حقوق بشر، واژهای که این روزها ابزاری برای نظام سلطه شده است تا بتواند از آن برای فشار به کشورهای مستقل استفاده کند.
سازمانهای بین المللی با برنامه ریزی و هدف گذاری اقدام به تشکیل سازمانهایی کردند که به واسطه آن سلطه خود را بر جهان افزایش دهند.
شورای حقوق بشر یکی از همان سازمانها و دستگاههایی است که با رفتارهای چند گانه خود در قابل کشورهای دنیا، منویات نظام سلطه را در جهان اجرا میکند.
حقوق بشر از دیدگاه غرب و نظام سلطه واژهای برای وارد کردن فشارهای سیاسی و اقتصادی به کشورهای هدف است، کشورهایی که خود را از زیر یوغ نظام سلطه بیرون آورده اند و راه استقلال را در پیش گرفته اند.
جمهوری اسلامی ایران یکی از همان کشورهایی است که با انقلاب خود استقلال سیاسی را رقم زد و در راه استقلال اقتصادی نیز گام برداشته است.
هم استقلال سیاسی و هم استقلال اقتصادی هدف آمریکا و نظام سلطه قرار گرفته است تا از شکل گیری آنها در ایران جلوگیری شود.
شورای حقوق بشر سازمان ملل بارها در نشستهای خود ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده است، در حالی که اگر یک نگاه کوتاه به شرایط حقوق بشر در کشورهای غربی بیندازیم، وضعیت حقوق بشر در این کشورها بسیار وخیمتر و ناهنجارتر از بدترین کشورهایی است که در شورای حقوق بشر محکوم میشوند.
شورای حقوق بشر سازمان ملل در نشست دوشنبه خود کارنامه حقوق بشری ایران در یک سال گذشته را بررسی کرد.
گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، خلاصهای از گزارش خود را خواند.
طبق معمول در گزارش جاوید رحمان گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران، جمهوری اسلامی را متهم به نقض حقوق بشر کرده است.
نکته جالب نشست روز دوشنبه شورای حقوق بشر سازمان ملل، حضور نمایندگانی از سازمان منافقین در آن است!
چه تناسبی میان یک سازمان تروریستی جنایتکار با یک سازمان حقوق بشری وجود دارد؟
شورای حقوق بشر سازمان ملل با گروه تروریستی منافقین در چه زمینههایی همکاری دارند که حتی نمایندگان سازمان منافقین در این شورا با دعوت رسمی حاضر میشوند؟
آیا شورای حقوق بشر سازمان ملل که شنونده شکایات غیر واقعی نمایندگان سازمان منافقین است، از سوابق این گروه تروریستی آگاه است؟
اگر شورای حقوق بشر سازمان ملل از سوابق جنایتکارانه سازمان منافقین خبر دارد، پس هم گزارشگر ویژه شورای حقوق بشر در امور ایران و هم شورای حقوق بشر شریک جرم جنایاتی هستند که سازمان منافقین در طول 40 سال عمر انقلاب اسلامی در ایران مرتکب شده است.
حتی نقش آشوبگرانه پس ماندههای منافقین در ایجاد اغتشاش، فتنه و سوء استفاده از اعتراضات برخی اقشار جامعه ثابت شده است.
اعضای گروهک منافقین سعی داشته و دارند از فضای اعتراضات به حق برخی اقشار استفاده کرده و اعتراضان آرام آنها را به آشوب، اغتشاش و درگیری بکشانند.
در فتنه دی ماه 96 پس ماندههای منافقین در کشور نقش داشتند و در این ماجرا سعی کردند تا مردم را نیز با خود همراه کنند، اما مردم راه خود را از انها جدا کرده و در اکثر شهرهای کشور با برپایی راهپیماییها باشکوه، خشم و نفرت خود را از فتنه گران منافق نشان دادند.
جاوید رحمان در گزارش خود نسبت به برخورد ایران با اقلیتهای دینی نیز ابراز نگرانی کرده است. منظور او کدام اقلیت دینی است؟
اقلیتهای مذهبی زرتشتی، مسیحی و یهودی در ایران از حقوق مساوی با مسلمانان برخوردارند و حتی در مجلس شورای اسلامی نماینده خود را دارند. آنها بدون هیچ محدودیتی میتوانند آیین مذهبی خود را برپا کنند و در میان دیگر اقشار جامعه نیز بدون هیچ مشکلی زندگی میکنند و هیچ تبعیضی هم وجود ندارد. نمایندگان اقلیتهای مذهبی در ایران بارها گفته اند که شرایط زندگی برای آنها از دیگر کشورها بسیار مناسبتر است.
سیامک مره صدق نماینده کلیمیان در مجلس و مدیر انجمن کلیمیان تهران، در گفتگو با شبکه تلویزیونی دویچه وله آلمان در پاسخ به این پرسش که زندگی به عنوان یک یهودی در جمهوری اسلامی چگونه است؟ گفته بود؛ به مراتب بهتر از آن چیزی است که بسیاری فکر میکنند. یهودیان یک اقلیت سازمان یافته در اینجا هستند، از این رو، ما میتوانیم آزادانه مراسم مذهبی خود را به جا آوریم. ما بیش از بیست کنیسه فعال و دست کم 5 کشتارگاه ذبح حلال یهودی در تهران داریم. در برخی از کشورهای اروپایی به سبب حمایت از حقوق حیوانات، اجازه چنین کاری داده نمیشود. اما در ایران این مراکز وجود دارد.
اما منظور گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران اقلیاتهای مذهبی زرتشتی، مسیحی و یهودی نیست، اشاره او به فرقه ضاله بهائیت است که با فتنه انگلیسیها ساخته و پرداخته شده و دهها سال است که برخی از مردم را به گمراهی و تباهی کشانده و از ا. «ها علیه جمهوری اسلامی ایران بهره برداری میکند.
اطلاعات و شرایطی که گزارشگر شورای حقوق بشر علیه ایران تدوین کرده براساس اطلاعات و گزارشهایی است که از سوی گروههای ضد انقلاب در اختیار آن قرار گرفته، نقش سازمان منافقین در این گزارش به خوبی دیده میشود.
استناد یک سازمان بین المللی به گزارشها و اظهارات یک گروه جنایتکار تروریستی هیچگاه قانونی و قابل توجه نخواهد بود.
دست اعضای جنایتکار منافقین به خوقن بیش از 17 هزار نفر از مردم ایران آغشته است، گزارشگر ویژه حقوق بشر در امور ایران اگر این جنایات را نمیبینید، مشکل بینایی سیاسی دارد!
به خوبی میتوان برخورد سیاسی و گزینشی را در گزارش جاوید رحمان علیه جمهوری اسلامی ایران دید.
شورای حقوق بشر سازمان ملل برای همه کشورها گزارشگر ویژه تعیین نمیکند، بلکه بر اساس دستوراتی که از آمریکا و لابی صهیونیستی دریافت میکند اقدام به تعیین چنین گزارشگری میکند.
رژیمهایی در دنیا و منطقه وجود دارند که نقض حقوق بشر در سرزمینهای آنها بسیار شدید و خشن است، اما برای آنها گزارشگر ویژه تعیین نشده است.
رژیم عربستان سعودی بدترین و بدنامترین کشوری است که نقض حقوق بشر در آن زبانزد افکار عمومی دنیا است.
در رژیم سعودی تاکون هیچ انتخاباتی برگزار نشده و مردم این کشور هیچ حقی برای تعیین سران خود ندارند. مردم این کشور از کمترین حقوق برخوردارند.
اعدامهای فراوان مخالفین آل سعود، برخوردهای شدید و خشن با شیعیان این کشور که نمونه بارز آن اعدام آیت الله شیخ نمر از علمای شیعه این کشور بود، تنها بخش کوچکی از نقض حقوق بشر در این کشور است.
از سوی دیگر جنایاتی که آل سعود در عربستان مرتکب شده و میشود، نه تنها نقض حقوق بشر بلکه جنایت جنگی و نسل کشی است.
مردم مظلوم یمن 4 سال است که زیر حملات موشکی و هوایی ارتش رژیم سعودی مقاومت میکنند و جان میسپارند.
شورای حقوق بشر سازمان ملل در ماجرای یمن و قتل عام مردم مظلوم این کشور به دست آل سعود کجا ایستاده است؟
رژیم صهیونیستی نیز شرایطی بدر از آل سعود دارد، اما برای این رژیم نیز گزارشگر ویژه تعیین نشده است.
مردم فلسطین در سرزمین خود به دست صهیونیستها قتل عام میشوند، اما زمانی که یک فلسطینی به یک سرباز رژیم اسرائیل در دفاع از خود اقدام کند و ا. را به هلاکت رسانده یا مجروح کند، اقدام او تروریستی محسوب میشود!