ماهان شبکه ایرانیان

رویترز:

سیاست‌های ترامپ شرکای اروپایی را علیه آمریکا متحد کرد

بدگمانی‌ها درباره سیاست خارجی دولت آمریکا با توجه به اقدامات دونالد ترامپ در دوران ریاست جمهوری‎اش نه تنها برای متخصصان امر بلکه برای مردم نیز کاملا مشهود است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، سیاست‌های دونالد ترامپ متحدانش را در مجمع امنیتی اروپا علیه وی متحد کرد.

به گزارش رویترز، «جو بایدن» معاون رئیس جمهور سابق آمریکا در سال 2009 در کنفرانس مونیخ از "فشار دکمه آغاز مجدد" در رابطه با روسیه سخن گفت. یک دهه بعد او مجددا در این نشست حضور یافت تا به جهان روابط بهتر البته این بار با تاکید بر کشور خودش را پیشنهاد دهد.

وقتی بایدن در کنفرانس مونیخ از "بازگشت آمریکا به روال گذشته" پس از پایان ریاست جمهوری دونالد ترامپ سخن گفت، از سوی هیئت‌هایی که مواضع ترامپ در سیاست خارجی را سخت می‌دیدند، مورد تشویق قرار گرفت.
 
سیاست‌های ترامپ شرکای اروپایی را علیه آمریکا متحد کرد


اما به اذعان دیپلمات‌ها و سیاستمداران اروپایی، تحسین اظهارات بایدن موید امر دیگری نیز بود؛ ضعف دیپلماسی غرب در مقابل قلدرمآبی ترامپ.

«مایک پنس» معاون دونالد ترامپ و جانشین بایدن عصر جمعه پس از گفتن جمله "من از سوی چهل و پنجمین رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ به شما سلام می‌کنم" با سکوت سنگینی در پارلمان مجلل باواریا مواجه شد.

دیپلمات‌ها و مقامات رسمی اظهار داشتند سفر چهار روزه پنس به اروپا در پی طرح پرسش‌هایی در موضوعات ایران و ونزوئلا و در مورد نحوه برخورد با تهدیدات ناشی از تسلیحات هسته‌ای و تغییرات اقلیمی، تنها منجر به تعمیق شکاف‌های آمریکا با متحدان سنتی‎اش شد.
 
 
سیاست‌های ترامپ شرکای اروپایی را علیه آمریکا متحد کرد
 

یک مقام ارشد آمریکا در مورد نگرانی اروپایی‌ها در مورد سبک دولت ترامپ، گفت: سخنرانی مایک پنس در کنفرانس امنیتی مونیخ در روز شنبه به اروپایی‌ها کمک خواهد کرد تا دیدگاه متفاوتی به آن‌ها بدهد، اما واقعیت عکس این ابراز امیدواری بود.

در واقع پیام پنس این بود ستون‌های سیاست خارجی پنس بر پایه متفاوتی بازسازی شده‎اند.

در این راستا پنس که در سخنان خود در ورشو، انگلیس، آلمان و فرانسه را به تلاش برای تضعیف تحریم‌های آمریکا علیه ایران متهم کرده بود، در مونیخ از اتحادیه اروپا خواستار به رسمت شناختن «خوان گوآیدو» رئیس جمهور خودخوانده ونزوئلا شد.

این سخنان واکنش خشمگینانه «جوزف بورل» وزیر خارجه اسپانیا را در پی داشت.
 
 
 


سیاست‌های ترامپ شرکای اروپایی را علیه آمریکا متحد کرد
 
«ژان لودریان» وزیر خارجه فرانسه نیز سیاست‌های ترامپ در سوریه را گیج کننده توصیف کرد.

مخالفت با اظهارات پنس به همین موارد محدود نشد. اصرار پنس بر قطع رابطه اروپا با شرکت‌های مخابراتی چینی که در حال ساخت آخرین نسل شبکه‌های تلفن همراه هستند، با مخالفت دیپلمات‌ها و سیاستمداران اروپایی روبرو شد. آنان اظهار داشتند ترجیح می‌دهند ابتدا در مورد خطرات بالقوه ادعایی آمریکا در مورد عملیات‌های جاسوسی تبادل نظر کنند.

یک دیپلمات فرانسوی می‎گوید: فشار‌های آمریکا اروپا را به موضع مخالف سوق می‌دهد. فشار آمریکا مخرب است. بهتر است که آنان اروپا را امتحان نکنند و تحت فشار نگذارند.

واشنگتن در حالی با این شکست مواجه شد که پنس پیش از سفر به مونیخ در جمع خبرنگاران در مورد دستاورد‌های سفر خود ابراز امیدواری کرده و موفقیت‌های بزرگی را پیش بینی کرده بود.(!)

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان