ماهان شبکه ایرانیان

CNN بیشتر از ما از شهید حججی دفاع می‌کند؟

صبح نو: هفته گذشته بود که گروهی از دانشجویان به مناسبت 16‌آذر، روز دانشجو جلسه‌ای 6‌ساعته با آقای علی‌عسگری، ریاست صداوسیما برگزار کردند و نقد‌های خود را گفتند و جواب هم شنیدند. بعد از جلسه یکی از دانشجویان بخش‌هایی را به‌صورت طنز از این دیدار منتشر کرد که گویا رییس صداوسیما هیچ یک از نقد‌ها را وارد ندانسته است. این بخش به‌صورت گسترده در شبکه‌های اجتماعی چرخید. حال با توجه به انتشار این بخش، علاوه‌بر انتشار سخنان رییس صداوسیما بخش‌های مورد بحث خصوصاً شهید حججی منتشر می‌شود.

استقبال صداوسیما از دیدگاه‌های جوانان انقلابی
علی‌عسکری، رییس رسانه ملی در این دیدار گفت: دوران دانشجویی از دو جنبه در شکل‌گیری شخصیت افراد مؤثر است؛ یکی ساختن هویت فکری، فرهنگی و آرمانی و دیگری جنبه تمدن‌سازی و اجرایی که دانشجو را به دنیای علم متصل می‌کند و زمینه رشد او را در رشته تحصیلی‌اش فراهم می‎‌آورد. کشور ما یک کشور نیست بلکه یک حرف، یک پیام و یک سلوک در مقابل نظام سلطه است و کسی که برای این کشور کاری انجام می‌دهد، در واقع کاری جهانی کرده است. کشور ما، کشوری قدرتمند در منطقه و درحال تبدیل شدن به قدرتی جهانی است و هر کس در آن توفیق خدمت داشته باشد، به جهان خدمت کرده است.
رییس رسانه ملی در بخش دیگری از این نشست که به پاسخگویی مبسوط به مباحث مطرح‌شده دانشجویان اختصاص داشت، روحیه انقلابی و مطالبه‌گر دانشجویان را ستود و آن را لازمه پیشرفت کشور دانست و گفت: دشمن تلاش کرد از چند جهت رسانه ملی را هدف قرار دهد و مرجعیت این رسانه را از بین ببرد و برای رسیدن به این هدف کوشید راه‌های کسب درآمد سازمان را ببندد و بیش از 300‌شبکه ماهواره‌ای راه‌اندازی کند و در فضای مجازی با صرف هزینه‌ای هنگفت به این مهم برسد. آمریکا بیش از چهار میلیارد دلار برای دیپلماسی عمومی یا همان در دست گرفتن افکار عمومی دنیا هزینه کرده است؛ که بیشترین مبلغ صرف فعالیت‌های رسانه‌ای علیه جمهوری اسلامی می‌شود.
وی با یادآوری وضعیت تولید در گذشته با اشاره به تلاش شبکه‌های ماهواره‌ای برای تولید سریال‌های فارسی‌زبان با استفاده از برخی عوامل داخلی افزود: با راه‌اندازی چرخه تولید در سازمان، عوامل تولید به این عرصه بازگشتند و با وجود همه محدودیت‌های مالی، ساخت سریال‌های طبقه «ب» آغاز شد. وی افزود: پخش سه سریال شبانه از شبکه‌های سراسری از جمله راهبرد‌هایی بود که در این زمینه به انجام رسید. عملیات دشمن برای فروپاشی قطعی جمهوری اسلامی در سال‌1397 طراحی شده بود و به همین منظور با راه‌اندازی نهضت تولید فیلترشکن برای رفع موانع هجمه در فضای مجازی و در دست گرفتن حاشیه‌های ارزی در کشور و ایجاد نارضایتی در گروه‌های مختلف مردم و در‌نتیجه فشار اقتصادی، تلاش کرد این امر را محقق کند.
با وجود آنکه دشمن در ایجاد نارضایتی در مردم و اختلال در بازار ارز توفیقاتی به دست آورد، رسانه ملی تلاش کرد با امیدآفرینی و راهبرد درست در مقابل این خدعه بایستد.
رییس رسانه ملی سپس در پاسخ به مطالبه دانشجویان در‌خصوص پرداختن به مشکلات معیشتی مردم، کارگران و کشاورزان استان‌های مختلف گفت: در چنین مقطعی که دشمن می‌خواهد اوضاع کشور را نابسامان جلوه دهد و از نوسانات بازار ارز سوءاستفاده کند، ما باید ضمن طرح مشکلات مردم، امیدآفرینی هم بکنیم تا این نقشه دشمن به نتیجه نرسد.

باید در عین بیان خواسته‌ها و مشکلات مهم مردم از سیاه‌نمایی پرهیز و به دولت برای اداره اوضاع کشور کمک کنیم.
در نوروز امسال با ایجاد فضای شاد و پرنشاط در برنامه‌ها کوشیدیم اندوه‌زدایی کنیم و در تابستان امسال با وجود تلاش مثلث شوم آمریکا، اسرائیل و سعودی برای ایجاد بحران در بازار ارز، سعی کردیم مردم را از این نقشه آگاه کنیم و طرح دشمن را با تهیه گزارش‌های خبری روشنگرانه افشا سازیم.
رییس سازمان صداوسیما در پاسخ به سؤال دانشجویی در زمینه سست عمل کردن رسانه ملی در استکبارستیزی و نپرداختن به حماسه مردم در 13‌آبان امسال و روز دانشجو گفت: ما از ابتدای امسال برای پوشش کامل روز 13 آبان به‌عنوان روز استکبارستیزی برنامه‌ریزی داشتیم و اعلام کردیم که 13‌آبان امسال به‌مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب باید نقطه عطف باشد.
جامعه ایران، اعتقادی قوی به مبارزه با استکبار و آمریکا دارد و ما نیز بر مبنای آن، فعالیت همه‌جانبه‌ای در زمینه پوشش مراسم 13‌آبان امسال و تولید مستند‌ها و برنامه‌های ویژه مرتبط با این روز در شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی داشتیم.

از نارضایتی اقتصادی مردم باخبریم، اما باید مردم را امیدوار نگه داریم
وی با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب نیز گفت: از سال گذشته، ستادی برای بزرگداشت این مناسبت تشکیل شده و از همان زمان فعالیت‌های این ستاد آغاز شده است. برخی از برنامه‌هایی که در این زمینه تولید شده نیز از مدتی پیش روی آنتن رفته‌اند.
22‌بهمن امسال به کوری چشم دشمنان پرشورترین راهپیمایی مردم ایران در حمایت از نظام جمهوری اسلامی برگزار می‌شود. ما از نارضایتی اقتصادی مردم باخبریم، اما باید مردم را امیدوار نگه داریم تا آرام‌آرام جامعه به آرامش خود بازگردد. علی‌عسکری در پاسخ به اینکه چرا رسانه ملی از نظر مالی به دولت وابسته است و آیا این موضوع در عملکرد رسانه نسبت به فعالیت‌های دولت تأثیرگذار نخواهد بود، گفت: یکی از مطالبات همه دولت‌ها، گرفتن عنان اختیار رسانه است، اما بر اساس قانون اساسی، رسانه ملی مستقل از قوای سه‌گانه است و هیچ‌گاه به چالش‌های میان آن‌ها نمی‌پردازد.
وی با اشاره به بودجه کلان یکی از شبکه‌های دولتی انگلیس نیز گفت: رسانه ملی یک‌دهم این بودجه را برای 66 شبکه تلویزیونی و 90‌شبکه رادیویی ملی، فراملی و استانی دریافت می‌کند که با احتساب رقم پیش‌بینی شده از محل درآمد تبلیغات، رقم فوق‌العاده کمی است و کفاف مخارج سازمان را نمی‌دهد.
با وجود این، رسانه ملی تلاش می‌کند از حداقل منابع موجود برای جلب رضایت مخاطبان و مقابله با هجمه رسانه‌ای دشمن استفاده کند. اداره رسانه‌ای با این وسعت و این هزینه، بیش‌تر شبیه یک معجزه است.

بعد از 22 بهمن بازنشسته‌ها به‌تدریج می‌روند
وی که با پرسش‌های متعدد دانشجویان در‌خصوص زمان بازنشستگی مدیران باقی‌مانده مواجه شده بود، گفت: من قطعا تا 22‌بهمن به تیم موجود دست نخواهم زد و بعد از این زمان به‌تدریج و با دقت افراد جایگزین را مشخص خواهیم کرد.
وی سپس خطاب به دانشجویان جوان حاضر در جلسه توصیه کرد: بازنشسته‌های امروز، پهلوانان و قهرمانان دیروز هستند که باید تکریم شوند و با احترام از خدمات آن‌ها یاد شود.
از حدود 220‌نیرویی که باید بازنشسته می‌شدند، 200‌نفر تا‌کنون بازنشسته شده‌اند و الباقی به‌تدریج بازنشسته خواهند شد. با توجه به وجود برخی حساسیت‌ها در کار رسانه و ضرورت بهره‌مندی از تجربیات نیرو‌های متخصص و باتجربه قدیمی امکان بازنشستگی آن‌ها به‌صورت همزمان آسیب‌هایی را به همراه داشت، لذا این تأخیر به این دلیل است که خللی در کار ایجاد نشود و به همین علت اجازه گرفتیم تا با تأخیر این تعداد بازنشسته شوند و بتوانیم جایگزین‌های مطمئنی برای آن‌ها پیدا کنیم. بازنشسته‌های امروز، پهلوانان و قهرمانان دیروز هستند که باید تکریم شوند و با احترام از خدمات آن‌ها یاد شود.

در سریال‌سازی اکنون در فاز غنی‌سازی هستیم
علی‌عسکری در‌خصوص انتقاد دانشجویان از محتوای سریال‌ها نیز گفت: در سریال‌سازی اکنون در فاز غنی‌سازی هستیم و حتی سریال‌هایی که مرحله تولید را پشت سر گذاشته‌اند، ارزیابی و نقاط ضعف‌شان را برطرف می‌کنیم.
وی سپس از درخواست دانشجویان در‌خصوص ارائه تحلیل‌های درست از اوضاع برای مخاطبان استقبال کرد و با تأکید بر اینکه در اوضاع کنونی نباید چالش نابجا در کشور ایجاد کرد، گفت: باید فکر کنیم کجا و چگونه می‌توانیم درخصوص اتفاقات تحلیل ارائه دهیم.
دشمن در فکر تخریب است و ما باید با آن مقابله کنیم. رییس رسانه ملی همچنین دیدگاه دانشجویان در زمینه سرعت در اطلاع‌رسانی را صحیح دانست و گفت: خبرنگاران رسانه ملی موظف شده‌اند اگر در بطن خبر قرار داشتند، ظرف کم‌تر از یک دقیقه و اگر در محل وقوع نباشند کم‌تر از سه دقیقه خبر را از مبادی اطلاع‌رسانی سازمان شامل سایت‌های خبری و شبکه خبر مخابره کنند.
علی‌عسکری با اظهار تعجب از ادعای یکی از دانشجویان مبنی‌بر نبودن قانون در صداو سیما گفت: صداوسیما قانونی کامل و قوی دارد که بر اساس آن قانون عمل می‌کند. رییس سازمان صداوسیما سپس از شرکت‌های اپراتوری تلویزیونی اینترنتی یاد کرد که مدیریت آن زیرمجموعه فضای مجازی سازمان است و اکنون هفت اپراتور در این زمینه تحت نظارت سازمان صداوسیما فعالیت می‌کنند.
علی‌عسکری درباره توجه به کودکان و تولید انیمیشن‌های داخلی گفت: قدرت انیمیشن‌سازی رسانه ملی بسیار بالاست که اگر هزینه آن تأمین شود، می‌تواند تحولی عظیم ایجاد کند. در گذشته، حدود 60‌درصد از آنتن برنامه‌های کودک به انیمیشن خارجی اختصاص داشت که با همین بضاعت مالی اندک، امروز نیز حدود 40‌درصد را به خود اختصاص داده است.

سه معبر ورود نیرو‌های جوان به صداوسیما
رییس رسانه ملی در پاسخ به مطالبه دانشجویان درخصوص میدان دادن به نیرو‌های جوان نیز گفت: سازمان صداوسیما در دور جدید در جوان‌گرایی پیشرو بوده است؛ ضمن اینکه از دو سال قبل، دستور تشکیل خانه تولید جوان صداوسیما را برای حمایت از طرح‌های جوانان در زمینه تولید و میدان دادن به جوانان مستعد در زمینه برنامه‌سازی دادیم و اکنون نیز مدیر شبکه «سه» که پیش از این در مرکز بسیج، این خانه را راه‌اندازی کرده بود، متولی این امر است و در کنار شبکه «سه» سیما، محلی را به این بخش اختصاص داده است. در خانه جوان، اصل نیرویی است که تربیت می‌شود و محصولات تولید شده در آن در وهله دوم قرار می‌گیرد.
وی از پذیرش طرح‌های خلاقانه و حرفه‌ای جوانان در این خانه خبر داد و آن را معبری برای ورود جوانان مستعد و خلّاق به عرصه تولید دانست.
رییس رسانه ملی همچنین از دو معبر دیگر برای ورود استعداد‌های جوان و دانشجویان به عرصه تولید در رسانه ملی یاد کرد و گفت: مرکز بسیج سازمان و دانشگاه صداوسیما نیز دو معبر دیگر برای ورود دانشجویان مستعد و جوانان است و علاقه‌مندان می‌توانند طرح‌ها و توانایی‌هایشان را در اختیار این دو بخش قرار دهند تا با ارزیابی آن‌ها بتوانند وارد این عرصه شوند.
وی همچنین به مدیر کل روابط عمومی رسانه ملی دستور داد زمینه برقراری ارتباط دانشجویان را با مدیر شبکه سه سیما، خانه تولید جوان و همچنین مرکز بسیج و دانشگاه صداوسیما فراهم کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی