنیتی در افغانستان بد است، وزیر کشور آلمان نمی‌تواند به راحتی پناهجویان دیگر افغان را به کشور خود بازگرداند.

دولت آلمان پس از حمله به سفارت این کشور در کابل در بهار سال گذشته میلادی به دلیل وجود شرایط خطرناک امنیتی، بازگرداندن پناهجویان افغانستان به کشورشان را تا تابستان سال جاری میلادی تقریبا متوقف کرد.

در این برهه زمانی تنها پناهجویانی که به اقدامات خلاف قانون دست زده بودند یا پناهجویان افراطی که خطرناک ارزیابی می‌شدند، از آلمان اخراج و به کشورشان بازگردانده شدند. از ماه ژوئیه، اما بازگرداندن منظم پناهجویان آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

مبنای تصمیم وزارت کشور آلمان برای بازگرداندن پناهجویان افغان به کشورشان گزارش وزارت امور خارجه این کشور در باره شرایط افغانستان بود.

در این گزارش آمده است که شرایط افغانستان گرچه هنوز بی‌ثبات است، اما این شرایط در مناطق گوناگون بهتر شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان