روز به روز پهپادهای پیشرفته تری توسعه می یابند که می توانند به بشریت در زمینه های مختلفی از قبیل پزشکی، حمل و نقل، تفریحی و غیره خدمت کنند. بر همین اساس در ایران هم ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی عنوان کرده که افزایش روز افزون کاربردهای تجاری درون ها سبب شده که حمایت از این حوزه توسط بخش خصوصی از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد.
لازم به ذکر است ستاد مورد اشاره سند جامع هوافضای کشور را بر اساس توسعه این فناوری در ایران بنا نهاده و تمرکز آن را بر سه محور معطوف کرده است. با توجه به مطالب منتشر شده این سه محور عبارتند از حمایت از پروژه های استراتژیک در حوزه پهپادها از طریق برخی کلاس ها نظیر MALE، توسعه فناوری های مرتبط با زیر سیستم ها و سیستم های آنها و تقویت جامعه علمی کشور به وسیله برگزاری مسابقات و تشکیل شبکه پهپاد برای فعالان بخش خصوصی و دانشگاهی و سرمایه گذاری و اتصال آنها به این شبکه.
همچنین گفتنی است ستاد هوایی قصد دارد تا از طریق ارائه خدمات و توسعه فناوری ها به حمایت از تولید محصول در سه بخش آموزشی، تفریحی و صادراتی اقدام کند. بد نیست اشاره شود که چندی پیش هم چهارمین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیماهای بدون سرنشین با حمایت پژوهشکده شهید رضایی شریف برگزار شد و دستاوردهای آن در دانشگاه شریف در معرض دید عموم قرار گرفت.