ماهان شبکه ایرانیان

عماد افروغ: وای اگر قدرت سیاسی بر قدرت اجتماعی حاکم شود

خبرگزاری ایرنا: عماد افروغ امروز (سه شنبه) در آیین اختتامیه هفتمین دور مسابقات ملی مناظره دانشجویی عنوان کرد: هر قدرت سیاسی که شکل می‌گیرد برای خود موضوعیت می‌یابد و یادش می‌رود که ابزار بوده است. قدرت اجتماعی باید همواره ناظر بر قدرت اجتماعی باشد.
وی افزود: اگر دانشجوی ما در ارتباط با قدرت اجتماعی کم لطف باشد و یا قابلیت‌های خود را تشخیص ندهد چشممان باید به سوی چه کسی باشد؟ به احزاب؟ یا گروه‌های سیاسی که تمام تلاششان این است که به قدرت سیاسی برسند و از مواهب قدرت سیاسی بهره ببرند؟
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه در هیچ معرفتی نمی‌توان به گفتگو پشت کرد، تصریح کرد: حقیقت نسبی نیست، اما معرفت ما از آن نسبی است. معرفت ما همواره با خطا همراه است، اما در داوری نباید قائل به نسبیت باشیم. بهترین گفت: وگو، گفت: وگویی است که خودمان را اغنا کنیم.
وی ادامه داد: در برابر گفت: وگو باید گشوده باشیم و سخنان دیگران را بشنویم و خود را اصلاح کنیم.
افروغ انواع گفت: وگو را به 2 نوع تقسیم و عنوان کرد: یک گفت: وگو بر اساس اشتراکات است که به آن پس رونده گفته می‌شود و دیگری گفت و گوی پیش رونده است یعنی گفتگو بر سر اختلاف‌ها و تفاوت ها. باید شهامت داشته و تمام اختلافی مواضع را روی میز آورده و شهامت داوری بر اساس عقلانیت را پذیرفته و بحث‌های اختلافی را مطرح کنیم.
این جامعه شناس با اشاره اینکه در گفت: وگو 2 نوع «شر» به نام شر قطع و شر سرکوب وجود دارد، ادامه داد: دانشجو به قدرت اجتماعی تعلق دارد. دانشگاه و اساتید دارای قدرت اجتماعی و سیاسی میانی است. وای اگر قدرت سیاسی بر قدرت اجتماعی حاکم شود. بهترین حالت عموم و خصوص مطلق است که قدرت اجتماعی قدرت سیاسی را در بر گیرد. یا حالت خوب دیگر عموم و خصوص من وجه که بر اساس واقعیت است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی